Σελίδες

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στην Ιρλανδία ετοιμάζονται να τους κρεμάσουν ψηλά. Κι εμείς... κι εμείς!!!

Στην Ιρλανδία ετοιμάζονται να τους κρεμάσουν ψηλά!

 
i
 
Rate This
Quantcast
Στην Ιρλανδία αρκούσαν οι ξιπασμένοι τραπεζίτες για να φέρουν τη χώρα τους στο χείλος του γκρεμού.
Αντίστοιχα στην Ελλάδα συνεργάστηκαν οι ξιπασμένοι τραπεζίτες των θαλασσοδανείων , με τα πουλητάρια της πολιτικής και τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες.
Τα πουλητάρια, οι πολιτικοί, άφησαν ατιμώρητα τα καθάρματα της διαχρονικής διαπλοκής με αποτέλεσμα για παράδειγμα οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου της Siemens να κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ωραίοι.
Ακόμη και ο Παντελεήμων Καρακώστας που παραδέχθηκε ότι ήταν παποράκι χρυσοποίκιλτο, απολαμβάνει την ελευθερία του στην άθλια χώρα των Παπανδρέου-Καραμανλή-Βαλυράκη.
Τουλάχιστο οι Ιρλανδοί πολίτες δεν κρύβουν την οργή τους. Φτύνουν κατάμουτρα τους πολιτικούς  και τους  απειλούν ανοιχτά με κρεμάλες.
Αντίθετα ο δικός μας μαλακολαός-όλοι εμείς-καθόμαστε κότες λυράτες  και επιτρέπουμε στους ερασιτέχνες πολιτικούς δολοφόνους να ξετυλίγουν ένα μετά το άλλο τα φονικά τους όπλα, ώσπου να πετύχουν το κατάλληλο να μας ξεπαστρέψουν.
Είναι τόσο ανίκανοι που από τη μια μεριά υπογράφουν το Μνημόνιο (Προβόπουλος-Παπακωνσταντίνου) και από την άλλη αρνούνται να το εφαρμόσουν γιατί τρέμουν το κομματικό στρατό από τους κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους και τα πουλημένα συνδικάτα.
Δείτε για παράδειγμα τους παλιούς συνδικαλισταράδες του ΟΤΕ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Παπαδάκου στο «ΒΗΜΑ» αυτά τα λαμόγια έπαιρναν τις πιο χοντρές μίζες από τον Καραβέλα, τον «βομβιστή».
Κι όμως όλοι τους κυκλοφορούν ελεύθεροι  και μας γράφουν  στα παλιότερα των υποδημάτων τους, εξαιτίας των πουλημένων πολιτικών που χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.
Είναι  εθνική ντροπή να τους ανεχόμαστε. Είναι εθνική ντροπή να αγοράζουμε τις εφημερίδες των νταβατζήδων και τα προιόντα που διαφημίζουν τα ξιπασμένα κανάλια τους.
Είναι εθνική ντροπή να μας ταπεινώνουν καθημερινά, σαν πειραματόζωα δίχως αντίσταση.
Σ αυτούς που μας έφεραν ως εδώ αξίζουν κρεμάλες στο Σύνταγμα. Όχι στο Γουδί. Στη πλατεία Συντάγματος πρέπει συμβολικά να στηθούν κρεμάλες για τα πουλητάρια τους πολιτικούς που μας έφεραν ως εδώ.
Νίκος Χριστοφοράκος,  αιέν αριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια: