Σελίδες

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο αντιπαραγωγικός Υπουργός Άμυνας κοροϊδεύει και εκμεταλλεύεται τους Εθελοντές Μακράς Θητείας. Θεσμοθέτιση ΤΩΡΑ υπερκομματικού Υπουργού Άμυνας,προερχόμενο από τις ΕΔ, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με πρόβλεψη θητείας 10ετούς διάρκειας.

Αφορμή για τούτη την προσπάθεια εξωτερίκευσης στάθηκαν δύο γεγονότα. Το πρώτο είναι η ανάρτηση του BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ με θέμα «'Έχουν τεράστιες ευθύνες οι στρατιωτικοί...» και το δεύτερο η «πλέρια δημοκρατικότητα» συγκεκριμένου ιστολογίου που επαίρεται ότι ασχολείται με την Άμυνα και την Διπλωματία. 
Μετά τον εξαναγκασμό σε κλείσιμο (δεν έχω ιδέα τι ακριβώς έγινε αλλά τώρα είμαι σίγουρος ότι σχεδιάσθηκε και εκτελέσθηκε άνωθεν ) του έγκυρου και πάντα ενημερωμένου armyalert διαπίστωσα ότι το βάρος της ενημέρωσης, ο Θεός να την κάνει, των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ανέλαβε το γνωστό σε όλους μας ιστολόγιο  «βλακεία με... PERIKEFALAIA.gr» . Ένα ιστολόγιο που διακηρύσσει  ότι "είναι ελεύθερο, ακομμάτιστο"  και ένα σωρό τέτοια «έπεα πτερόεντα» από αυτά που, όποιος τα παραβάλει με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ (και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή ικανότητες γιαυτό) καταλαβαίνει αμέσως ότι  πρόκειται για ένα ΠΑΣΟΚικής εμπνεύσεως και υλοποίησης όργανο και έδρα μάλλον κάποιο γραφείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
Ένα εργαλείο του υπουργού άμυνας, που βασικό στόχο έχει, εκμεταλλευόμενο την απειρία τους αλλά και την αγωνία τους για το αύριο, να παρασύρει, επηρεάσει και αποπροσανατολίσει  την σκέψη και να κάμψει το φρόνημα των στελεχών, ιδίως των νεαρής ηλικίας, και ιδιαίτερα των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) τροφοδοτούμενο με ειδήσεις αλλά και κατευθυντήριες γραμμές απ' ευθείας από το γραφείο του Μπεγλίτη. 
Του Μπεγλίτη, ενός πανέξυπνου ανθρώπου που παρασιτεί μέσα από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ εις βάρος του ελληνικού λαού και