Σελίδες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνομωσία σε βάρος των Ε.Δ. με θύμα τον ... Δ.Αβραμόπουλο! (βίντεο)


Image



από το DefenceNet
Yπόσταση στην βρώμικη επιχείρηση υπονόμευσης των Ε.Δ. από τους Γ. Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, με τους ισχυρισμούς του πρώτου στις Κάννες περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έδωσε πριν λίγο με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ίσως πέφτοντας σε μια καλοστημένη παγίδα από το "πράσινο" σύστημα Μπεγλίτη που κυριαρχεί στο υπουργείο Άμυνας.
Το σύστημα Μπεγλίτη που εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στην ημερήσια διαταγή του είχε μιλήσει ως να απευθυνόταν σε υποψήφιος πραξικοπηματίες, όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr.
Tα γεγονότα έχουν ως εξής: Υποτίθεται ότι στις 17 Νοεμβρίου, μετά την ομιλία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο της εξέγερσης κατά της Χούντας, ο Αρχηγός της 4ης Τάξης δηλαδή ο καλύτερος σπουδαστής που αντιπροσωπεύει τον «αφρό» των νέων Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού, κάλεσε μια ομάδα Ευέλπιδων στο Αμφιθέατρο για να τους κάνει …

Ας αλλάξουμε... ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ




Φίλοι και φίλες.

Πάντα μου άρεσαν οι διάφορες διηγήσεις και έτσι θα ξεκινήσω και αυτό που θα διαβάσετε.

Όλοι κάναμε μαθηματικά στο σχολείο. Τα μαθηματικά είναι ούτως η άλλως σπουδαία. Προσωπικά   στο συγκεκριμένο μάθημα δεν υπήρξα ποτέ άριστη. Ωστόσο έμαθα κάτι πολύ σημαντικό μέσα από τη φιλοσοφία των Μαθηματικών που είναι: 
«Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του».
Σε όλη μου τη ζωή λοιπόν και ιδιαίτερα τις φορές που αντιμετώπιζα ένα δύσκολο πρόβλημα, απλά υπενθύμιζα στον εαυτό μου ότι υπάρχει λύση και θα πρέπει να τη ανακαλύψω. Η ιστορία μου με το μάθημα των Μαθηματικών, ξεκινά βιωματικά στη 4η Δημοτικού. 

Ο δάσκαλος που είχα,  ήταν ένας άνθρωπος που «γιόρταζε» κάθε φορά που μας έκανε μάθημα. Το γλεντούσε κυριολεκτικά. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι το να είναι κανείς αληθινός δάσκαλος που τιμά το ρόλο του  είναι...

Η άφιξη του Αμερικανού αντιπροέδρου στισ 4 Δεκ. έχει σχέση με τα εθνικά μας θέματα.


Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν θα επισκεφθεί την Αθήνα το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, στην οποία θα παραμείνει 18 ώρες, όπως έγραψε στο Twitter του ο ανταποκριτής του Mega και του Έθνους στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου.
Ο κ. Μπάϊντεν θα συναντηθεί με τους Κάρολο Παπούλια, Λουκά Παπαδήμο, Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, ενώ δεν υπάρχει επιβεβαίωση για συνάντηση και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Αυτό το οποίο προκαλεί αίσθηση, είναι η παρατήρηση ότι μια μέρα αργότερα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή της ΠΓΔΜ…
Στην εικόνα αυτή θα πρέπει να προστεθεί και το ότι οι δηλώσεις περί ετοιμότητας για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες ώρες – κυριολεκτικά – από τη γειτονική χώρα… Πολλοί έχουν αρχίσει ήδη να εκτιμούν ότι «το παιχνίδι είναι στημένο» και ότι στο παρασκήνιο έχουν δρομολογηθεί ήδη λύσεις…
Άλλο ένα θέμα που αποκτά μεγάλη σημασία λόγω της άφιξης Μπάιντεν, αλλά και των δηλώσεων του νέου υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Σταύρου Δήμα, είναι αυτό του καθορισμού και της κήρυξης της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο υφίσταται πρωτοφανής σύγκλιση απόψεων ανάμεσα σε ισχυρότατους πάσης προέλευσης ενδιαφερόμενους για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ανατολικής Μεσογείου.
Η μόνη που αντιδρά είναι η Τουρκία, προφανώς για λόγους συμφέροντος, την οποία παρότι έχουν προσεταιριστεί λόγω των εξελίξεων στα μέτωπο της Συρία και τις ανοικτές πληγές του Αφγανιστάν και του Ιράκ, άπαντες επιθυμούν να καθορίσουν – προσδιορίσουν κάποια όρια στην αποδεκτή συμπεριφορά της.http://www.defence-point.gr/news/?p=28766. 

Αποκάλυψη – ΣΟΚ: Άφαντη η σελίδα 124 του προϋπολογισμού


Η σελίδα 124 του προϋπολογισμού του 2012, και θα έπρεπε να αναφέρει τις εγγυήσεις προς τις τράπεζες...
   

Μια αποκάλυψη – βόμβα έκανε η “ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ” των Δημήτρη Καζάκη και Μάνου Κακλαμάνου στο Ράδιο 9.
Η σελίδα 124 του προϋπολογισμού του 2012, ο οποίος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, και θα έπρεπε να αναφέρει τις εγγυήσεις για τη στήριξη των τραπεζών, είναι ΛΕΥΚΗ…
Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον προϋπολογισμό από το Υπουργείο Οικονομικών:
 .

Ο πωλών αριστερά ποτέ δεν έχασε....


 

Παλιά Κινέζικη παροιμία
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση οτι ο γνωστός αοιδός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας οδηγεί μια πολυτελέστατη JAGUAR.
Το γεγονός (της γνωστοποίησης) έκανε έξαλο τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος δήλωσε οτι στα 20 χρόνια που δουλεύει έχει καταφέρει να βγάλει 300.000 ευρώ και να αγοράσει 1 γκαρσονιέρα στην Αθήνα, 1 σπίτι στην Τήνο και το πολυτελές αυτοκίνητο. Θεωρεί δε ισοπέδωση να θεωρούνται όλοι οι Έλληνες συλλήβδην κλέφτες.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας προφανώς δεν (ή κάνει πως δεν) κατάλαβε γιατί ο κόσμος αντέδρασε.
Το να αποκτήσει χρήματα κάποιος καλλιτέχνης δεν είναι μεμπτό. Ούτε τον κατηγόρησε κανείς για κλέφτη
Μεμπτό είναι να αποκτάς JAGUAR πουλώντας “αριστερά”. Αυτή είναι η απάτη Λαυρέντη.
Θα μου πεις ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι; Δόξα τω Λένιν, στην Ελλάδα ο επαγγελματικός αριστερισμός είναι το πιο σίγουρο επάγγλεμα. Λεφτά στην τράπεζα. Άνετα και σίγουρα.
Το τί Jaguar, Ferrari και Cayen προσέφερε ο Στάλιν στο “προλεταριάτο” δεν λέγεται. Το πόσες βίλες στη Μύκονο, στην Αράχωβα και πόσα διαμερίσματα στο Μανχάταν έχτισε η καημένη τσιμινιέρα όταν πάγωσε, δεν περιγράφεται.
Καλοτάξιδη η Jaguar Λαυρέντη, αλλά μην μας περνάς όλους και για Κνίτες.

Γερμανία:«Να τελειώνουμε με την Ελλάδα»


Στη γερμανική πρωτεύουσα βιάζονται να κλείσουν το θέμα της Ελλάδας το γρηγορότερο, έτσι ώστε να ασχοληθούν με τα σοβαρότερα προβλήματα, δηλαδή τις επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες μεγάλες οικονομίες της Ευρώπης, όπως η Ιταλία και η Γαλλία.
Την αποστολή να πείσει τους σκληροπυρηνικούς της ευρωζώνης, ώστε να ανάψουν και αυτοί πράσινο φως για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, ανέλαβε ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε χθες με τον Ολλανδό και τη Φινλανδή ομολόγους του. Εξερχόμενοι από τη συνάντηση, οι τρεις υπουργοί ανακοίνωσαν ότι οι αποφάσεις για την Ελλάδα θα ληφθούν την Τρίτη στο Eurogroup.
Με δηλώσεις τους, ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών στο Βερολίνο αρνήθηκαν να πάρουν θέση και να σχολιάσουν την επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους. «Δεν κάνουμε καμιά αξιολόγηση, ούτε θετική ούτε αρνητική, αυτό είναι δουλειά της τρόικας», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών κ. Κότχαουζ. SigmaLive

Η "Δημοκραία", η λυκοφιλία και η ανασφάλεια των Χασάν

Άρθρο του Μιχάλη Ραμπίδη
Αντιπροσώπου Παμποντιακής                                                                           Πτολεμαίδα 24-11-2011
Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.)

Ο σεισμός στην ΝΑ Τουρκία στις 23-10-11 και οι μετασεισμοί είχαν απώλειες 700 περίπου ανθρώπινες ζωές. Στην πόλη Βαν όπου ήταν το επίκεντρο, επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες και η βοήθεια έπρεπε να είναι άμεση, όμως η κυβέρνηση Ερντογάν παρά την αδυναμία της ν’ ανταποκριθεί, αρνήθηκε να δεχθεί εξωτερική βοήθεια. Οι σκηνές που έστειλαν δεν επαρκούσαν ούτε για τους μισούς άστεγους, που διανυκτέρευαν στο ύπαιθρο με το ψύχος, πέραν του ότι με την ανοχή των αρχών, Τούρκοι πολίτες έκλεβαν σκηνές και...

Πρώτιστο καθήκον της ΝΔ δεν είναι η σωτηρία της Ευρώπης, αλλά η σωτηρία του λαού


Η Νέα δημοκρατία διανύει μια περίοδο, το λιγότερο παράξενη.  Οι ισορροπητικές (διπλωματικά άριστες)  κινήσεις του προέδρου της, μπορεί να αποδίδουν τα μέγιστα, γίνονται όμως εύκολος στόχος για τους αντιπάλους του.  Και βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίσεις την καχυποψία των Βρυξελλών, την επιθετικότητα του Βερολίνου, την ενδοτικότητα της κυβέρνησης, αλλά και τους ‘’πρόθυμους’’ στο εσωτερικό του κόμματος, όπως αυτοί εκφράζονται από τους γνωστούς κατοικοεδρεύοντες σε κανάλια και ραδιοφωνα.
Μελετώντας τις κινήσεις του κ. Σαμαρά, θα έλεγε κανείς ότι έχει υπερβεί τον εαυτό του

Στις Βρυξέλλες με τους... Αβύθιστους!


Πραγματικά τραγική ήταν η εικόνα του Παπανδρέου 

στις  Βρυξέλλες όπου  πήγε για να μιλήσει σε συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και στο ακροατήριο  ήταν όλοι πρώην  ( από πρώην υπουργοί μέχρι πρώην βουλευτές). 
Κανείς φυσικά ηγέτης σοσιαλιστικού κόμματος δεν συμμετείχε στην εκδήλωση  στη διάρκεια της  οποίας ο Παπανδρέου φόρτωσε τις  ευθύνες για την κρίση   «στις συντηρητικές κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών  χωρών».  
Φυσικά δεν έβγαλε άχνα για τις δικές του ευθύνες   (σς  ακριβώς επειδή δεν τις αναγνωρίζει)  ούτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έβαλε το ΔΝΤ στην Ευρωζώνη μέσω  της Ελλάδας  όπως πάμπολλες φορές τον έχουν κατηγορήσει   οι σοσιαλιστές .  Ε Μ Π Ρ Ο Σ

Θα μας τρελάνει όλους ο Παπανδρέου. Θα κάνει μήνυση στον εαυτό του !


 

Σήμερα ο μέγας στοχαστής, είπε σε ομιλία του προς τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές:
"Αν κάθε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης απλώς προβεί σε δημοσιονομικές περικοπές και εκλείψουν τα κίνητρα για την ανάπτυξη, θα βυθιστούμε όλοι μαζί σε μία όλο και βαθύτερη ύφεση - και φαίνεται ότι βαδίζουμε προς μία τέτοια κατεύθυνση."

Καταλάβατε τι είπε; Καταλάβατε τι είπε 10 μέρες μετά από την παραίτησή του από την Πρωθυπουργία; Ό,τι ακριβώς έλεγε και προεκλογικά, δηλαδή -σας θυμίζουμε-: "αν αυξήσουμε τους φόρους και μειώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις, θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης".

Όμως ο ίδιος, όσο ήταν πρωθυπουργός, προέβη μόνο σε...δημοσιονομικές περικοπές, -
επί της πρωθυπουργίας του εξέλειπε κάθε κίνητρο για ανάπτυξη και τελικά -
μας βύθισε σε μια όλο και

15 πράγματα που πέτυχε ο Παπαδήμος



1. Νίκησε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας τη Μαρσέιγ


2. Παρά τις αντίθετες προβλέψεις,  θα πάμε  τελικά στη Γιουροβίζιον 2012


3. Επανεμφανίστηκε ο Γιακουμάτος.


4. Φωτογραφήθηκε ο Αδωνις κάτω από τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου


5. Ο Αβραμόπουλος έβαλε μουσική Βιβάλντι στα ασανσέρ του υπουργείου Εθνικής

Το αίνιγμα του Κατάρ: Ένας Γκαζιέρης Κολοσσός με νάνο σπαθί


Το Κατάρ: επιφαινόμενο ή  βιώσιμη κακοήθεια;

του Pr Chems Eddine Chitour
«Και εσύ γιατί βλέπεις την ακίδα που είναι μέσα στο μάτι του αδελφού σου, ενώ δεν παρατηρείς το δοκάρι που είναι μέσα στο δικό σου μάτι;» Ευαγγέλιο του Λουκά, 6, 41.

Αυτή η παραβολή του Χριστού θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε την ανάρμοστη, ανήθικη συμπεριφορά μιας οικογένειας που πήρε σε ομηρία έναν λαό, συγκεκριμένα τον λαό του Κατάρ. Οι αξίες που σκαλίστηκαν στο μάρμαρο, όπως η εργασία, η θυσία, ο ιδρώτας, υπονομεύονται από τον πλούτο που αποκτήθηκε αντικανονικά και δεν είναι ο

Nigel Farage:Έχετε ένα πρωθυπουργό πρωτομάστορα της ευρωπαϊκής αποτυχίας...(βίντεο).



Ο Nigel Farage έδωσε χθες συνέντευξη στο ΚΟΝΤΡΑ και στον Τέρενς Κουίκ. (Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου)
Πραγματικός καταπέλτης...
Μίλησε για όλους και για όλα..
Για την Γερμανία, το "4ο Ράϊχ" και την ελληνική κρίση.
Αναφέρθηκε στην έλλειψη ηγετών και στην ελπίδα του ότι ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει τον αγώνα..
Είπε με έμφαση : οι άνθρωποι σε μια ελεύθερη χώρα αξίζει να έχουν δημοκρατία...

Αντιδράσεις πατριωτών για την ελληνοτουρκική προσέγγιση

Στα πλαίσια του Money Show 2011, το Σάββατο θα διεξαχθεί μία συνάντηση του ελλητουρκικού επιμελητηρίου Βορ. Ελλάδος με την παρουσία και συμμετοχή του γνωστού για τις απόψεις του επί των ελληνοτουρκικών θεμάτων, δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρη (το πρόγραμμα εδώ). Αντιδρώντας σε μία ακόμα προσπάθεια διεισδύσεως του τουρκικού παράγοντα στην ελληνική οικονομία, που όντας σε κατάρευση είναι πιο ευάλωτη από ποτέ, μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο σε πολλές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας σε επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα.:

Απίστευτα χτυπήματα εναντίον του ευρώ!!! Μέχρι και το Reuters στο κόλπο


 Το εβραιοκρατούμενο από την ίδρυσή του (από τον Israel Beer Josaphat) Reuters κάνει το 90% του τζίρου του με οικονομικές ειδήσεις... έτσι δηλ. όπως ξεκίνησε το 1850 μεταδίδοντας τις τιμές του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου στο Παρίσι, είναι ακόμα και σήμερα η "δημοσιογραφική φωνή των κερδοσκόπων" του Λονδίνου όπου ήταν και η έδρα του μέχρι πριν λίγα χρόνια να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Η παρακάτω είδηση

Δελτίον Κρίσης: 25.11.11 του Γιάννη Βαρουφάκη




1. Γιατί η Γερμανία δυσκολεύτηκε να δανειστεί;

Το γεγονός της εβδομάδας ήταν η αποτυχία της πρόσφατης δημοπρασίας Γερμανικών ομολόγων.
Η Κρίση έφτασε στα πρόθυρα του πιο σκληρού μέρους του σκληρού πυρήνα της ευρωζώνης, όπως ήταν αναμενόμενο σε όποιον (πλην ευρωπαίων ηγετών) είχε μάτια και έβλεπε. Τι ακριβώς συνέβη;
Έχασε η κραταιά Γερμανία την αξιοπιστία της; Όχι βέβαια. Απλά, οι επενδυτές (ιδίως οι εξ Ασίας) άρχισαν να λαμβάνουν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να μην υπάρχει ευρώ σε πέντε χρόνια, όταν δηλαδή θα λήξουν τα Γερμανικά ομόλογα που δεν βρήκαν ικανό αριθμό αγοραστών πριν μερικές μέρες.
Η διαφορά μεταξύ των προβλημάτων χρηματοδότησης του Ιταλικού χρέους από

Oικονομικός Αρμαγεδώνας θα σαρώσει την Ευρωζώνη, προβλέπουν τα ξένα ΜΜΕ


Δυσοίωνες εκτιμήσεις

 
Αθήνα: Με πρόδηλη ανησυχία και μαύρες σκέψεις για το μέλλον υποδέχθηκαν οι αναλυτές των ξένων μέσων ενημέρωσης την επιβεβαίωση, την Πέμπτη, του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται εγκλωβισμένες οι πολιτικές ηγεσίες της Ευρωζώνης, που αδυνατούν να συμφωνήσουν σε μια κοινή στρατηγική υπέρβασης της κρίσης με αποτέλεσμα να απειλείται η μακροημέρευση του ευρώ.

Παρατηρώντας τις πρωτοφανείς επιθέσεις των αγορών κατά των ευρωπαϊκών ομολόγων και του ευρώ, οι αναλυτές των ΜΜΕ διαπιστώνουν ότι έχουν πλέον ενεργοποιηθεί οι

Washington Post: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει ξεκινήσει!



H έκρηξη σε ιρανική βάση πυραύλων πριν από δύο εβδομάδες ήταν το τελευταίο μιας σειράς από μυστηριώδη περιστατικά που αφορούν εκρήξεις σε εγκαταστάσεις μεταφοράς φυσικού αερίου, διυλιστήρια πετρελαίου και στρατιωτικές βάσεις – εκρήξεις που προκάλεσαν δεκάδες θανάτους και ζημιές βασικών υποδομών τα τελευταία δύο χρόνια.
Ιρανοί αξιωματούχοι, είπαν ότι έκρηξη στη βάση πυραύλων ήταν ένα “ατύχημα”, και απέκλεισαν το ενδεχόμενο σαμποτάζ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους. Η έκρηξη στη βάση Shahid Modarres κοντά στη