Σελίδες

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

"Αγανακτισμένοι" και "βαρβάτοι" και ομογενείς για τις δηλώσεις Σεραφείμ

'Εχουμε ''ηγέτες αγανακτισμένους'' και ''βαρβάτους'': ''Αγανακτισμένοι'', ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και ο πρόεδρος της φιλελληνικής Oργάνωσης ΑΗΕΡΑ Mr. Nick Karakostas γιά τις ''αντισημιτικές'' δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιά.''Αγανακτισμένος'' και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του George A. Papandreou (GAP).
Tα αντανακλαστικά των ''ηγετών της Ομογένειας'' ή της ελληνικής κυβέρνησης δραστηριοποιούνται αμέσως, όταν κάποιος θίγει το Ισραήλ ή τον εβραϊσμό ή τον σημιτισμό. Εάν υπήρχε κατά το ένα τρίτο ''δραστηριοποίηση'' και όταν θίγονται τα συμφέροντα της Ελλάδας (ή όταν η πατρίδα μας διασύρεται), θα είμασταν πολύ καλύτερα. (Ευτυχώς, δεν ''αγανάκτισε'' και ο ''μεγάλος ηγέτης'' -που εκπροσωπεί τον...εαυτόν του- ο ΣΑΕάρχης ΗΠΑ, γιατί μετά τα πράγματα θα έπαιρναν άλλη, δραματική, τροπή)...
Εκτιμούμε ότι, αν στην πρεσβεία και στα προξενεία μας στις ΗΠΑ γίνουν extra εκδηλώσεις γιά το Ολοκαύτωμα, τώρα που καταργήθηκαν οι εκδηλώσεις γιά τις εθνικές επετείους της Ελλάδας, θα απαλύνουμε το kosher μεγάλο κακό που μας βρήκε.
Επίσης, επιβάλλεται και ο kosher σύλλογος του νομού Μαγνησίας ''Αργοναύτες'', να κάνει κι αυτός μία extra εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα, στο οίκημα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, το ''Σταυλάκειο'', στο γκέττο μας (Αστόρια).
το Καλαμι

Δεν υπάρχουν σχόλια: