Σελίδες

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μοναδική εθνικό-κοινωνική επιλογή : Η ένοπλη εξέγερση

Η Ελλάδα μπορεί , η Ελλάδα έχει τη δύναμη να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τη κρίση που της δημιούργησε το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα , η ετεροβαρής συνθήκη του ενιαίου νομίσματος που δεν στηρίχθηκε σε αρχές ισόρροπης ανάπτυξης της περιφέρειας , και το υπέρογκο και διεφθαρμένο κράτος το αλληλένδετο με το πελατειακό κομματικό σύστημα .
Το χρέος της Ελλάδος είναι χρέος του συστήματος και όχι του ελληνικού λαού. Όμως το πολιτικό κατεστημένο έριξε το λαό στις ράγες του συστήματος και άφησε να περάσει το τρένο από πάνω του.
Η Ελλάδα έχει φυσικό πλούτο που μέσα από μια σωστή διαχείριση θεσμικής βάσης , που θα διασφαλίζει τη λαϊκή κυριαρχία και διαφάνεια , έχει τη δυνατότητα να εισέλθει σε πορεία ανάπτυξης και προόδου.
Αυτή η δυνατότητα θα ακυρωθεί , αν σήμερα ψηφιστεί το νέο μνημόνιο που θα αλυσοδέσει τον ελληνικό λαό στους τροχούς των τοκογλύφων.
Αν ψηφιστεί σήμερα το μνημόνιο , ο ελληνικός λαός δεν έχει άλλη επιλογή από την παλλαϊκή εξέγερση σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις για να επιβάλει λαϊκή κυριαρχία , κοινωνική δημοκρατία και ξεκαθάρισμα της φαυλοκρατίας και της λαθρομετανάστευσης.
Το μέλλον της Ελλάδος πρέπει να περάσει στα χέρια της παραγωγικής βάσης με λαικοστρατιωτική ένοπλη εξέγερση.
Ζήτω η Ελλάς 
Λουκάς Σταύρου

Ένα καινούργιο πολιτικό σύστημα γεννιέται στο κόσμο. Ονομάζεται ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι καθηγητές του εκβιασμού. Τους κοιτάνε τα κακόμοιρα τα υπαλληλάκια των εισπρακτικών εταιρειών και παίρνουν μαθήματα. Εκείνοι τι έχουν. Τέσσερα κατοστάρικα μισθό, το προϊστάμενο από πάνω να τους ραπίζει και ένα πολίτη από την άλλη μεριά του τηλεφώνου που τους ρίχνει μπινελίκια.
Ενώ, οι άλλοι αυτοί που έχουν καπαρώσει τη καρέκλα της εξουσίας, έχουν όλα τα όπλα τα πόδια τους. Αντί για ένα ψωροτηλέφωνο έχουν όλα τα κανάλια της τηλεόρασης, το τύπο, ραδιόφωνα, χρήμα, ότι γουστάρουν! Χωρίς ωράριο. Από το πρωί που ανοίγουμε το μάτι μας μέχρι που κοιμόμαστε μόνο ντουντούκες που δεν έχουν βάλει σε κάθε γειτονιά να φωνάζουν...

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Τον Ιούλιο του 1974 η Ελλάδα και ο λαός της υποδεχόταν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως Εθνικό ήρωα, προκειμένου να αναστηλώσει μια Ελλάδα από την υποτιθέμενη καταστροφή που είχε επιφέρει η «επάρατος» δικτατορία των Συνταγματαρχών. Όμως, δυστυχώς, εκείνος έβαλε τα σαθρά θεμέλια δημιουργίας ενός κράτους που στηρίχθηκε στις πελατειακές σχέσεις κράτους και πολιτών και ενός κράτους που θα είχε τη δυνατότητα να καταπατά τους θεσμούς ανά πάσα στιγμή και ώρα και να γίνονται οι θεσμοί, βορά στις ορέξεις των εκάστοτε κυβερνώντων. Η αδιάτρητη κατοχύρωση των θεσμών είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας. Όπου υπάρχουν θεσμοί, υπάρχει και πραγματική λειτουργία της Δημοκρατίας. Γιαυτό βλέπουμε Ευρωπαϊκά κράτη κατά καιρούς να ταλανίζονται από πολιτική αστάθεια, αλλά το κράτος να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, γιατί απλά έχουν κατοχυρωμένους θεσμούς.

Έτσι, λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση τα δύο κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν την πατρίδα μας μετέτρεψαν το πολίτευμα της χώρας από Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική δημοκρατία σε πλήρη ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτά τα κόμματα αντί να...

Δεν έλειψε κανείς απ' την κοπή πίτας της Νεολαίας Βορειηπειρωτών.

Κοπή πίτας ΝΕ.Β 2012 
Με λαμπερές παρουσίες και ενωτικό μήνυμα έκοψε την πίτα της η Νεολαία Βορειοηπειρωτών. Βραβεύθηκε ο Πρώην Πρόξενος Κορυτσάς κ. Οικονόμου.
Για άλλη μια χρονιά η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» κατάφερε να κλέψει εντυπώσεις με την πρωτοτυπία και την λάμψη της. Η οργάνωση «φάρος» στα Βορειοηπειρωτικά στην οργάνωση, στην ευθύτητα, στην ειλικρίνεια, στην ομόνοια, στην ομοψυχία που επιδεικνύει στην πορεία μέχρι τώρα και σε κάθε εκδήλωσή της.
 
Στο Περιστέρι, στο Εκθεσιακό Κέντρο, έδωσαν ραντεβού οι Νέοι Βορειοηπειρώτες χθες...

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανώλης στον Αντώνη Σαμαρά


Μία ημέρα μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή ο Γιάννης Μαν'ωλης εξαπολύει εκ νέου επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του real fm ο Γιάννης Μανώλης τόνισε ότι «ο Σαμαράς με την χθεσινή του στάση μας έδειξε την πόρτα της εξόδου από τη Ν.Δ.».
Η δήλωση αυτή που ήδη έχει «φτάσει» στη Συγγρού, σήμανε εκ νέου συναγερμό στο γαλάζιο στρατόπεδο. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Δεν είναι νόμιμη η σύμβαση λένε πέντε διανοούμενοι – καθηγητές του Δικαίου με κοινή δήλωση!


«Τα κείμενα που κατατέθηκαν στη Βουλή δεν είναι νόμιμο να εγκριθούν» αναφέρουν πέντε διακεκριμένοι διανοούμενοι σε κοινή έκκληση που απευθύνουν…προς τους Έλληνες βουλευτές  ζητώντας τους να δώσουν αρνητική ψήφο σήμερα στη Βουλή. Οι Νίκος Κοτζιάς, καθηγητής Πολιτικής Θεωρίας, Πέτρος Μηλιαράκης, Δικηγόρος ευρωπαϊκών δικαστηρίων, Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Ηλίας Νικολόπουλος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Δημήτρης Πλευράκης, δικηγόρος-MSc Φιλοσοφίας Δικαίου.
Υπογραμμίζουν ότι ε «το κοινοβούλιο δικαιούται και δύναται να κυρώσει διεθνείς συμφωνίες μόνο εφόσον είναι τα κείμενα των συμβάσεων και φέρουν τις υπογραφές των μερών. Χωρίς παραπομπές σε άγνωστα επί μέρους επιπρόσθετα κείμενα και χωρίς τον εφαρμοστέο νόμο παρόντα»
Στο κείμενο γίνονται ένδεκα επισημάνσεις που αφορούν τις επιπτώσεις από την...

Το καμπανάκι της ιστορίας χτύπησε.


Δεν είναι μονόδρομος καμία ευρωπαϊκή πορεία.
Δεν είναι μονόδρομος ο εξευτελισμός της χώρας, η υποταγή και η αποικιοποίηση.
Οι ευρωμονόδρομοι υπάρχουν μόνο στα σαπισμένα μυαλά σας.
Οι ευρωμονόδρομοι υπάρχουν μόνο στα αρρωστημένα από το λίπος της ευμάρειας και του πλούτου μυαλά σας.
Οι ευρωμονόδρομοι χρειάζονται μόνο για να ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΝΑΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ.
Για τον φτωχό, τον εξαθλιωμένο, τον πεινασμένο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ.
Δεν ζούσαμε πριν το ευρώ; Δεν δουλεύαμε; Δεν είχαμε εθνική ανεξαρτησία;
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το καμπανάκι της ιστορίας χτύπησε.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ριψάσπιδες ή, αλλιώς, παραιτημένοι!


Γράφει: η Φιλαρέτη
Αγαπητοί εθνοπατέρες και αγαπητές εθνομητέρες,
Με την ψήφο μας σας αναδείξαμε μαχητές των ατομικών και συλλογικών μας δικαίων και του μέλλοντος της πατρίδας μας. Αυτό έγινε γιατί με την «πολιτική» ενημέρωση που μας κάνατε μας πείσατε ότι είστε άξιοι γι’αυτό.  Μερικοί  σας πιστέψαμε και σας αναδείξαμε. Άλλοι πείστηκαν με το αζημίωτο (μαζί τα φάγατε). Δυστυχώς, όμως, τόσο οι εύπιστοι (ή ιδεαλιστές) ψηφοφόροι σας, όσο και οι αργυρώνητοι, προδόθηκαν από σας οικτρά.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Γιατί δεν είναι μόνο ότι θέλατε, διερμηνεύοντας την ψήφο μας , να κερδίσετε ένα πολιτικό θώκο με τα όλα τα συνακόλουθά του (τιμές, αμοιβές,...

ΚΥΠΡΟΣ: Ουδείς Πρόεδρος έβλαψε τόσο…

Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι ήδη, βλέπει, αισθάνεται, βιώνει στο πετσί της και αντιλαμβάνεται, η πλειονότητα των πολιτών, ότι: Απ’ την καταστροφή του ‘74 έως σήμερα, δεν υπήρξε πρόεδρος που να έβλαψε τόσο πολύ την Κυπριακή Δημοκρατία και τον λαό, όσο ο κ. Δ. Χριστόφιας. Ουδείς πρόεδρος οδήγησε τον λαό σε τέτοια κατάντια απογοήτευσης, απελπισίας κι απόγνωσης, σ’ όλους τους κύριους τομείς της πολιτικής, όσο ο 1ος στην ιστορία Ακελιστής πρόεδρος. Σε κατάσταση που μόνο χειρότερα δεινά προοιωνίζεται: Στο Κυπριακό, στην οικονομία, στην άμυνα, στην ενότητα, στην ευνομία, στην κοινωνική συνοχή, στην αξιοπιστία των θεσμών, στην ίδια την κρατική υπόσταση, στην εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολίτευμα, στην αυτοπεποίθησή τους και την υπερηφάνεια - αξιοπρέπεια που είναι πολίτες αυτής της πολιτείας. Τα πάντα, υπό την προεδρία του, μοιάζουν παραπλήσια με τ’ αποτελέσματα της πολιτικής του στα 98 εμπορευματοκιβώτια των ιρανο-συριακών εκρηκτικών: Σαν ένα ανατιναγμένο, ή έτοιμο ν’ ανατιναχθεί οσονούπω Μαρί!
Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι επίσης ο λαός, το βιώνει καθημερινά απ’ το πρωί ώς το βράδυ ότι: Αναποτελεσματικοί, ανεπαρκείς κι απελπιστικά ανίκανοι ν’ ανακόψουν τα όλο και...

Η οικονομική κρίση εξελίσσεται σε κρίση αξιών και θεσμών, λέει ο πρόεδρος του ΣτΕ

«Αδιαφορία του πολιτικού συστήματος»
Η οικονομική κρίση εξελίσσεται σε κρίση αξιών και θεσμών, λέει ο πρόεδρος του ΣτΕ
Ο πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος 
    
Η οικονομική κρίση εξελίσσεται ραγδαία σε «κρίση ηθικών αξιών και σε κρίση θεσμών» δήλωσε ο πρόεδρος του Συμβούλιου της Επικρατείας Παν. Πικραμμένος, στη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ο κ. Πικραμμένος επισήμανε ότι τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί λόγω της επί σειρά ετών αδιαφορίας του πολιτικού συστήματος.
«Ο ρόλος του διοικητικού δικαστή έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια σε ρόλο ρυθμιστή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Προβλημάτων που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενδιαφερόντων, όπως είναι ασφαλιστικά, εκπαιδευτικά, οικονομικά, επενδυτικά, περιβαλλοντικά, προβλήματα τάξης, ασφάλειας, ισότητας, κ.λπ. Ο ρόλος αυτός του δικαστή καθίσταται ακόμη πιο δύσκολος υπό τις συνθήκες που διέρχεται αυτή την στιγμή η χώρα μας και όσο η κρίση βαθαίνει. Η κρίση αυτή άρχισε δυστυχώς ως...

Αντωνίου σε Μπεγλίτη: Μαζέψτε τους δικούς σας μη γίνει χαμός

Αντωνίου σε Μπεγλίτη: Μαζέψτε τους δικούς σας μη γίνει χαμός Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί με την πρώτη σπίθα μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ καθώς η καχυποψία μεταξύ βενιζελικών και προεδρικών κυριαρχεί και υπάρχει κίνδυνος ακόμη και μια παρεξήγηση να αποτελέσει τη θρυαλλίδα της έκρηξης.
Απολύτως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το ξέσπασμα της Τόνιας Αντωνίου στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνο...

Μαθητές: Αδιαφορία ή ιδιαίτερη μαθησιακή δυσκολία; (Μέρος α΄)

 

Ο ρόλος και οι υποχρεώσεις ενός εκπαιδευτικού, ιδιαίτερα στις μέρες μας με τα ποικίλα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας, είναι ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός.

Της Σοφίας Σκλείδα

Καλείται να επιτελέσει με υπευθυνότητα και αυταπάρνηση το έργο του, να επιτύχει τους στόχους του, να συμβιβάσει αντίθετες απόψεις, να γεφυρώσει αντιφάσεις, να είναι...

Λαϊκισμός ή ορθοφροσύνη; Ο παραλογισμός και οι ακρότητες στις πολιτικές εξελίξεις...


 
Picture 0 for Λαϊκισμός ή ορθοφροσύνη;
Από τη στιγμή που εδώ και δεκαετίες κυβερνιόμαστε με συνθήματα, είναι απόλυτα φυσικό και την ύστατη ώρα -καταλυτική για το μέλλον του τόπου- τα συνθήματα να κυριαρχούν.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων απαιτεί να συλληφθεί η Τρόικα! Διότι προσβάλλει τον ελληνικό λαό και με τα μέτρα που προτείνει υπάρχει απώλεια εθνικής κυριαρχίας μας. Αυτό τώρα τι είναι; Απόφαση που λήφθηκε νηφάλια με ορθοφροσύνη ή υιοθέτηση της πλέον λαϊκίστικης και καταστροφικής έκφρασης που κυριαρχεί στη δημόσια ζωή του τόπου;
Σκέφτηκαν οι συντάκτες του κειμένου, ότι αν υπάρξει -περαιτέρω- απώλεια εθνικής κυριαρχίας, αυτή θα οφείλεται στην ψήφο των βουλευτών που θα αποδεχθούν τις προτάσεις των τροϊκανών. Οι Έλληνες πολιτικοί είναι εκείνοι που...

Γενική απεργία. Ποτέ πια δεν πρόκειται να κατέβω σε απεργία που υπηρετεί στενά συντεχνιακά συμφέροντα που υπηρετούν σε τελευταία ανάλυση το σύστημα!

του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
Από τη μεταπολίτευση και δώθε, γίνονται πάρα πολλές απεργίες, οι οποίες βασικά δεν πετυχαίνουν τον στόχο τους ή υλοποιούνται μόνο για συντεχνιακούς λόγους, δηλαδή για να κατοχυρώσουν κάποια δικαιώματα και προνόμια οι εργατοπατέρες ή οι πολιτικοί φορείς, που τις εφαρμόζουν και στόχο συνειδητό ή υποσυνείδητο έχουν, να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή, για άδικα μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων.
Έγιναν κατά τη μεταπολίτευση άπειρες απεργίες και διαδηλώσεις, οι οποίες σε τελευταία ανάλυση υπηρετούσαν το σύστημα ή στενά συντεχνιακά συμφέροντα, που έρχονταν τις περισσότερες φορές, για να μην πούμε πάντοτε, σε αντίθεση με τα συμφέροντα του συνόλου.
Δεν χρειάζεται επιχειρήματα για να αποδείξουμε το αυτονόητο και...

Ο Δ. Χριστόφιας αφοπλίζει την Κύπρο = βορά στην Τουρκία


Και μόνο το βιβλίο του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Νταβούτογλου, ο Δ. Χριστόφιας να είχε μελετήσει σε βάθος, θα είχε αναιρέσει παρευθύς τη θέση του περί αποστρατιωτικοποίησης της Κύπρου. Προφανώς, ο Πρόεδρος δεν μελέτησε τον Νταβούτογλου. Και εμφανέστατα επιμένει παιδαριωδώς να υποτιμά την τουρκική επιθετικότητα.
Ο Νταβούτογλου αποκαλύπτει, μεταξύ πολλών άλλων, πρώτον, και να υπήρχε έστω ένας Τούρκος στην Κύπρο, η Τουρκία οφείλει να ενδιαφερθεί εξαιτίας της στρατηγικής σημασίας της για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Δεύτερον, η Τουρκία δεν μπορεί να αναδειχθεί σε περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη, εάν δεν ελέγχει τη στρατηγικής σημασίας περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και δη την Κύπρο. Η ανακάλυψη σημαντικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου στις νότιες θάλασσες της Κύπρου και πετρελαίου ακόμα στο εσωτερικό της, επιτείνουν έτι περαιτέρω την αρπακτικότητα...

ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ


ΑΘΗΝΑ 11-2-2012.

Οι πολιτικάντηδες της πατρίδος μας έχουν ξεπεράσει με τις ενέργειές τους το όριο της ανθρώπινης υπομονής. Σκέπτονται τάχα και συσκέπτονται με γνώμονα λένε το καλό και την επόμενη μέρα επιβίωσης του λαού μας. Στην πραγματικότητα γράφουν και ξαναγράφουν στο χαρτί τους εναλλακτικούς τρόπους που θα φέρουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά για τους «περιούσιους» εντολείς τους την καταστροφή της Ελλάδος. Πως θα την αφήσουν δίχως υπερασπιστές ώστε να την κουρσέψουν.

Ο πολιτικός που νοιάζεται για το Έθνος και τους ανθρώπους του εργάζεται μαζί τους για την προκοπή και την ανάπτυξη. Κι όταν δει πως έρχεται απειλή ενάντια στην Εθνική Κοινότητα, σηκώνει στις επάλξεις το λαό και τον ετοιμάζει για πόλεμο πριν καν φτάσει ο εχθρός έξω από την πύλη του κάστρου. Δεν ζει έξω από την...

Ντοκουμέντο! Όλα ήταν προσχεδιασμένα.Η εξόντωση του ελληνικού λαού είναι απλά άλλη μια αναγκαία "παράπλευρη απώλεια"




Η κυνική  δήλωση  του  επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο  και η  σοκαριστική ομολογία  του παραιτηθέντος  από το ΔΝΤ  Ντέϊβ Μπαντού


Μάϊκλ Μπρούνο 
Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו)γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου  του 1932και  πέθανε τα  χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996. Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας .Το "έργο" του  ήταν τόσο  ...σημαντικό,που  το πασίγνωστο   για τις  παρακρατικές και  παραοικονομικές  δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το  ειδικό βραβείο  "Michael Bruno" το οποίο  απονέμεται φυσικά  στους "ικανότερους" και "ευφυέστερους"  οικονομικούς   δολοφόνους της Παγκόσμιας...

Καταλάβατε τώρα γιατι έπρεπε να γίνει η συγκυβέρνηση;

http://rizospastikhdexia.blogspot.com/2012/02/blog-post_3632.html

Διότι με τις διαγραφές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν πλησιάσει επικίνδυνα τους 151.

Αλλά έπρεπε το δεύτερο Μνημόνιο να περάσει με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Το δεύτερο Μνημόνιο πρέπει να περάσει πάση θυσία γι' αυτους διότι ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στις ξένες αποικιοκρατικές δυνάμεις.

Τώρα η άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπορεί να...