Σελίδες

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Κεραυνοί Καμένου για τον Φλέσσα της ΣΙΒΙΤΑΣ και το Ντοροκόμμα

Κεραυνοί Καμμένου για τον Φλέσσα της ΣΙΒΙΤΑΣ και το κόμμα της Ντόρας





Πάνος  Καμμένος σε σημερινή συνεντευξή του στη ΝΕΤ 105,8:

Θα υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν την αντίσταση του Σαμαρά στις φωνές, να συμφωνήσει με αυτό το μνημόνιο, το οποίο εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και βεβαίως θα δεχθεί πόλεμο μ' όλα τα μέσα μεταξύ αυτών θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρήξεις στην Ν.Δ. κάποιοι θα το κάνουν φανερά και κάποιοι θα προσπαθήσουν να κρυφθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αυτό ήταν φυσιολογικό και το ήξερε και ο Α. Σαμαράς όταν πήρε την απόφαση να ψηφίσει κατά του Μνημονίου, το ξέραμε και όλοι εμείς, οι οποίοι πήραμε θέση από την αρχή.

Η κα Μπακογιάννη, όπως επίσης και οι βουλευτές, οι οποίοι την ακολουθούν, όπως ο κ. Κοντογιάννης στη Βουλή, το πρώτο θέμα το οποίο βάζουν, είναι το θέμα του Μνημονίου. Είναι το θέμα, δηλαδή, του να δώσουμε σε διεθνείς τοκογλύφους εμπράγματες ασφάλειες για τα ομόλογα, τα οποία μας έχουν φορτώσει οι ίδιοι.

Δημοσιογράφος:
Κύριε Καμμένε, επειδή το να λέτε ότι υπάρχουν συνάδερφοί σας οι οποίοι έχουν χρηματισθεί από τράπεζες ή τοκογλύφους θεωρώ ότι είναι πολύ βαριά κουβέντα. Εάν σας ζητηθεί έχετε αποδείξεις γι' αυτό;

Π. Καμμένος:

Ο κ. Φλέσσας με τη ΣΙΒΙΤΑΣ είχε ομολογήσει, ως σύμβουλος της Siemens που μεταφέρθηκε από την Ελλάδα στην Βουλγαρία και στη Ρουμανία, που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της ΝΟΚΙΑ - Siemens, που παραμένει ακόμα σύμβουλος, ήταν και σύμβουλος του Δ.Ν.Τ.
Οι σύμβουλοι αυτοί επικοινωνίας αυτό που κάνουν είναι να εισπράττουν χρήματα από τους συγκεκριμένους οργανισμούς, όπως το Δ.Ν.Τ. όπως οι τράπεζες, και εν συνεχεία και παράλληλα να κάνουν και δημόσιες σχέσεις σε κόμματα. Τον είδατε νομίζω στην παρουσίαση του κόμματος της κ. Μπακογιάννη, ήταν εκεί ο κ. Φλέσσας της ΣΙΒΙΤΑΣ. Εγώ πώς να πιστέψω πως δεν κάνει την ίδια δουλειά; Από 'κει και πέρα το ξέρετε ότι και τα κανάλια παίρνουν διαφημίσεις από τράπεζες.
Ο χρηματισμός γίνεται και άμεσα και έμμεσα.
Το θέμα είναι τι γίνεται με το αύριο της πατρίδας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: