Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Κακώς με κατηγορείτε για σεξισμό. Εγώ το μόνο που είπα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι απλά ότι της περισσεύει η τεστοστερόνη. Αυτή την εικόνα μου δείχνει και αυτά λέω. Δεν της κρέμασα και κουδούνια! Συγνώμην δεν ζητώ γιατί δεν βλέπω τον λόγο. Σιγά πια με αυτές τις ευαισθησίες σας! Την συμπεριφορά της την κρίνετε;

«Ήπειρος, η πατρίδα μας»
«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... είμαστε»!!!! Σε άμυνα το ΚΚΕ εν όψει συνεδρίου

Το «ντέρμπυ» ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Κόλακας ο Λάκης Λαζόπουλος (καλά του τα λέει ο Μπογιόπουλος).  Κατά τα άλλα μια συνηθισμένη προσυνεδριακή διαδικασία του ΚΚΕ, πάνω στα χνάρια όλωντων προηγούμενων. Τώρα το πόσο ελεύθεροι και πόσο σκεπτόμενοι είναι εκεί στο ΚΚΕ αφήστε κι εμάς να έχουμε γνώμη ενώ για το πόσο  «συνειδητά πειθαρχημένα»  είναι τα πρόβατα δεν έχουμε καμμιά αμφιβολία. Αναμένουμε με αγωνία το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε και τα άλλα πρόβατα.
                                                                                                 «Ήπειρος η πατρίδα μας


Ακούστε, κύριοι

Κατανοούμε την «έκπληξη» για το βάθος, για την ποιότητα και για το ουσιαστικό περιεχόμενο του Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκ μέρους όσων έχουν συνηθίσει να ζουν και να σκέφτονται με τους κανόνες της ίντριγκας, του μιντιακού παρασιτισμού, της υποκρισίας, του καιροσκοπισμού, της καμαρίλας, της κομματικής ψευτοδημοκρατίας.

Κατανοούμε τον «πόνο» τους να «διορθώσουν» τους κομμουνιστές όσον αφορά τη στρατηγική και την τακτική που θα φέρει το σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, μιας και άλλωστε είναι πασίγνωστος ο «καημός» τους και για το σοσιαλισμό και για τον κομμουνισμό.

Κατανοούμε και την εμετική συμπεριφορά τους που άλλοτε μεταμφιέζεται σε «έπαινο», σε συκοφαντικές επιθέσεις «φιλίας» που είναι αηδιαστικότερες και από τον πιο...

Η Τεστοστερόνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου... τρόπος συγκάλυψης των ευθυνών!!! Ή είστε συνένοχοι ή προσδοκάτε στο μέλλον...


Είναι ολοφάνερο  από τις εν γένει εκδηλώσεις της, ότι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου περισσεύει η τεστοστερόνη και δεν χρειαζόταν να μας πει ο Βενιζέλος ότι στα μέλη της επιτροπής υπάρχει η αντρική αυτά ορμόνη ενώ είναι ολοφάνερο ότι ο συγκεκριμένος δεν εννοούσε  την τεστοστερόνη  ούτε του Άδωνη, γιατί πόση  μπορεί να διαθέτει ο Άδωνης(;), ούτε του Κασιδιάρη.

Όσο περνά ο καιρός  η καθημερινότητα του κοινοβουλίου μου φέρνει στο μυαλό την πρακτική της προ του 1967 βουλής των Ελλήνων με τις βρισίες, τις κατηγορίες, τους ξυλοδαρμούς των βουλευτών , τα υπονούμενα σχεδόν επί καθημερινής βάσεως  αλλά και την «συγκάλυψη .  

Είμαι σίγουρος επίσης ότι πολύ σύντομα η αίθουσα της βουλής θα μετατραπεί σε ριγκ κατά τα πρότυπα του 1965 και αυτά που μας κάνουν εντύπωση από το ξύλο που πέφτει πότε-πότε σε κάποια ξένα κοινοβούλια δεν θα είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που θα συμβαίνουν στο δικό μας έστω και λιγάκι να επαναληφθούν τα γεγονότα του τότε και που πολύ καλά προσπαθεί να κρύψει το σύστημα. Δύο όμως είναι πράγματα είναι σίγουρα. 

Πρώτον ότι η πρακτική των βουλευτών τότε και σήμερα  είναι η ίδια και τα συναισθήματα αηδίας που προκαλούσαν τότε,  τα ίδια...