Σελίδες

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητέ Αντώνη.... Ανοικτή Επιστολή στήριξης από έναν απόστρατο.

Αγαπητέ Αντώνη έχω την εντύπωση ότι αυτή την στιγμή περνάς δύσκολες στιγμές και πιστεύω ότι αυτό που ζεις δεν σου αξίζει.
Ανέλαβες την αρχηγία της ΝΔ, δόξη και τιμή, με την συντριπτική πλειοψηφία των ΝΔκρατών να σε στηρίζει έχοντας απέναντί σου το γνωστό καρτέλ της "ενημέρωσης" που έχει "συσκοτίσει" τον ελληνικό λαό και την οικογένεια Μητσοτάκη (περιλαμβανομένων των επιγόνων και γαμβρών) που έχει συμμαχήσει ακόμη και με τον διάβολο για τα στενά ιδιοτελή της συμφέροντα, καθώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι μόνον για το καλό αυτού του τόπου δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα και απ' ότι δείχνει δεν θα το κάνει ούτε και στο μέλλον.
Σου δίνεται η ευκαιρία από μεθαύριο να ανασυγκροτήσεις την παράταξη που δύο συνεχείς αρχηγίες δύο αποτυχημένων προέδρων έφεραν στο ελάχιστο ποσοστό επί του συνόλου του εκλογικού σώματος και η προσπάθεια της ολιγόμυαλης Κόρης μπορεί προσωρινά να μειώσει λιγάκι ακόμη.
Θέλω εδώ να σου πω ότι, σε αντίθεση με αυτό που γίνεται σήμερα, δεν θεωρώ αποστασία αυτό που έγινε τότε επί κυβερνήσεως  Μητσοτάκη, καθόσον και δίκιο είχες και για την Ελλάδα αγωνιζόσουν και εναντίον του αρχιαποστάτη έδρασες και από το βουλευτικό σου αξίωμα παραιτήθηκες σε αντίθεση με τους γελοίους του σήμερα. Του αρχιαποστάτη που παρέλαβε μια παράταξη ζωντανή, με μια νεολαία πάλλουσσα από ενθουσιασμό και πίστη στην πατρίδα και μέσα σε τρία χρόνια από αναλήψεως της διακυβέρνησης, την έφερε και τότε στο χαμηλότερο σημείο που θα μπορούσε η ύπουλη και προδοτική του συμπεριφορά αρχίζοντας από την νεολαία. Μια νεολαία που ο αείμνηστος Αβέρωφ δημιούργησε από το μηδέν, ξεπουλώντας ακόμη και την προσωπική του περιουσία, για να έλθει ο ξεφτιλισμένος αρχιπροδότης, μεθοδευμένα και συντονισμένα, να την απαξιώσει και να την υποβαθμίσει σε μέγιστο βαθμό εξυπηρετώντας σκόπιμα και φανερά λίγους, ελάχιστους σε κάθε πόλη με προγράμματα της τότε ΕΟΚ προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις και γκρίνιες και στην ουσία την αποδιοργάνωσή της στο σύνολο της.
Του αρχιαποστάτη που το 1977-88, με το 1,8% που πήρε στις εθνικές εκλογές τώρα θα ήταν στα αζήτητα της Ιστορίας, αν δεν έκανε το σφάλμα ο Καραμανλής να τον συμμαζέψει στο κόμμα.
Του αρχιαποστάτη που είχε αποστατήσει από την ένωση Κέντρου τότε το 1965, όχι για να παίξει το παιχνίδι των ανακτόρων αλλά για να φέρει στην εξουσία τον Ανδρέα, αλλά τον πρόλαβε ο Παπαδόπουλος. Ναι τότε με τον ΑΣΠΙΔΑ και όποιος μου πει ότι δεν υπήρξε αυτή η οργάνωση θα τον διαψεύσω γιατί τα έζησα τα πράγματα από "μέσα" λόγω του εν ζωή, ακόμη, απόστρατου πατέρα μου. Ναι ο Μητσοτάκης ήταν συνεργάτης του Ανδρέα μέχρι και το 1974 και μόνο όσοι δεν θέλουν δεν το καταλαβαίνουν.
Του αρχιπροδότη που πρώτος ξεπούλησε το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στους αλβανοβούλγαρους  των Σκοπίων αλλά βλέπετε πέρασαν δεκάξι χρόνια και το ξεχάσαμε.
Του αρχιπροδότη του οποίου η κόρη ακολούθησε την ίδια ακριβώς προδοτική στάση (Σκόπια, Κύπρος με το σχέδιο Ανάν) αντιπαρατασσόμενη στην επίσημη γραμμή Καραμανλή.
 Και του Καραμανλή του νεώτερου που βρέθηκε, χωρίς να το καταλάβει, μπλεγμένος στα δίχτυα της μαφιόζικης οικογένειας, και των προδοτικών διασυνδέσεών της με την υπερδύναμη και, ώσπου να το καταλάβει, ακολούθησε την ίδια σχεδόν πολιτική Μητσοτάκη κυρίως όσον αφορά τους οπαδούς και την νεολαία του κόμματος. Πλήρη αδιαφορία εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και πάλι για την δημιουργία εντυπώσεων αλλά γι' αυτόν άλλη φορά.
Αντώνη σήμερα, αύριο, μεθαύριο αλλά και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εκβιασμούς από βουλευτές και στελέχη "δήθεν καταξιωμένα" στις θέσεις που τους έταξε το κόμμα. Θα σε απειλήσουν ότι θα φύγουν και θα πάνε στο κόμμα της "μαφίας" προσπαθώντας να σε δεσμεύσουν και να σε κάνουν υποχείριό τους. 
Αντώνη πρέπει να ακούσεις το αλάνθαστο κριτήριο του λαού. Κατέβα στην βάση και αφουγκράσου την αγωνία της για την παράταξη. Άκουσε την γνώμη της για τα στελέχη που σε πλαισιώνουν και άκουσε τις συμβουλές της. Μην στηρίζεσαι σε αποτελέσματα των εθνικών ή λοιπών εκλογών. Ρώτησε τους στρατιωτικούς να σου εξηγήσουν γιατί σχεδόν όλοι οι ασχοληθέντες με τα των Ενόπλων Δυνάμεων δεν χαίρουν καθόλου εκτίμησης από τα στελέχη, εκτός ίσως ελαχίστων ευνοημένων.
Πώς να εκτιμήσεις ένα Υπουργό που "ξέχασε" ένα νομοσχέδιο που αφορούσε τα στελέχη των ΕΔ στο συρτάρι του γραφείου του και μας επέβαλε επί πλέον  την παρουσία του γιού του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, έχοντας το θράσος ο "ελάχιστος" να διεκδικήσει ακόμη και την αρχηγία του κόμματος. Πώς να εκτιμήσεις έναν υφυπουργό πχ που μετατρέπει ένα "αεροπορικό απόσπασμα" της τάξεως των οκτώ (8) σμηνιτών σχεδόν σε "μοίρα" ικανοποιώντας μικρο- ρουσφέτια συμπατριωτών του Γιαννιωτών; Πώς να εκτιμήσεις έναν υφυπουργό που το μόνο που τον  απασχολεί είναι να υπονομεύσει τον υπουργό του και να μετατρέψει το "υφυπουργείο του" σε άντρο συγγενών του προάγοντας ταυτόχρονα στους ανώτατους βαθμούς τα ξαδέλφια του από την Μάνη; Πώς να εκτιμήσεις έναν υφυπουργό που προάγει εφέδρους αξιωματικούς σε πείσμα όλων των κανονισμών και των νόμων ικανοποιώντας και πάλι μικροσυμφέροντα ή πώς να εκτιμήσεις τους λογής αρμοδίους που βούλιαξαν το Ταμείο που με αίμα δημιούργησες και κράτησες επί τόσα χρόνια ζωντανό και εννοώ το ΜΤΣ.
Είμαι σίγουρος ότι παράπονα έχει η βάση και από άλλα "καταξιωμένα στελέχη" άλλων κυβερνητικών τομέων και καλό θα ήταν να τα ακούσεις και να ξέρεις Αντώνη ότι για μας ούτε καταξιωμένα είναι ούτε και θα τα "βάψουμε μαύρα" αν αποφασίσουν να μεταφέρουν αλλού την "υποτέλεια και την μηδαμινότητά" τους. 
Αυτό που θέλουμε από σένα είναι να στηριχθείς και να αγαπάς τον λαό και όχι τα συμφέροντα. Αυτό που θέλουμε είναι να πιάνεις τον σφυγμό μας και όχι τον σφυγμό των διακοσίων άντε πεντακοσίων "εξεχόντων" σε όλη την χώρα ή των πουλημένων ΜΜΕ.
Ο ΝΔκράτης Αντώνη βασικό μέλημά του έχει την πρόοδο της Πατρίδας και δευτερευόντως το ατομικό του συμφέρον και ναι μεν ενοχλείται όταν η παράταξη τον αδικεί αλλά δεν φεύγει για να στηρίξει άλλες παρατάξεις ή πειραματισμούς από αφερέγγυα άτομα σαν την "κόρη του δράκουλα".
Έχεις καιρό μέχρι τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, για να βρεις τους σωστούς ανθρώπους που θα σε πλαισιώσουν. Και μην φοβάσαι. Στον αρχιαποστάτη (που πάντα τον θεωρούσαμε ξένο σώμα στην παράταξή μας) δώσαμε πέντε ευκαιρίες για να "αποτύχει" μέχρι να φθάσει ο Ανδρέας στην πόρτα του Χάρου για γίνει πρωθυπουργός "περιορισμένης ευθύνης". Δώσαμε και στον δικό μας τον Κώστα τον Καραμανλή αρκετές επίσης ευκαιρίες και θα δώσουμε και σε σένα αρκεί να σε δούμε ότι εργάζεσαι σωστά για την παράταξη.
Αυτό που θέλουμε σε τελική ανάλυση είναι να ξαναζωντανέψεις αυτήν την παράταξη που είναι πέρα από ονόματα (ΕΡΕ ή ΝΔ) και που εκφράζει την ιδεολογία της "λαϊκής δεξιάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: