Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Για τους φίλους που ρωτούν...

... ναι, οριστιστικοποιήθηκε η διακοπή συνεργασίας μου και με την Efenpress.gr κατόπιν δικής μου απαιτήσεως (διαβάστε πιο κάτω). Θεωρώ επιπόλαια την στάση που κράτησαν στο θέμα της πρόσφατης δολοφονίας τέσσερα από τα ιστολόγια που συνεργαζόμουν και παρ' ότι γνωρίζουν ότι απλά έλαβα θέση επιδιώκοντας την αλήθεια δεν δημοσίευαν κείμενά μου, για να μην «οξυνθεί το πολιτικό κλίμα»... λένε. Το πολιτικό κλίμα που σκόπιμα οξύνει το κόμμα του οποίου είμαι μέλος από ιδρύσεως του μέχρι και σήμερα και θέλω να πω ότι αν επιθυμεί η ΝΔ να δείξει πυγμή, και αν έχει τα κότσια, ας στείλει το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα οικονομικά του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που, μια και ανήκουν στο «συνταγματικό τόξο», θα υποδεχθούν τα κρατικά όργανα «μετά βαΐων και κλάδων» δηλαδή με... «επαναστατικά μπουκέτα». Αλλά δεν έχει τα κότσια και το κόμμα που εκπροσωπούσε μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο τμήμα της δεξιάς παράταξης κατάντησε ουραγός του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, τσιράκι ντόπιων και ξένων οργανωμένων συμφερόντων κάνοντάς μας να ντρεπόμαστε που υπήρξαμε άθελά μας, όργανά τους. Όμως επί του θέματος αυτού θα ασχοληθώ σε άλλο μου σημείωμα, ίσως και αύριο. 
Οδυσσεύς Πάτσης, epirus-our-homeland.blogspot.com

Οδυσσεύς Πάτσης <odysseysioannina3@gmail.com>
3:07 μ.μ. (Πριν 8 ώρες)



προς Efenpress



Κύριοι καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν βλέπω τον λόγο να περιλαμβάνετε το όνομά μου στον κατάλογο των συνεργατών σας ειδικά όταν δεν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα κείμενά μου. Αν είχατε διαβάσει εκείνο που σας έστειλα με τίτλο «Όλες οι δολοφονίες των αριστερών από τα φασιστικά καθεστώτα της μεταπολεμικής Ελλάδος. Αντιμετωπίστε άμεσα και δραστικά τον φασισμό-ναζισμό. Θα κινδυνεύσει η λαϊκή δημοκρατία....» θα έπρεπε ήδη να με είχατε διαγράψει εκτός και αν θεωρείτε ότι δεν ανήκετε στα ιστολόγια που περιλαμβάνονται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου μου. Παρακαλώ και πάλι για την διαγραφή του ονόματός μου. Ευχαριστώ πολύ, Οδυσσεύς Πάτσης.
EFENPRESS-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
5:46 μ.μ. (Πριν από 6 ώρες)



προς Εμένα



Κύριε Πάτση.
Μετά λύπης προέβημεν εις τη διαγραφή του ονόματός σας από τη λίστα των συνεργατών μας.
Η μη δημοσίευση του κειμένου που αναφέρετε στο email σας, οφείλεται σε μια προσπάθεια που καταβάλλεται για τη μη περαιτέρω όξυνση του πολιτικού κλίματος.
Παρόμοιες ενέργειες (παράλειψη δημοσιεύσεως άρθρων) έγινε και με άλλους συνεργάτες μας οι οποίοι αρθρογράφησαν με ακριβώς αντίθετες θέσεις από τις δικές σας, οι οποίοι αφού ενημερώθησαν για τα αίτια της μη δημοσιεύσεως των κειμένων τους,έδειξαν κατανόηση με τις θέσεις μας.
Εξ άλλου, ίσως διαβάσατε και την ανακοίνωσή μας με την οποία εξαιρέσαμε τη Χρυσή Αυγή από τα δελτία τύπου των κομμάτων που δημοσιεύουμε, λόγω των προσφάτων γεγονότων και στα πλαίσια της ιδίας προσπαθείας.
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε για την -ειλικρινά- πολύτιμη συνεργασία που είχαμε μαζί σας και σας ζητούμε συγνώμη για τη πρωτοβουλία μας αυτή, η οποία όμως απέβλεπε- όπως σας εξηγήσαμε- στη διατήρηση της ομόνοιας μεταξύ των Ελλήνων, αφήνοντας στη λήθη δυσάρεστες, ατυχείς και παρόμοιες (δυστυχώς) εποχές.
Θα είμασταν ευτυχείς εάν αναθεωρούσατε την απόφασή σας για διακοπή της συνεργασίας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Efenpress