Σελίδες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ή είναι αθώοι, ή και οι υπόλοιποι είναι λαμόγια

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ",ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΙΣ:ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο πίνακας είναι κατατοπιστικός:
Μόλις σε ένα αδίκημα,αυτό της απιστίας,βρέθηκαν ένοχοι οι Δούκας,Μπασιάκος και Κοντός.Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ...ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΗ!

Τι σημαίνει αυτό;Πολύ απλά,πως το "σκάνδαλο Βατοπαιδίου" ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και αυτό δείχνουν με την ψήφο τους ακόμα και οι Βουλευτές του Πασοκ,διότι η ψηφοφορία είναι μυστική!

Επομένως,οι Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος κατασυκοφαντήθηκαν άδικα:Και είναι λογικό να μιλάνε για δικαίωση,όπως βέβαια καλά θα κάνουν ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ τα γιωργοκάναλα,που τους διασύρουν με πρωτοφανή λύσσα εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια!

Επειδή όμως ακούγονται ακόμα και φωνές επιστροφής τους στην ΝΔ,η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη:ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ,ΟΥΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ!

Η νέα ΝΔ που χτίζει με επιτυχία ο Αντώνης Σαμαράς,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τέτοια...φθαρμένα υλικά:Η φυσική τους θέση είναι περισσότερο στο κόμμα της Ντόρας!

Μαζί με τον Πάκη,τη Γιαννάκου,τη...Σαλώμη,τον Γιακουμάτο και άλλους πολλούς,ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΙΚΗΤΑ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΒΑΡΙΔΙΩΝ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΡΑΓΕ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑΙ!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: