Σελίδες

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ





Posted: 02 Sep 2011 01:30 AM PDT
Το θέατρο με δύο πρωταγωνιστές κι έναν κομπάρσο συνεχίζεται ακόμη και μέσα από τη δακρύβρεχτη …διακοπή του.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αν πιστέψουμε λοιπόν το επικοινωνιακό πυροτέχνημα που συμφωνημένα εκτόξευσαν οι δυνάστες σε συμφωνία με τους κοτζαμπάσηδες, τότε δύο πράγματα μπορούν να  συμβούν:

  1. Οι δυνάστες τίναξαν στον αέρα τη συνέχιση της εμπορικής συναλλαγής με τους ντόπιους εκποιητές της εθνικής μας αξιοπρέπειας, και με κίνδυνο να απολέσουν την προκαταβολή που έδωσαν για το πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας.
  2. Οι κοτζαμπάσηδες κινδυνεύουν να χάσουν οριστικά το πολυδιαφημισμένο «βοήθημα» της 6ης δόσης από τα αργύρια της προδοσίας και μαζί με αυτό κάθε ελπίδα για την απρόσκοπτη συνέχιση της δυνατότητάς τους να συνεχίσουν να εξαπατούν θρασύτατα αυτό το λαό.
Γίνεται λοιπόν φανερό πως τόσο τη μία όσο και την άλλη εκδοχή, μόνο αφελείς ή «μιλημένοι» μπορούν να την πάρουν (ή να εμφανίσουν ότι την παίρνουν) τοις μετρητοίς.

Οι δυνάστες, ξέρουν καλά πως με τους αχυρανθρώπους που διαπραγματεύονται, όσο περισσότερο πιέζουν τόσο περισσότερα θα αποσπούν. Και αυτό κάνουν.

Οι κοτζαμπάσηδες, έχουν ανάγκη από ένα επικοινωνιακό θέατρο...

ΕΞΑΡΣΗ ΕΘΝΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ




ΗΠΑ: Ομάδες Λατίνων προετοιμάζονται για πόλεμο...

Η πιθανότητα φυλετικής, εθνοτικής και πολιτιστικής βίας στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να αυξάνεται καθώς ο αριθμός και το μέγεθος διαφορετικών εθνοτικών ομάδων μεταναστών αυξάνεται ραγδαία. 


Οι συγκρούσεις αυτού του είδους είναι συνήθως ακατάστατες, αιματηρές καταστάσεις που σέρνονται έως ότου μια ομάδα καταφέρει να νικήσει την άλλη από μια δεδομένη περιοχή. Αυτό συνέβη στην πρώην σερβική επαρχία του Κοσσυφοπεδίου. 

Είναι ό, τι συμβαίνει στη Νότιο Αφρική. 

Στην πραγματικότητα, η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα σαν αυτά. Τέτοιες φυλετικές συγκρούσεις μπορούν να σιγοκαίνε σε χαμηλό επίπεδο για πολλά χρόνια (όπως στη Βολιβία) και στη συνέχεια ξαφνικά να φουντώνουν καθώς διάφορες ομάδες ανταγωνίζονται για τους πόρους, το έδαφος και την πολιτική εξουσία (ιδιαίτερα σε δημοκρατίες όπου οι αριθμοί είναι τα πάντα). 

Αυτό θα μπορούσε να είναι το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός εάν ο ειρηνικός διαχωρισμός των διαφορετικών εθνικών ομάδων επιτραπεί. Το αναγνωρισμένο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης από όλους τους λαούς παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η βία.

Ο Miguel Perez γράφει για το Phoenix Civil Rights Examiner σχετικά με αυτό που βλέπει ως την επόμενη φυλετική βία μεταξύ Λατίνων (ανακριβή λέξη για να περιγράψει τους Μεστίτζος από την Κεντρική και Νότια Αμερική – Mestizos: απόγονοι ινδιάνων που αναμίχθηκαν με λευκούς) και λευκών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσέξτε τι περιέχει η ατζέντα του για τα «πολιτικά δικαιώματα». Όπως χρησιμοποιείται από το ‘NAACP’, την ‘La Raza’ και άλλες τέτοιες ομάδες, τα "πολιτικά δικαιώματα" είναι απλά μια λέξη κώδικας για μία αντι-Λευκή ατζέντα που προωθεί τα συμφέροντα της συγκεκριμένης φυλετικής ομάδας...

Επίσημη Ισραηλινή επιστολή σε ΗΠΑ: Η Τουρκία εισχωρεί στον άξονα των “κακών”




Επίσημη προειδοποιητική επιστολή έστειλε το Ισραήλ μέσω του Danny Danon στο γραφείο της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. “Η Τουρκία πλησιάζει όλο και περισσότερο προς το Ιράν και σταδιακά εισχωρεί στον άξονα των “κακών”. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να απαντήσει σύντομα στα περί Τουρκίας πριν είναι αργά”.
“Η Τουρκία έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια της “κόκκινης” γραμμής. Απαιτεί από το Ισραήλ να ζητήσει συγγνώμη και την ίδια ώρα κλείνει τα μάτια στη τρομοκρατία”.
Αν μη τι άλλο σαν ένας μεγάλος μπελάς εξελίσσεται για τις ΗΠΑ η διαμάχη μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕ - ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...




Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου

Συγγραφεύς – Ναυτικός

Μέλος Ελληνικής Εταιρίας Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ.)

Πρώτη ανάρτηση στο διαδίκτυο απο το ιστολόγιο ΠΕΡΙ ΑΛΟΣ την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

-Καλέ τι έχει ο Αχμέτ, το πρόσωπο στραβώνει
λες και του δώσανε να πιει, πρωί-πρωί λεμόνι;

-Του ήρθε απότομα, ρε ’σύ, μην κάνεις την χαζή!
Ο Λίμπερμαν και ο Κύπριος θ΄ ανοίξουν «μαγαζί».

Μαζί θα εκμεταλλεύονται αέριο φυσικό,
θα έχουν μονοπώλιο κι ατού στρατηγικό.

-Κι ο «Αττίλας» πως το δέχθηκε; Δεν βγήκε ν’ απειλήσει;
Δεν έβαλε τον Τουρκικό Στρατό τους άλλους να γα…βγίσει;

-Μα φυσικά κι απείλησε, και του Ισραήλ ο Στόλος
θα προστατεύει το Γεωτρύπανο, σπουδαίος του ο ρόλος!

-Χα, χα θα πιει καφέ ο Αχμέτ, απ’ άλλο όμως χαρμάνι
εκτός κι αν στείλει η Ξυνή συμμαχικό φιρμάνι.

-Λες για εκείνη που φορεί ταγιέρ κι όλα τα ξέρει,
που περπατάει σα Ναζί, με σηκωμένο χέρι;

Μμμ.. χαράστην κι από μόνη της δεν βλέπω να έχει θέση,
εκτός και αν στον Βλαντιμίρ θελήσει να την πέσει…[1]

-Αυτό να δω και πέθανα! Θα κόψω το «Φιλμνέτ»!
Του Αχμέτ τα επεισόδια θα σβήσουν το «Κισμέτ»!!

Πάσα ομοιότης με πρόσωπα και γεγονότα δεν είναι καθόλου συμπτωματική!
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
[1] Είναι γνωστή η στενή συνεργασία μεταξύ Μόσχας – Βερολίνου στον ενεργειακό τομέα, γεγονός που προβληματίζει τις ΗΠΑ.

Τουρκία: Ανακοινώθηκαν τα μέτρα κατά του Ισραήλ



Σε συνέντευξη τύπου που πριν λίγο ολοκληρώθηκε, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με την απόφαση του ΟΗΕ να δικαιώσει το Ισραήλ για τα γεγονότα που έλαβαν μέρος στην περσινή επιχείρηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του τουρκικού στολίσκου προς τη Γάζα, που κόστισε τη ζωή σε εννέα ακτιβιστές. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ υπογράμμισε πως η χώρα τους θεωρεί άκυρη την απόφαση του ΟΗΕ καθώς και τη σχετική έκθεση “Πάλμερ”.
Παράλληλα ανακοίνωσε τα πέντε μέτρα (σχέδιο Β) που η Τουρκία αποφάσισε κατά του Ισραήλ:
- Υποβάθμιση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών σε επίπεδο γραμματείας

- Παγώνουν όλες οι στρατιωτικές μεταξύ τους συμφωνίες
- Η Τουρκία θα λάβει μέτρα σχετικά με την ελεύθερη θαλάσσια διακίνηση στην Ανατολική Μεσόγειο
- Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τον αποκλεισμό της Γάζας και προτίθεται να πάει το θέμα ακόμη και στο Δικαστήριο της Χάγης
- Η Τουρκία θα στηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων στο δικαστικό τους αγώνα.

Πως η Αθήνα ερμηνεύει την ανακοίνωση για απόσυρση της Στρατιάς Αιγαίου



Με ιδιαίτερη προσοχή,επιφυλακτικότητα,ίσως και καχυποψία ,αντιμετωπίζουν οι επιτελείς στο ΥΕΘΑ τις δηλώσεις του τούρκου αντιπροέδρου περί απόσυρσης της Στρατιάς του Αιγαίου.
Το Onalert ,έχει κάποιες πληροφορίες για την ανάλυση την οποία έχουν κάνει εδώ και κάποια 24ωρα επιτελείς του ΥΕΘΑ.
• Οι δηλώσεις εντάσσονται σε μία γενικότερη στρατηγική η οποία και έχει επικυρωθεί αμέσως μετά από τις τελευταίες εκλογές.
• Οι προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματος ΑΚΡ του Ερντογάν, για περισσότερη Δημοκρατία προς το λαό πρέπει να υποστηριχθούν με περισσότερο εμφανή βήματα εκδημοκρατισμού και «πολιτικοποίησης» ορισμένων θεμάτων, που είχαν συζητηθεί και κατά τις πρόσφατες συνεδριάσεις του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ).
• Οι κυβερνητικοί του Ερντογάν πιστεύουν ότι θέματα τα οποία δεν ρυθμίστηκαν κατά την περίοδο του «ψυχρού πολέμου» αλλά και οι αλλαγές που...

...και εισελθών ο Ιησούς εις το ιερόν, ήρξατο εκβάλλειν τους πωλούντας και τους αγοράζοντας εν τω ιερώ.. υμείς δε αυτόν ποιήσατε σπήλαιον ληστών (Κατά Μάρκον ΙΑ 15 έως 18)


Το πήρα από τον Βισάλτη. Πιστεύω  στην διαχρονικότητα των λόγων του Ευαγγελίου. Αν αποφάσιζε ο Ιησούς να έλθει στην σημερινή Ελλάδα  και «τας τραπέζας των κολλυβιστών (από το κόλλυβα) και των πωλούντων τας περιστεράς (τους δήθεν πνευματικούς) θα κατέστρεφε, αλλά και τον ευκολόπιστο όχλο θα κατακεραύνωνε. Οδυσσεύς


Φρίκη με μακάβριο διαφημιστικό φυλλάδιο(!)της εκκλησίας

-
Γέμισαν σήμερα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης με διαφημιστικά φυλλάδια της εκκλησίας,όπου σαν να επρόκειτο για πολυκατάστημα ή θεατρικό θίασο,διαφήμιζε το προϊόν της!! Και ποιο ήταν αυτό το  προϊόν; Το ακρωτηριασμένο μέλος ενός Αγίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες μιας σχεδόν  παράστασης που θα δοθεί σε ναό,και για κερδοσκοπικούς καθαρά σκοπούς.

Ναι, αυτό διαφήμιζε το πολυτελές ιλουστρασιόν φυλλάδιο!! Μια πραγματική παράσταση με προσφωνήσεις,πανυγηρικούς,φιλαρμονικές,ταρατατζούμ και σίγουρα μαλλί της γριάς και πόπ-κόρν πέριξ του ναού,για την υποδοχή ενός τεμαχισμένου ανθρωπίνου μέλους!

Η φρικαλεότητα και η γελοιότητα στο μεγαλείο της.

Σκοπός του άρθρου δεν είναι να θίξει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός,ούτε τους Αγίους(Λαμπρές πνευματικές μορφές οι περισσότεροι,που δεν ξέρω κατα πόσο θα συμφωνούσαν βλέποντας τα τεμαχισμένα μέλη τους να περιφέρονται από πόλη σε πόλη) άλλα να καταδείξει όλο αυτό το "σόου" που στήνεται τα τελευταία χρόνια,με πτώματα,σκηνώματα και ακρωτηριασμένα ανθρώπινα μέλη,για καθαρά εμπορικούς σκοπούς.

Γιατί αν δεν είναι όλο αυτό το σκηνικό εμπορευματοποίηση,ασέβεια,νεκροφιλία,πτωματολατρεία,ειδωλολατρία και φρίκη,τότε τι είναι;

Οι εκπρόσωποι της Τρόικας διαπιστώνοντας, ότι έχουν να κάνουν με απίστευτα ανίκανους πολιτικούς κωλοτούμπες, οι οποίοι ψηφίζουν μεσοπρόθεσμα τα οποία δεν έχουν τα κότσια να εφαρμόσουν και βγάζουν όλο τον ψευδοτσαμπουκά τους στους εστιάτορες με ΦΠΑ 23%, τα μάζεψαν και φεύγουν από την Αθήνα.



ΣΟΚ! Η Τρόικα εγκατέλειψε άρον-άρον την Αθήνα, απηυδησμένη από την ανίκανη κυβέρνηση που μας οδηγεί με μανία στην ατιμασμένη δραχμή!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 2, 2011

Στη κόψη του ξυραφιού η χώρα, εξαιτίας ενός ανίκανου πρωθυπουργού ο οποίος «εγκατέλειψε» τα πολιτικά εγκόσμια αφήνοντας τις τύχες της στον Βενιζέλο!
IMF-popup.jpg
Ο Μπενύτο τώρα, σπάζοντας με λύσσα τα όρια της γραφικότητας, απαιτεί από τον θαυμαστή της Πέγκυ Ζήνα Πρόεδρο της Βουλής, να ξηλώσει την πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής, επειδή τον ενοχλούσαν τα συμπεράσματά της.
Οι εκπρόσωποι της Τρόικας διαπιστώνοντας, ότι έχουν να κάνουν με απίστευτα ανίκανους πολιτικούς κωλοτούμπες, οι οποίοι ψηφίζουν μεσοπρόθεσμα τα οποία δεν έχουν τα κότσια να εφαρμόσουν και βγάζουν όλο τον ψευδοτσαμπουκά τους στους εστιάτορες με ΦΠΑ 23%, τα μάζεψαν και φεύγουν από την Αθήνα.
Πρόκειται για μια εξέλιξη -σοκ με φόντο ένα Χρηματιστήριο που βουλιάζει και τους Τραπεζίτες έτοιμους να βγουν με κιθάρες στη Σταδίου, για να μαζέψουν κάνα ευρώ από τους περαστικούς.
Ο πρωθυπουργός που μέχρι χθες έκανε κανό με μια πρωτοφανή νιρβάνα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να καταστρέψει τη χώρα θεωρώντας την τσιφλίκι του.
Δείχνει αποφασισμένος να μας γυρίσει στην ατιμασμένη δραχμή, για να δουλεύει το Νομισματοκοπείο νυχθημερόν, ώστε να σπρώχνει δανεικά κι αγύριστα στους παρακμιακούς καναλάρχες.
Μιλάμε για έγκλημα στα όρια της Εθνικής Προδοσίας κι αν δεν τους διώξουμε σήμερα κιόλας ας ετοιμασθούμε για μια δεύτερη Μικρασιατική Καταστροφή.
Μας κυβερνά ένα μπουλούκι ανικάνων και επικινδύνων αριβιστών της εξουσίας.
Καμιά ζώσα ύπαρξη στην ελληνική επικράτεια ακόμη και αδέσποτο τετράποδο, αρκούδα που παθαίνει στη Εγνατία, πετούμενο πουλί η ψάρι στο βυθό της θάλασσας, δεν έχει δικαίωμα να μένει άπραγο μπροστά σε μια κυβέρνηση –δημιούργημα του θολωμένου σου μυαλού.
Όποιος από σας εκεί έξω πιστεύει ότι υπάρχει καιρός για χάσιμο-ούτε ανάσα αγχωμένου δευτερολέπτου-δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει…

Η ανακωχή των Μουδανιών και η παράδοση της Ανατολικής Θράκης στους τούρκους (20 - 29 Σεπτεμβρίου 1922)



 

Στο κέντρο διακρίνονται οι Πλαστήρας, Γονατάς και Χατζηκυριάκος
Οι βασικές προτεραιότητες της "επαναστατικής επιτροπής" Πλαστήρα - Γονατά όταν ανέλαβε πραξικοπηματικά την διακυβέρνηση της Χώρας, αποτέλεσε η ενίσχυση του μετώπου της Θράκης και η αποκατάσταση της εύνοιας των Συμμάχων (Αγγλίας - Γαλλίας) που είχε διασαλευτεί από τις μετανοεμβριανές κυβερνήσεις. Τις δύο αυτές προτεραιότητες τις ανέφερε ρητά η "επαναστατική επιτροπή" σε διάγγελμα της προς τον ελληνικό λαό. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Νικόλαος Πλαστήρας και οι συνεργάτες του όρισαν την κυβέρνηση που θα στήριζαν, υποβάλλοντας ένα κατάλογο με ονόματα στον Άγγλο πρέσβη Λίντλει και ζητώντας του να διαλέξει τα ονόματα που ήταν αρεστά στην Μ. Βρετανία. Ταυτόχρονα ορίστηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος που βρισκόταν στο Παρίσι ως αντιπρόσωπος της "επαναστατικής επιτροπής" έναντι των Συμμάχων.
Η κατάσταση στο μέτωπο της Ανατολικής Θράκης δεν ήταν καθόλου αποθαρρυντική. Ο Ελληνικός στρατός ήταν ισχυρός καθώς εκτός από το Δ΄ Σώμα στρατού, λίγο πριν από την κατάρρευση είχε μεταφερθεί μια ακόμη ενισχυμένη μεραρχία για να επιχειρηθεί η κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και έτσι να εκβιαστεί ο Κεμάλ σε συμβιβασμό. Είναι αληθές βέβαια πως το ηθικό των στρατιωτών ήταν...

Όταν οι υπερπατριώτες του ΛΑΟΣ εργάζονταν σαν έφηβοι στα Ισραηλινά Κιμπούτζ. Ξυπνήστε ρεεεεέ!!!!



Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 2, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/karatzaferis.jpg?w=253&h=167Φρικτά πράγματα αποκαλύπτονται από τη Wikileaks όσον αφορά τον γνωστό κολοτούμπα!! Σε συνάντηση της Τζαβέλα με αμερικάνο αξιωματούχο στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Καρατζαφέρης ξεβρακώθηκε κανονικά μπροστά τους: Παρακαλούσε, μέσω της Τζαβέλα, για συνάντηση μαζί τους υποσχόμενος πως μετά τις εκλογές, αφού θα έχει υποκλέψει την ψήφο των ηλιθίων, θα έβγαζε ανακοίνωση υπέρ της αποζημίωσης των εβραίων για το εβραϊκό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης σαν κίνηση καλής θέλησης προς την εβραική κοινότητα… έλεγε στους αμερικάνους ότι έχει δώσει εντολή να πέσουν οι τόνοι από τα στελέχη του… θύμιζε ότι είχε συναντηθεί με λαθρομετανάστες… και τέλος επιζητούσε μια συνάντηση με τον Ερντογάν που όμως θα φαίνονταν “τυχαία” για να μην πονηρευτούν οι ηλίθιοι που τον στηρίζουν…
Διαβάστε τα χάλια τους και μόνοι σας. Για την Τζαβέλα προσέξτε την παράγραφο οκτώ (8)
C O N F I D E N T I A L ATHENS 001515 SIPDIS
DECL: 2019/09/28
SUBJECT: Greece’s Surging Far-Right LAOS Party Inches Towards Center
SUMMARY: In the aftermath of their unprecedented success in European Parliament...

Η έκθεση “Πάλμερ”



Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΜΕΡ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ/2010-ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΠΑΛΜΕΡ/ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΓ/ΟΗΕ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 9 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 105 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
*Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.
*ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
*ΤΡΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ  ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ.
*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ.
*ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΚΕΙ
*ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.
*ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 9 ΤΟΥΡΚΩΝ.
*ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.
*Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΒΙΑ, ΕΝΩ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
*ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.
*ΟΙ ΠΛΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
*ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΜΕΡ-ΟΥΡΙΜΠΕ(ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ).
—————————————————————————————————————-
ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Η ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ