Σελίδες

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ στήριξε το Ουράνιο Τόξο. Ο ηλίθιος που δεν θα γινόταν βουλευτής αν δεν υπήρχε η Μιμή, τι λέει επ' αυτού;


ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΕ Ο PANDE ASHLAKOV ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Εκλέχτηκε το ηγετικό στέλεχος του «Ουράνιου Τόξου» στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο κοινοτικό διαμέρισμα της Μελίτης Φλώρινας.Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αναστασιάδη (Pande Ashlakov όπως τον αποκαλούν οι «Τοξότες») και σήκωσαν κεφάλι οι συμπαθούντες των Σκοπίων.

Δυστυχώς όμως κανένας δεν μιλάει για το ποιος συμπεριέλαβε τον κ. Αναστασιάδη στο επίσημο ψηφοδέλτιό του. Πρόκειται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Φλώρινας, με επικεφαλής την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά (υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές).
Δεν ήξεραν στο εδώ ΠΑΣΟΚ ποιος είναι ο κ. Αναστασιάδης - Ashlakov (κατά το Ουράνιο Τόξο);Σε εφημερίδα των Αθηνών (Ελεύθερος Τύπος) και με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 1992 είχε ολόκληρο ρεπορτάζ για κάποιον B. ASLAKOFF που ενταφιάσθηκε στο κοιμητήριο της Μελίτης.
Ήξεραν οι Αθηναίοι δημοσιογράφοι την όλη ιστορία και δεν γνώριζαν οι εδώ παροικούντες; Σε τί άραγε αποσκοπούσε η συμμετοχή ενός Αναστασιάδη ή Ashlakov στον κατάλογο με τους υποψήφιους τοπικούς άρχοντες του Δήμου Φλώρινας και συγκεκριμένα της Μελίτης Φλώρινας; Εμείς απλώς ρωτάμε!
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: