Σελίδες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Με αφορμή τα πρωτόγνωρα προδοτικά γεγονότα που βιώνει η θρυλική πατρίδα μας, σαν πατριώτες ακρίτες με εθνική συνείδηση και ταυτότητα και με τους γνωστούς ανθελληνικούς κύκλους και γείτονες απ τον βορρά, αισθανόμαστε την υποχρέωση απέναντι στις παρακαταθήκες των ενδόξων ηρωικών προγόνων μας να διαφυλάξουμε νέες Θερμοπύλες.
Τα χρόνια που ζούμε ίσως μας οδηγήσουν σε ακόμα δυσκολότερα από αυτά του '40, η ραγδαία αύξηση της ανομίας της ξενόφερτης και ξενοκίνητης εγκληματικότητας, η συνεχής παραβατικότητα αλλά και οι εδαφικές διεκδικήσεις των Αλβανών που καθημερινά αυξάνονται, την σήμερον ημέρα απαιτούν ανάλογες απαντήσεις, πατριωτική αφύπνιση, συντονισμό και εγρήγορση.
Για τους λόγους αυτούς και άλλους πολλούς, μια ομάδα εφέδρων πατριωτών από τον ακριτικό νομό των Ιωαννίνων στοιχίζεται με στρατιωτική δομή και πειθαρχία στο εκπαιδευτικό κορμό της ''Πατριωτικής Πολιτοφυλακής'', θέλοντας να αναπτύξει και στα Ιωάννινα την πνευματική, αθλητική, πατριωτική εκπαίδευση, άμυλα, ετοιμότητα στα μέλη της σε κάθε έκτακτη ανάγκη που θα τεθεί κάποια μέρα ή νύχτα ζήτημα εθνικής η αστικής ασφάλειας.

Τηλ. επικ. 6909354100 ή στο e-mail: pp.ioannina@yahoo.gr

Μια συνάντηση που καίει Αθήνα - Λευκωσία



Picture 0 for Μια συνάντηση που καίει Αθήνα - Λευκωσία
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα Πέμπτης (ώρα Ελλάδας). Και μπορεί άμεση εμπλοκή της χώρας μας να μην υπάρχει, εμμέσως, όμως, το αποτέλεσμα της την «καίει» κυριολεκτικά. Ο λόγος αφορά στη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι πληροφορίες που φτάνουν δια της διπλωματικής οδού στην Αθήνα αναφέρουν ότι οι δύο άντρες θα συζητήσουν κατ' αρχήν τις εξελίξεις στη Συρία και την επόμενη μέρα στην περιοχή.
Όμως, διπλωματικές πηγές στην Ελλάδα επιμένουν ότι η Τουρκία για να επιτρέψει τη χρήση των βάσεων που βρίσκονται στην έδρα της, σε ενδεχόμενη επέμβαση στη Δαμασκό, θα απαιτήσει - για μια ακόμα φορά - ανταλλάγματα. Και μεταξύ αυτών, θα περιλαμβάνονται:
α) η επανέναρξη των συζητήσεων για το Κυπριακό, σε μια λογική που θα παραπέμπει στο σχέδιο Ανάν αλλά με χειρότερους όρους για την ελληνοκυπριακή πλευρά
β) η συμμετοχή της Τουρκίας και του ψευδοκράτους στην εκμετάλλευση και αξιοποίηση του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου και ειδικότερα στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου.
Η Λευκωσία, προς το παρόν, αντιδρά και με τις δύο παραπάνω προοπτικές, όμως η Άγκυρα για μια ακόμα φορά στοχεύει στη δημιουργία τετελεσμένων.


Θράσος και Πρόκληση! Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ , ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!!


Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας.
Είναι ο «Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης», που αποφάσισε ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσει τιμή στο σπίτι του αυτουργού της σφαγής, ενώ θα επιστρέψει με τη μορφή κομβόι, διασχίζοντας την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα πραγματοποιηθούν μάλιστα και επαφές με τους Τούρκους της περιοχής (όπως μας ενημερώνει το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», που παραθέτουμε και ολόκληρο στη συνέχεια).  
Ακολουθεί το δημοσίευμα του περιοδικού

Ποια αξία;.....


 "Μας εξευτελίζεται στα μάτια των στρατιωτών μας" - Στρατιωτικός γράφει περί ηθικού. Του Επισμινία (ΕΤΕΤΗ) Ευάγγελου Κουτρουφίνη
Γενικού Γραμματέα Ε.Σ.ΠΕ.ΠΕΛ.


Κι όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Τη χρονική περίοδο κατά την οποία η φτωχοποίηση, η εξαθλίωση και η εξόντωση κάθε ηθικής αξίας βρίσκονται στο ζενίθ, η προσπάθεια να καταρρεύσει οτιδήποτε κατακτήθηκε με κόπο και ιδρώτα, δεν μας φοβίζει. Δεν μας αγγίζει. Δεν μας ακουμπά, γιατί δεν το δημιουργούμε εμείς. Άλλους πρέπει να φοβίζει. Αυτοί πρέπει να σκεφτούν.Αυτό που μας κάνει, όμως, να σκύβουμε το κεφάλι πιότερα, είναι η κατακρήμνιση της ελπίδας στα μάτια ενός νέου. Ενός εφήβου που παραλάβαμε με την εντολή να τον κάμουμε στρατιώτη. Μα του γκρεμίσατε το πρότυπο. Του στερήσατε το δικαίωμα να κοιτά στα μάτια τον προϊστάμενο, το διοικητή, τον αρχηγό του και να ελπίζει. Να πάρει την εντολή να βγει μπροστά μα να γνωρίζει το φτάσιμο πως έχει αξία!!!

Ποια αξία; Οι αξίες σας έχουν άλλα μέτρα και σταθμά. Τσακίζετε, κατ’ επιταγή αλλότριων συμφερόντων, καθημερινά τα πρότυπά μας μαζί με τις ελπίδες μας. Αν οφείλετε, όπως ομολογείτε, να τα επιστρέψετε τώρα. Αύριο ίσως είναι αργά. Τα «θα» τ’ ακούσαμε πολλάκις.

Επιστρέψτε πάνω απ’ όλα το δικαίωμα στο νέο να κοιτά στα μάτια, όχι τον σκυθρωπό και κουρασμένο ανθρωπάκο αλλά, τον ηγήτορά του. Επιστρέψτε μας τη χαμένη αξιοπρέπεια που απορρέει από την ασυνέπεια στις όποιες υποχρεώσεις μας. Επιστρέψτε το περήφανο Ελληνικό χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Μας ανήκουν!!! Ακούει κανείς;

onalert.gr

Όπως τα κάναμε...

Στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς μου μαθητής πλήρωσε ακριβά την αντίδρασή του στην τρίτη τάξη του Λυκείου, όταν καθηγητής του συνήθιζε να διακρίνει τους μαθητές του σε Έλληνες και «βάρβαρους». Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορεί να τον κουνήσει κάποιος από την θέση του. Όπως και έναν άλλον που αντί για Θουκυδίδη μπορεί στην ώρα του μαθήματος να αναλύει τα λάθη του Ζαχαριάδη στον εμφύλιο.

Έχουμε μπερδέψει τα πράγματα. Η Ελευθερία δεν έχει σχέση με την ανομία και την αναρχία που έχουν επιβάλει οι κομματάρχες στα σχολεία. Η Ελευθερία είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα σεβασμός στα δικαιώματα του άλλου. Όταν οι Έλληνες έλεγαν Ελευθερία στην αρχαιότητα εννοούσαν την έλευση των ορίων. Το τι εννοούμε εμείς οι νεοέλληνες, είναι κάτι τελείως διαφορετικό, κρίνοντας κανείς από τα πεπραγμένα μας.

Το 1981 με την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο «εκδημοκρατισμός» του σχολείου. Έτσι ονόμασαν τα κόμματα την βίαιη εισβολή τους στα σχολεία. Και χρόνο με τον χρόνο φτάσαμε στο σημείο να γίνονται καταλήψεις ακόμη και στα νηπιαγωγεία. Στο όνομα πάντα της Δημοκρατίας και της ελεύθερης

ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΑΔΑ....

της  Χαράς Νικοπούλου

Είμαι παιδί του ’74.  Όχι, μη γελιέσαι Έλληνα. Δεν είμαι παιδί του πολυτεχνείου. Δεν γεννήθηκα 17 Νοεμβρίου. Τη μέρα που γεννιόμουνα, χάνονταν για μένα Έλληνες λοκατζήδες, εκεί στον τύμβο της Μακεδονίτισσας. 22 Ιουλίου 1974. Ελλάδα είμαι δημιούργημά σου. Μου είπες πως είμαι τυχερή, γιατί δεν γνώρισα τη χούντα. Μα με υποχρέωσες να ζω σε μια δημοκρατία που τη χούντα της κρατούσαν καλά οι δημοκράτες πολιτικοί της. Μου έμαθες τα πρώτα ελληνικά, με δασείες-περισπωμένες, μα πριν καλά-καλά τα μάθω, τα κατήργησες. Ενώ ήμουν Δευτέρα δημοτικού. Με έντυσες με μπλε ποδιά, αυτή για το σχολείο με τ’ άσπρο γιακαδάκι, κι όταν άρχισε να μου αρέσει την κατήργησες. Πάντα για το καλό μου, χωρίς να με ρωτήσεις. Με έμαθες να λέω τον εθνικό ύμνο και πλήρωνες δασκάλους για να με μάθουν πως τιμιότερον απάντων εστί η πατρίς. Μα σαν μεγάλωσα, άφησες τη σημαία να χαθεί στον βράχο των Ιμίων…
Με έβαλες να μάθω ιστορία για να μπω στο πανεπιστήμιο και αρχαία ελληνικά. Μα σήμερα μου λες πως η Μακεδονία είναι τα Σκόπια, και η Θράκη μας Τουρκία. Σαν έγινα έφηβη, με έβαλες να δω τον Λάλα αλυσοδεμένο να χάνει τη ζωή του για εσένα. Και σήμερα εσύ δίνεις ιθαγένεια στον κάθε αλλοδαπό, μα όχι στον Έλληνα τον σταυρό. Για φαντάσου…
Μου δίδαξες σαν ήρωα και εθνάρχη τον Βενιζέλο, μα σαν έγινα δασκάλα τον βρήκα να προδίδει εσένα Έλληνα. Μου ζήτησες να έχω κριτική σκέψη, μα έκοψες την έκθεση ως μάθημα και λογοκρίνεις τη σκέψη μου. Βλέπεις εγώ

Υπάρχει κακό και καλό Ισλάμ;



Picture 0 for Υπάρχει κακό και καλό Ισλάμ;
Ο Πέρσης αρχιτέκτονας -και Έλληνας πολίτης, εδώ και 35 χρόνια- κ. Αρσάμ Μομενί, στο βιβλίο του για το Ισλάμ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα πως δεν υπάρχει καλό και κακό ισλάμ, πως το ισλάμ είναι ένα, και ότι ο τρόπος ζωής του κάθε μουσουλμάνου καθορίζεται από τους κανόνες του Κορανίου, όπου επαινείται και επιβραβεύεται η εξάλειψη κάθε απίστου.
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά γνωρίζω μουσουλμάνους που δεν έχουν καμιά σχέση με την εικόνα του φονταμενταλιστή και απολίτιστου ισλαμιστή, όπως αυτή μεταδίδεται καθημερινά, με άπειρα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε Ανατολή και Δύση. Μόνο που δεν τολμούν να καταδικάσουν δημόσια τις εκτροπές, επειδή φοβούνται το άγρυπνο βλέμμα των ακραίων που είναι διαρκώς επάνω τους.
Ακούω πολλούς να αναρωτιούνται, πώς συμβαίνει να υπάρχει σήμερα τέτοια αντίθεση μεταξύ Δυτικών και Ισλαμιστών, ενώ κατά την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας υπάρχουν περιστατικά όπου, σε κάποιες περιοχές, ο οθωμανικός λαός δεν διαπνεόταν από τις απάνθρωπες ιδεοληψίες της άρχουσας τάξης, και συμπεριφερόταν ανθρώπινα στους ραγιάδες.
Αυτό εξηγείται, αν ληφθούν υπόψη δύο στοιχεία, τα οποία -κατά παράδοξο τρόπο- δεν αναδεικνύονται, ενώ είναι τόσο φανερά. Το πρώτο είναι, πως για ποιους μουσουλμάνους

Καληνύχτα σας κύριοι καθηγητές....

Γράφει

 Νομίζουμε ότι το μεγάλο και υγιές μέρος της κοινωνίας έχει απηυδήσει πλέον με την πρόσφατη «επιχείρηση επαναστατικής γυμναστικής» από τη συνδικαλιστική ηγεσία των καθηγητών κι ίσως νιώθει ανακούφιση από την τροπή που πήραν τα πράγματα με τη δυναμική αντίδραση της κυβέρνησης.
Είναι άκρως υποκριτική η στάση των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ, όταν δηλώνει ότι «φταίει η κυβέρνηση που αναγκάζονται να καταφύγουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις καταμεσής των πανελληνίων εξετάσεων».
Μάλλον οι συνδικαλιστές έχουν χάσει και τ’ αυγά και τα πασχάλια.
Παραδέχονται ότι το συγκεκριμένο νομοθέτημα έχει ψηφιστεί από τον προηγούμενο Νοέμβριο (!!!), αλλά ανερυθρίαστα ομολογούν ότι δεν το είχαν αντιληφθεί.
Πρώτο ατόπημα:
Οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ (ευρισκόμενοι σε κλαδική προεκλογική περίοδο, με ότι αυτό συνεπάγεται), ομολογούν ότι έχουν χρόνια να μπουν σε τάξη και να διδάξουν.
Προφανώς επιδιδόμενοι στα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.
Τότε, όμως, για ποιον λόγο δεν

ΟΛΜΕ και Ολυμπιακός

Σάββατο βράδυ. Ο τελικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, έχει λήξει, με νικητές τους ερυθρόλευκους. Όμως χιλιάδες υγιείς κόκκινοι φίλαθλοι αποχωρούν πριν από την απονομή, αηδιασμένοι από τον τρόπο που επιτεύχθηκε η νίκη. Κάποιοι λίγοι πανηγυρίζουν, διότι αυτή είναι η δουλειά τους. Η ηγεσία της ΠΑΕ και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι. Επαγγελματίες τροπαιούχοι με όλα τα μέσα.

Η ΟΛΜΕ αποφασίζει κινητοποιήσεις εν μέσω εξετάσεων. Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το δικό τους αγώνα, ενόψει και του συνεδρίου της Ομοσπονδίας τους. Ο δικός τους Γιάχος (ο διαιτητής του τελικού) ,το δικό τους όπλο, είναι οι πανελλαδικές εξετάσεις. Και αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν. Μπορεί και να νικήσουν. Θα πανηγυρίσουν όμως μόνοι τους, μαζί με τους κομματικούς παρατρεχάμενους. Οι μαθητές αποχωρούν από το γήπεδο. Εδώ και χρόνια. Η αριθμητικά πλέον υπερισχύουσα «τάξη» των ανέργων, υποαπασχολούμενων και απλήρωτων, εξοργίζεται με την εξωφρενική αντίδραση κατά της αύξησης του διδακτικού ωραρίου κατά δύο ώρες εβδομαδιαίως! Και ξεσπά επί δικαίων και αδίκων. Και ο μάχιμος δάσκαλος, θα φτάσει να ντρέπεται που είναι δάσκαλος. Και θα ντραπεί να απεργήσει όταν πρέπει να απεργήσει. Όπως ντρέπονται οι υγιείς Ολυμπιακοί να πάνε πάλι στο γήπεδο του ποδοσφαίρου.

Είναι στο χέρι των εκπαιδευτικών, κατά τις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, να «βάλουν μέσα στο καλάθι» -όπως ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ στο μπάσκετ- τα συνδικαλιστικά απολιθώματα και μετά, ας ξεκινήσουν απεργία για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο. Θα έχουν τη στήριξη της κοινωνίας.



Μιχάλης Πολυδώρου 

Οι εβραίοι πάντοτε έναν θεό λάτρευαν. Τον χρυσό! Είτε υπό μορφή μοσχαριού (επί Μωυσή), είτε υπό μορφή τραπεζογραμματίων σήμερα.


Την είδηση την διαβάσατε. Ο εβραϊκού θρησκεύματος εφοπλιστής, τραπεζίτης   και ιδιοκτήτης-εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου Ρέστης τα έκανε πλακάκια  με το Ιράν σε μια συμφωνία ύψους € ενός δις. Να δείτε που το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο θα πέσει από τα σύννεφα! Δεν εγνώριζε τίποτε από τις κινήσεις του διακεκριμένου μέλους του και οικονομικού ευεργέτη του!!!! Και τώρα που τις έμαθε θα καταδικάσει άραγε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του  ή θα της ευλογήσει μια και  στην πάγια τακτική του εβραϊσμού προβλέπεται η εκμετάλλευση των πάντων, πλην Εβραίων βέβαια, χωρίς αναστολές και ενδοιασμούς; Αποκλείεται να τις καταδικάσει  και μάλλον ο Ρέστης ενήργησε με τις ευλογίες του ΚΙΣ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο μόνος θεός που λατρεύει διαχρονικά ο απανταχού Εβραίος είναι ο χρυσός είτε υπό μορφήν μόσχου (επί Μωυσή) είτε υπό μορφή τραπεζογραμματίων σήμερα. Εκμεταλλεύονται την δεινή θέση του Ιράν, το οποίο όχι μόνο απειλούν με πόλεμο αλλά και το διασύρουν στην παγκόσμια κοινότητα ενώ με δολιοφθορές καταστρέφουν την οικονομία  και την άμυνά του, για να του πουλήσουν εκδούλευση χρησιμοποιώντας την ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα που τους παρέχει

Oργανωμένη συκοφαντία σε βάρος της χώρας με απαράδεκτο βίντεο Αφγανού λαθρομετανάστη


Ένα βίντεο που ρίχνει νερό στο μύλο των εχθρών της χώρας και αμαυρώνει χωρίς λόγο την εικόνα της εμφανίζοντάς της ως "χώρα ρατσιστών" που "κυνηγά τους φτωχούς λαθρομετανάστες" κυκλοφόρησε από τους Γιατρούς του Κόσμου με κεντρικό πρόσωπο τον 15χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη που κάποιοι του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο πρόσωπο.

Kαι μέσα στο σκοτάδι αναγνώρισε ότι φορούσαν "μαύρα μπλουζάκια με δάφνες" (το σήμα του ΛαΪκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για όποιον δεν κατάλαβε) ...

Απίστευτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ γεγονός ότι προκύπτει ΜΕ τόση ελαφρότητα ΚΑΙ Χωρίς ΚΑΝ ΝΑ υπάρξει ταυτοποίηση Των ενόχων (στο 90% των επιθέσεων που γίνονται κατά λαθρομεταναστών υπαίτιοι είναι συμπατριώτες τους, βάσει των στοιχείων της Ελληνικής Αστυνομίας) κάποιοι θεώρησαν καλό να γυριστεί ένα τέτοιο βίντεο.

Προφανώς για να πιεστεί το σύστημα να

"Ένας Αμερικανός στρατιώτης υπό την Ελληνική σημαία 1912-1913 .

του Thomas Hutchinson
Εκδόσεις Eurobooks, Αθήνα 2012

Εκατό χρόνια μετά τους αναπάντεχα σύντομους αλλά και δραματικά σκληρούς Βαλκανικούς Πολέμους (Οκτώβριος 1912-Ιούλιος 1913), η Ιστορία έχει πλέον αξιολογήσει το ειδικό βάρος κάθε μάχης που πραγματοποιήθηκε στη διάρκειά τους και τη συμβολή καθεμιάς στην τελική νίκη των ελληνικών όπλων. Υπ’ αυτή την έννοια, η πολύμηνη πολιορκία του Μπιζανίου υπήρξε αναμφίβολα η σκληρότερη δοκιμασία του Ελληνικού Στρατού κατά τον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο.

Σύγχρονοί μας ιστορικοί έχουν τονίσει τη σημασία της ως σύγκρουσης που προοιωνιζόταν τις σκληρές μάχες χαρακωμάτων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρότι οι τότε στρατιωτικοί ειδήμονες κάθε άλλο παρά ως τέτοια την είχαν κατατάξει. Ταυτόχρονα, δεν θα ήταν υπερβολική η αξιολόγησή της ως εξίσου σημαντικής με την πολύμηνη και πολυαίμακτη μάχη του Μόντε Κασίνο, τον χειμώνα του 1943-44, ο τερματισμός της οποίας άνοιξε τον δρόμο για την απελευθέρωση της Ρώμης από τους Συμμάχους. Ας μην ξεχνάμε ότι, αντίστοιχα, η πτώση του «απόρθητου» Μπιζανίου είχε ως άμεση συνέπεια την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, συμβάλλοντας καταλυτικά στην κατοχύρωση των ελληνικών διεκδικήσεων κατά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της Συνθήκης του Λονδίνου μεταξύ


Για το λεωφορείο από Καβάλα: 6948221779...
Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες15 Μαΐου 2:29 π.μ.
Για το λεωφορείο από Καβάλα: 6948221779 (Δημήτρης Δημητριάδης, αντιπρόεδρος Π.Κ.Π.Κ.)
Για μετάβαση από Λάρισα: 6973380812 (Αστέριος Χάμος, πρόεδρος Π.Ε.Σ.Λ.)

Παρακαλούμε αναρτήστε στον Τοίχο σας την Εκδήλωση,
κοινοποιήστε την όπου μπορείτε και
προσκαλέστε τους διαδικτυακούς και μη φίλους σας!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για τη Γενοκτονία των Ποντίων, την Κυριακή 19η Μαΐου 2013 !!!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
στις 7 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή,
για να κατευθυνούμε ΟΛΟΙ κι ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΣ
προς την πλατεία Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια προς το τουρκικό Προξενείο!

Γραφτείτε στο event και προσκαλέστε όλους τους Ελληνόψυχους !!!
https://www.facebook.com/events/155825417920854/