Σελίδες

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πήρε φόρα ο “υπάλληλος” της… Μέρκελ!


 by udemandn

Προτού ακόμη λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος άρχισε τις παρεκκλίσεις από τη συμφωνία του Προεδρικού Μεγάρου για τον σκοπό και το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησής του. Και παρά το σαφές και δεσμευτικό πλαίσιο των πολιτικών αρχηγών ότι το νέο σχήμα έχει ως αντικείμενο μόνο την εκταμίευση της 6ης δόσης, την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και τη διενέργεια εκλογών μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, δείχνει άλλες τάσεις που κάθε άλλο παρά αρμόζουν στον μεταβατικό χαρακτήρα της πρωθυπουργίας του.
Ο κ. Παπαδήμος πήρε φόρα ενθαρρυμένος προφανώς από τη στήριξη της εγχώριας διαπλοκής, η οποία έπαιξε κυριολεκτικά τα ρέστα της για να τοποθετηθεί αυτός ως

ΕΘΝΟΣ. ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.


  από τον Nik Iord nodiord@yahoo.gr (mail)


Εισαγωγή.

Παρόλο που το γεγονός της διαίρεσης της Ανθρωπότητας σε διάφορα έθνη είναι η πιο σημαντική Ιστορική Αλήθεια από την οποία οι μελετητές της ανθρώπινης κοινωνικής δραστηριότητας (ιστορικοί, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι και πολιτικοί) πρέπει να καθοδηγούνται, παρατηρούμε ότι ο «σύγχρονος» άνθρωπος δεν γνωρίζει τι περιγράφει η λέξη «έθνος». Πρόσφατα σε μιαν ράδιο-εκπομπή ένας καθεστωτικός «αναλυτής» και «τουρκολόγος» χαρακτήρισε τους αμερικανούς ως «αμερικανικό έθνος». Είναι προφανείς η ασχετοσύνη όχι μόνο των απλών ανθρώπων, δηλ. της μάζας,, αλλά και πολλών (μα πάρα πολλών) εθνικά σκεπτόμενων ανθρώπων στο θέμα αυτό.

Η διαίρεση της ανθρωπότητας σε έθνη και οι προσπάθειες επεξήγησης αυτού του γεγονότος καταλήγουν αποκλειστικά στις κοινωνικό-οικονομικές και βιολογικές αιτίες. Εδώ θα μπορούσαμε να θυμηθούμε το μαρξιστικό-λενινιστικό δόγμα (ενιαία γλώσσα, έδαφος και οικονομία) και την ενιαία «ιστορική και θρησκευτική μύρα». Κάποιοι

O Μεταμοντέρνος Εθνικισμός


Η πνευµατική τροµοκρατία των νεοταξικών, αριστερών και αστών, δεν µπορεί να θολώσει τα νερά

Ο Νίκος Τσαγκρής είναι κεντροαριστερός και διετέλεσε για πολλά χρόνια αρχισυντάκτης στην αθηναϊκή εφηµερίδα «Έθνος». Στις 5 Μαΐου 2007 δημοσίευσε ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο στο «Έθνος», µε τίτλο «Μεταμοντέρνος Εθνικισμός». Στο άρθρο αυτό ο Νίκος Τσαγκρής αναλύει εμβριθώς τη γένεση ενός «Μεταµοντέρνου Εθνικισµού», ως αντίποδα στην «αµερικανική απειλή της νέας τάξης πραγµάτων, στην απώλεια της συλλογικής µνήµης, στο γκρέµισµα των συνόρων, στην άρση των εθνικών ανεξαρτησιών, στην ισοπέδωση των εθνικών πολιτισµών και στην απώλεια των εθνικών ταυτοτήτων».

Στη συνέχεια, λέει πως «αυτός ο νέος µεταµοντέρνος εθνικισµός δεν συνδέεται πια προνοµιακά µε τη Δεξιά, αλλά ατοµικά ή και συλλογικά ευδοκιµεί παντού, από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά. Ιδιαίτερα µετά τη συµπαράταξη της ευρωπαϊκής σοσιαλδηµοκρατίας µε τη νέα τάξη πραγµάτων και την παγκοσµιοποίηση made in USA».

Στο χώρο της ελλαδικής κεντροαριστεράς, στη µετά Ανδρέα Παπανδρέου εποχή, δεν είναι σύνηθες πολιτικοί αναλυτές και δηµοσιογράφοι να αναλύουν, κατά τρόπο που να

Ο Π.Καμμένος κατακεραυνώνει: "Ο Σαμαράς εκβιάστηκε"!


Image

"Ο Α.Σαμαράς εκβιάστηκε από κάποιους προκειμένου να πει το ναι στην κυβέρνηση συνεργασίας" είπε σε σκληρή γλώσσα ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίστηκε αμετακίνητος στις θέσεις του ότι δεν προτίθεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας, μιλώντας σήμερα στον Flash.
Έτσι όλα δείχνουν ότι το θερμόμετρο θ' ανέβει πολύ στην συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ σήμερα στις 13.00...
"Είμαι αποφασισμένος να πάω και σπίτι μου αν χρειαστεί. Δεν θα συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις και να δεσμεύσω τις επόμενες γενιές. Να με διαγράψουν. Γιατί δεν με διαγράφουν από τώρα; Αν θέλουν να νομιμοποιήσουν το πρώτο μνημόνιο ας με διαγράψουν. Είμαι βέβαιος ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκβιάστηκε και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Τον εκβίασαν δημόσια. Όταν έβγαινε ο κ. Παπαχελάς και του έλεγε ότι θα είναι υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας αν δεν συναινέσει δεν είναι εκβιασμός; Δεν υπέκυψε όμως αφού είπε ότι δεν θα υπογράψει."
 
Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβληθεί κομματική πειθαρχία και

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ


Η Ημερίδα των Μακεδονικών Σωματείων για το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και τις ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»...


Τα συμπεράσματα της ημερίδας στο Νέο Πετρίτσι, με θέματα για την Μακεδονία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑΡΤΣΟΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ»
Νέου Πετριτσίου Σερρών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενεργώντας σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας, το οποίο μας δεσμεύει για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και τη συνεργασία με άλλους Συλλόγους ή οργανώσεις που έχουν παρόμοιο σκοπό, διοργάνωσε σήμερα 12 Νοεμβρίου 2011, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Ημερίδα με θέμα ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Στην Ημερίδα μετείχαν Μακεδονικά Σωματεία από όλη τη Μακεδονία, αντιπρόσωποι των οποίων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την ενημέρωση που έλαβαν από τις εισηγήσεις που προηγήθηκαν.
Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν είναι:
1. Το σλαβόφωνο ιδίωμα που ομιλείται σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τη γλώσσα που ομιλείται στα Σκόπια. Αποτελεί δε πολιτιστικό θησαυρό, τον οποίον οφείλουμε να διαφυλάξουμε, και πρέπει να ομιλείται άφοβα από τους Μακεδόνες Έλληνες (για όσους το χρησιμοποιούν).

2. Οι Μακεδόνες ΔΕΝ μπορεί να μην είναι Έλληνες και ως εκ τούτου η χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Επικίνδυνη κυβέρνηση




Γράφει η
Ρένα Δούρου*
Οι κ.κ. βαν Ρομπέι και Μπαρόζο, πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου και επικεφαλής της Κομισιόν αντιστοίχως, είπαν κάτι ακριβές στην κοινή τους ανακοίνωση για τη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο: «Ανοίγει για την Ελλάδα ένα νέο κεφάλαιο». 

Πράγματι ανοίγει το κεφάλαιο της διακυβέρνησης της χώρας από μη εκλεγμένους πρωθυπουργούς, από τεχνοκράτες - αρχής γενομένης από τη χώρα μας και όπως φαίνεται ακολουθεί η Ιταλία με τον Μάριο Μόντι. 

Υποτίθεται ότι ο τεχνοκρατικός χαρακτήρας τους αναπληρώνει την έλλειψη πολιτικού στοιχείου, το οποίο θεωρείται αναποτελεσματικό και γι’ αυτό αναξιόπιστο...

Δηλώνω ευθαρσώς ότι «η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογική κατάσταση». Λέτε να κινδυνεύω από μήνυση εκ μέρους των μη φυσιολογικών;

ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ «Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ

του Ναπολέοντα Λιναρδάτου   στο ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ   

Χθες ένα δικαστήριο καταδίκασε τους Κωνσταντίνο Πλεύρη και Δημήτρη Ζαφειρόπουλο με δέκα μήνες για εξύβριση γιατί μεταξύ άλλων είπαν ότι «η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή». Εξ όσων γνωρίζω (και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) οι δύο κατηγορούμενοι δεν καταδικάστηκαν για πράξεις, αλλά για απόψεις. Απαράδεκτο.
Εδώ θα πρέπει να προσδιορίσουμε πολιτικά με ακρίβεια τους μηνυτές που περιλάμβαναν τον φασίστα Παναγιώτη Δημητρά του φασιστικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και πολιτική αγωγή τον φασίστα Γρηγόρη Βαλλιανάτο, αλλά και τις φασιστικές οργανώσεις Athens Pride και Ένωση Λεσβιών Ελλάδος.
Δεν υπάρχει λόγος πλέον να προσπαθούμε να

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: «Γράμμα» από έναν αδέσποτο σκύλο!



«Έλα παλιόσκυλο» φεύγουμε…!!!
…έτσι μου είπε ο μπαμπάς του Ντίνου μου…
Αυτή η βόλτα έμοιαζε χωρίς επιστροφή…
Στο τελευταίο σκαλί προσπάθησα να αντισταθώ…
Με κλώτσησε δυνατά μα δεν πόνεσα.
Πόνεσα που ο Ντίνος μου δεν ήταν εκεί να τον δώ… να κάνω αυτό που θέλει, αυτό που θα μου ζητούσε…
Μετά ήρθε το κρύο… κρύο… πείνα και δίψα… και ένιωσα τόσο μόνος και φοβισμένος…
Ποσο άδειος νιώθω χωρίς το λουρί του Ντίνου μου,χωρίς το χάδι και τα γέλια του…!!!
Του άρεσε να χαιδεύει τη μουσούδα μου και να βλέπει την ουρά μου να κουνιέται πέρα δώθε…
Προσπάθησα πολύ καιρό να τον βρώ… μα δεν τα κατάφερα και νομίζω πως δεν θα τον βρώ ποτέ ξανά…
…Κι όταν γίνεται νύχτα έρχεται κρύο…
…Κι όταν γίνεται μέρα νιώθω πείνα…
…Μα βρήκα κι άλλους σαν εμένα…σκύλους και γάτες που μας περιφρονούν και μας αποκαλούν ΑΔΕΣΠΟΤΑ..!!
Μα δεν γεννηθήκαμε όλοι αδέσποτα..πολλά από εμάς μας εγκατέλειψαν γιατί βαρέθηκαν τα χάδια μας, γιατί δεν καταλάβαιναν πια τι σημαίνει το κούνημα της ουράς μας…
Συγχωρέστε μας που ορισμένες φορές σας ικετεύουμε για λίγο φαγητό και λερώνουμε το δρόμο σας με σκουπίδια κατά το ψάξιμο μιας μπουκιάς…
Συγχωρέστε μας που σας ζητάμε λίγο χώρο σε αυτό τον κόσμο..Το δικό σας!!!
Και τώρα πάω να ξαπλώσω κάτω από εκείνη τη σκάλα…
Κάποιος καλός κύριος μου έδωσε ένα κομματάκι κρέας..μα …από την ώρα που το έφαγα δε νιώθω καλά…
πονάει λίγο η κοιλιά μου..τα μάτια μου κλείνουνε και θαμπώνουν..αλλά δε νυστάζω…
Τα πόδια μου λυγίζουν, μα δε νιώθω κουρασμένος…
Μα πάλι πριν αποκοιμηθώ το Ντίνο μου σκέφτομαι…  από το Τεφτέρι

Ο εφιάλτης των Βρυξελλών για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα


 Ποιο είναι το ερώτημα που απασχολεί τις Βρυξέλλες σχετικά με τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας
14 Νοε 2011 - 06:22
Picture 0 for Ο εφιάλτης των Βρυξελλών για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα
«Κι αν οι Έλληνες κάνουν όλοι αυτή την ιστορία, απλά και μόνο για να αποσπάσουν τα λεφτά της 6ης δόσης;». Αυτό είναι το ερώτημα που τις τελευταίες ώρες αιωρείται πάνω από τις Βρυξέλλες, μετά τη πρώτη ικανοποίηση που προκάλεσε η ανακοίνωση της κυβέρνησης συνεργασίας υπό τον κ. Λουκά Παπαδήμο.
Τις υποψίες κινούν κυρίως κάποια τελευταία μηνύματα που λαμβάνουν από την Ελλάδα, αρχίζοντας από την ανάλυση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης. Όπως λέγεται, το αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα της προκαλεί ερωτηματικά ως προς το αν και κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει και να αποφέρει αποτέλεσμα.
Επίσης ερωτηματικά προκαλούν και κάποιες πρώτες δηλώσεις στελεχών των κομμάτων της συγκυβέρνησης αναφορικά με το τι προτίθεται να πράξει το κόμμα τους στο πλαίσιο της. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του ΛΑΟΣ, που φέρεται να διαμηνύει προς τους ιδιοκτήτες ταξί να μην ανησυχούν για το νομοσχέδιο που θα άνοιγε το επάγγελμα τους. Ως γνωστόν, ο ΛΑΟΣ «ελέγχει» το καθ ύλην αρμόδιο υπουργείο... VORIA.gr

Οι πολίτες θα ήταν ικανοποιημένοι και με τον …Σ. Μάνο πρωθυπουργό!


Όπως ήταν αναμενόμενο και είχε ήδη προεξοφληθεί από τους σχολιαστές του Antinews, έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες δημοσκοπήσεις, που φυσικά είναι διθυραμβικές για τη μακάβρια κυβέρνηση Παπαδήμου (μακάβρια ως προς τον επίσημο σκοπό της, τη διαχείριση μιας ελεγχόμενης χρεοκοπίας).
Όσο και αν μας καλούν οι σειρήνες της ανοησιολογίας, όσο προφανείς και αν είναι οι σκοπιμότητες πίσω από τις δημοσκοπήσεις, δεν έχουμε σκοπό να τις αμφισβητήσουμε.  Και αυτό γιατί αντικατοπτρίζουν την προσδοκία του κόσμου για κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνει.  Γιατί, όταν τις τελευταίες εβδομάδες η τρομολαγνεία κυριαρχούσε στο δημόσιο διάλογο με τόσο άκομψο τρόπο, ακόμα και τον Στέφανο Μάνο να έβλεπαν πρωθυπουργό, οι πολίτες θα ήταν ικανοποιημένοι.
Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, οφείλουμε μεν να αποδεχτούμε τις δημοσκοπήσεις, αλλά

O σπιθαμιαίος βλάκας μπεγλίτης ....μίλησε!!!!


Image


Συκοφαντίες και φαντασιώσεις Π.Μπεγλίτη κατά αξιωματικών των Ε.Δ.
Σε συκοφαντική επίθεση κατά των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και κατά δημοσιογράφων, αλλά και της Γαλλίας (!),  με υπαινιγμούς για χρηματισμό των πρώτων και για συνέργεια των δεύτερων, όπως και ... πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας σε βάρος του, εξεμέτισε, φυσικά εντελώς αόριστα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Και μάλιστα είπε ότι "Τον φάγανε επειδή διέταξε έρευνα στο πόθεν έσχες αξιωματικών που ασχολούνται με προμήθειες"!
Συκοφάντησε τους; αρχηγούς που "αποκεφάλισε" στο ψευδοπραξικόπημα λέγοντας ότι είχαν στο pay-roll δημοσιογράφους, αλλά όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος και τον ρώτησε ευθέως "Αν έχει δώσει έστω και ένα ευρώ;" ο ίδιος ο πρώην Α/ΓΕΣ, απάντησε ότι "Δεν εννοούσα εσένα". Δηλαδή εννοούσε έναν εκ των πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ι. Γιάγκου, πρώην Α/ΓΕΝ, Δ.Ελευσινιώτη και πρώην Α/ΓΕΑ Β.Κλόκοζα.
Φυσικά αν δεν καταφύγουν στα δικαστήρια οι πρώην Αρχηγοί, θα είναι σα να επιβεβαιώνουν τον πρώην υπουργό

Χάγη: Παγώνει το θέμα των Σκοπίων

Προσθέτουν μάλιστα ότι για την κοινωνία της ΠΓΔΜ ο Αντώνης Σαμαράς είναι «κόκκινο πανί» και άμεσα συνδεδεμένος στην κοινωνική συνείδηση με τη «μεγάλη χαμένη ευκαιρία» της δεκαετίας του '90 επί Κ. Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της Ν.Δ. θεωρείται ότι είναι θιασώτης μιας σκληρής εθνικιστικής γραμμής στο πρόβλημα της ονομασίας.

Η αναβολή για τουλάχιστον έναν μήνα της απόφασης του Δικαστηρίου της Χάγης για την παραβίαση ή όχι από την Αθήνα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας με την ΠΓΔΜ περιλαμβάνεται στις παράπλευρες απώλειες των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, ενώ και η συμμετοχή της Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά στη μεταβατική κυβέρνηση φαίνεται να ερεθίζει τα ανακλαστικά των Σκοπίων στο θέμα της ονομασίας. 

Η απόφαση, μετά την πρώτη αναβολή της τον Σεπτέμβριο, μετατέθηκε για τα μέσα Νοεμβρίου, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμήθηκε ότι στην παρούσα φάση το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα δεν προσφέρεται.

Βέβαια, ο Γ. Παπανδρέου στη δευτερολογία του κατά τη συζήτηση για

11-11-11


Απλά πράγματα. Η σημερινή Κυβέρνηση των δωσίλογων δεν είναι απλά μια Κυβέρνηση κάποιων πολιτικών εγκληματιών ...Κάποιων εγκληματιών, οι οποίοι για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους εγκλημάτησαν εις βάρος της Δημοκρατίας και του Συντάγματος ...  Έχει αποφανθεί η ίδια η Δικαιοσύνη για τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους; Υπάρχει θέμα με τα Swap της Goldman Sachs; Πώς είναι δυνατόν ν’ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας σε μια στιγμή, που θα πρέπει να δεσμευτεί για πολλά χρόνια απέναντι στους τοκογλύφους ένας άνθρωπος, ο οποίος, αν λειτουργούσαν κανονικά τα πράγματα, θα έπρεπε τώρα να είναι τουλάχιστον υπόδικος; 
Η μέρα που «παραδόθηκε» η Ελλάδα στις τραπεζικές δυνάμεις κατοχής.
Σήμερα ξεκινάει και επίσημα η ελληνική αντίσταση στην Κυβέρνηση των Τραπεζιτών και Τοκογλύφων.
Ο «κουκουλοφόρος» Εφιάλτης της νέας εθνικής προδοσίας είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
...Με διαφορά ο μεγαλύτερος προδότης της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Η 11-11-2011 θα είναι μια ημέρα, την οποία θα «θυμάται» για πολλούς αιώνες ο ελληνισμός. Μια νέα «αποφράδα» ημέρα, η οποία σύντομα θα πάρει τη θέση της ανάμεσα στις πιο γνωστές «αποφράδες» ημέρες για τον ελληνισμό. Μαζί με την 29-5-1453 που έπεσε η Πόλη και την 27-4-1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, θα είναι και η σημερινή. Αυτή θα είναι η ημέρα που «έπεσε» πραγματικά η Ελλάδα στα χέρια των κατοχικών δυνάμεων. Μετά τους Οθωμανούς και τους Ναζί, θα θυμόμαστε και τους τοκογλύφους κατακτητές. Αυτή η ημερομηνία θα προσδιορίζει το τέλος του νέου «ατυχούς» πολέμου της Ελλάδας με το τραπεζικό σύστημα ...Ενός «πολέμου», στον οποίο οι διεθνείς τοκογλύφοι ιμπεριαλιστές κατόρθωσαν και νίκησαν την Ελλάδα.
Αυτοί λοιπόν οι κατακτητές --και με το «δικαίωμα» που αποκτά δια της βίας ο κάθε

Ο Έλληνας Τζέημς Μποντ.....


Ο Μίστερ (Έλληνας) Βρώμικος και ο Μπιν Λάντεν!

Ο «Μίστερ Βρόμικος» ήταν θρυλικός πράκτορας της CIA, με καταγωγή από τη Λήμνο, γνωστός στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών με τα προσωνύμια «Μίστερ Βρόμικος» και «Τζέιμς Μποντ των φτωχών» και κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο με την πρώτη γενιά ελληνοαμερικανών της CIA (Θωμάς Καραμεσίνης, Τζωρτζ Κάλαρης, Τζωρτζ Ιωαννίδης κά).
Έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην ήττα των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, αλλά προετοίμασε άθελά του το φαινόμενο Μπιν Λάντεν. Ο Αβρακότος Γκαστ (Αβράκωτος) γεννήθηκε το 1938 στην πόλη Αλικίπα της Πενσυλβάνιας και ήταν γιος έλληνα μετανάστη από τη Λήμνο. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μικρός το σχολείο για να βοηθήσει τη φτωχή οικογένειά του. Δούλεψε αρχικά σε χαλυβουργείο και αργότερα πουλούσε τσιγάρα στις ταβέρνες της περιοχής. Επανήλθε στο σχολείο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ το 1962. 
Την ίδια χρονιά προσλήφθηκε από τη CIA, όταν το «ευαγές ίδρυμα του Λάνγκλεϊ» άνοιξε τις

TIME-καταπέλτης: "Πραξικόπημα τραπεζιτών στην Ευρώπη"!


Image
«Αλλαγή καθεστώτος στην Ευρώπη: Πραξικόπημα των τραπεζιτών σε Ελλάδα και Ιταλία;» αναρωτιέται με καυστική ειρωνεία το αμερικανικό περιοδικό TΙΜΕ σε εκτενές δημοσίευμά του σχετικά με τις πρόσφατες και σχεδόν ταυτόχρονες αλλαγές των κυβερνήσεων σε Αθήνα και Ρώμη. 
«Η φωνή του λαού δεν είναι κάτι που οι αγορές φαίνεται να θέλουν να ακούν αυτές τις μέρες. Αρχικά ήταν η Ελλάδα, το λίκνο της ίδιας της δημοκρατίας, όπου νωρίτερα αυτόν τον μήνα η παραμικρή αναφορά σε δημοψήφισμα που θα προσφέρει στους πολίτες της έναν λόγο σε μία σειρά από μέτρα σφοδρής λιτότητας ήταν αρκετή για να στείλει τις αγορές σε μία δίνη. Το τελικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!! Ανατριχιαστική μαρτυρία: "Ναι, στήθηκε ψευδοπραξικόπημα"!


Image

To defencenet.gr παραθέτει σήμερα μια συγκλονιστική μαρτυρία που επιβεβαιώνει απόλυτα αυτό που γράψαμε από την αρχή για "στημένο ψευδοπραξικόπημα" από το ίδιο το Μαξίμου προκειμένου να δικαιολογηθεί το δημοψήφισμα από τον Γιώργο Παπανδρέου!
Κάτι που για να γίνει πιστευτό σε Μέρκελ-Σαρκοζί και λοιπούς, οδήγησε στον "αποκεφαλισμό" της έμπειρης ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την ώρα που κατέρρεε η κυβέρνηση Παπανδρέου και ενώ είχε ήδη ανεξαρτητοποιηθεί η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη
Η μαρτυρία προέρχεται από ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε άνθρωπο του defencenet.gr, έγινε ενώπιον τρίτου προσώπου, επίσης ανώτερου στελέχους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λίγη ώρα πριν την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ: Στις αιτιάσεις του defencenet.gr για το δικαιολογημένο της αποπομπής Μπεγλίτη από το

Σκληρές δηλώσεις: Ικανοποίηση Ισραήλ για την πολύνεκρη έκρηξη στο Ιράν!


 


Ο υπουργός ‘Αμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ εξέφρασε την Κυριακή την ικανοποίησή του για την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Ιράν από την οποία σκοτώθηκε ο ιδρυτής της διοίκησης βαλλιστικών πυραύλων των Φρουρών της Επανάστασης, των ειδικών δυνάμεων του ισλαμιστικού ιρανικού καθεστώτος, προσθέτοντας πως ελπίζει να υπάρξουν και άλλα παρόμοια γεγονότα.
Ερωτηθείς από τα ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού για τις συνέπειες της έκρηξης στο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Ιράν ο υπουργός ‘Αμυνας εξέφρασε την ελπίδα οι εκρήξεις αυτού του είδους “να πολλαπλασιαστούν”, αν και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε εκτίμηση για το εύρος των ζημιών.
“Δεν γνωρίζω”, απάντησε ερωτηθείς για την έκταση της έκρηξης, “αλλά θα ήταν επιθυμητό αυτές να

Διαβάστε τήν «Ἐπιστολή Ἑλληνίδας» πού ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ γιά τό ἠλίθιο ριάλιτι πού ἔστησαν

 

Ἐπιστολή ἔστειλε περήφανη Ἑλληνίδα στόἐγγλέζικο κανάλι "4" πού εἶχε τήν... φαεινή ἰδέα νά στήσει "ριάλιτι" μέ θέμα τήν Πατρίδα ΜΑΣ. Στήν ἐπιστολή τῆς ἀναφέρει στάἘγγλεζάκια:...
"Ἀγαπητοί μου κύριοί του καναλιοῦ 4,
Πληροφορήθηκα αὐτές τίς ἡμέρες, ὅπως καί ἄλλοιἝλληνες, τήν προβολή τοῦ νέου σας ριάλιτυ τόὁποῖο μᾶς προσβάλει πάρα πολύ. Ἐπειδή εἶστεἀγενεῖς, καί δέν μπορῶ νά σᾶς κατηγορήσω γί αὐτό διότι ὡς λαός δέν ἔχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στήν ἀνθρωπότητα (πέρα ἀπό κάποιεςἐλάχιστες ἐξαιρέσεις) ἀλλά ὅλα τά πήρατε ἀπό ἐμᾶς, θά εἶμαι καί ἐγώ ὅσο πιό εὐγενική μπορῶ διότι ὅπως βλέπετε ὡς Ἑλληνίδα δέν θά μποροῦσα ποτέ νά πέσω στό ἐπίπεδό σας!
Πῶς θά σᾶς φαινόταν φίλοι μου ἄν ἐμεῖς ξεκινούσαμε ἕνα ριάλιτυ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ



Η Ελλάδα είναι πλέον επίσημη αποικία του καρτέλ. Το καρτέλ θα εισπράττει τους φόρους του κανονικά. Οι ιθαγενείς, ανάξιοι και ανήθικοι, ούτε αποζητούν, ούτε αξίζουν την ελευθερία. Ούτε τη Δημοκρατία. Από εδώ και στο εξής, πρωθυπουργό θα διορίζει το καρτέλ. Το καρτέλ ξέρει πως θα τηρηθούν τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι δανειακές συμβάσεις.


Το σχέδιο προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πλέον, πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας λαμπρός υπάλληλος που έχει αποδείξει την πίστη και την αφοσίωση του στο καρτέλ όσο ήταν πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας, ένας πιστός πολεμιστής του που το καρτέλ έχει ήδη τιμήσει με τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΚΤ.

Στην αποικία θα επιβληθεί η κυριαρχία των αριθμών. Οι δείκτες θα θριαμβεύσουν. Θα

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί τελικά να πέσει μια κοινωνία;


 

by Λουκάς Δ. Συμπεράς   στο Geopolitics & Daily News
Και μέχρι τώρα συμφωνούν μαζί τους ...35 άτομα!!!

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, Ή Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ;



 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Τριάντα επτά ολόκληρα χρόνια τα δυο κόμματα εξουσίας αντί να είναι όργανα προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και του δημοκρατικού πολιτεύματος, μετετράπησαν σε διεκπεραιωτές των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και των διαφόρων συντεχνιών και έγιναν παράγοντες εκμαυλισμού, διαφθοράς και διαπλοκής.
Αυτά τα κόμματα εξουσίας δεν έλυσαν κανένα κοινωνικό πρόβλημα παρά τις συνεχείς προεκλογικές τους εξαγγελίες. Τα εγκλήματα των δύο κομμάτων εξουσίας είναι εξόφθαλμα και αποδεδειγμένα. Κατασπατάλησαν ασύστολα το απίστευτο χρήμα που εισέρευσε στην χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και απέβλεπε στην ανάπτυξη και την υποδομή της,  ώστε να επιτευχτεί η σύγκλιση της Ελληνικής οικονομίας με τις οικονομίες των χωρών της Ευρωζώνης.  Δημιούργησαν παρανοϊκό και ακατάσχετο δανεισμό βουλιάζοντας κάθε μέρα που περνούσε την χώρα στην άβυσσο. Μοίραζαν πρόσκαιρες φρούδες ελπίδες, με τα ρουσφέτια και τους διορισμούς στο δημόσιο. Ανάγκασαν τον πολίτη να ψηφίζει, με μοναδικό κριτήριο το ατομικό του και μόνο συμφέρον. Υφάρπαζαν επί της ουσίας βίαια την ψήφο του άμοιρου ψηφοφόρου. Αυτά τα κόμματα εξουσίας δεν είναι πολιτικοί σχηματισμοί είναι καρκινώματα στο κοινωνικό ιστό της χώρας, είναι εστίες μόλυνσης ανίατων ασθενειών.
Μέσω των αναθεωρήσεων του Συντάγματος προάσπισαν τα συμφέροντα των οικονομικών ισχυρών παραγόντων και εμμέσως και των δικών τους, από την