Σελίδες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αλήτες σοσιαληστές, δεν έχετε την τσίπα να παραιτηθείτε ρε μουλάρια;

Βρε σοσιαλησταράδες του κερατά, το πηγαίνατε για θάψιμο το θέμα του εργάτη απο την Αίγυπτο που τον σκοτώσατε ημέρα Κυριακή ??? Σύντεκνε υφυπουργέ, Κεγκέρογλου μήπως άκουσες τίποτα???

Posted by cretanpatriot στο 29/12/2010
 
i
 
1 Vote
Quantcast
 

Εργαζόταν ανασφάλιστος στο υπουργείο… εργασίας!!!

Απέχθεια προκαλεί η «εργατική δολοφονία» ενός Αιγύπτιου, που εργαζόταν χωρίς ασφάλιση και εκτός νομίμου ωραρίου. Βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τον 3ο όροφο, ενώ καθάριζε τα εξωτερικά τζάμια σε κτίριο του υπουργείου Εργασίας, του υπουργείου δηλαδή που έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων! Ο 44χρονος Αιγύπτιος έχασε τη ζωή του ενώ εργαζόταν ανασφάλιστος, ενώ είχε, παρανόμως, κληθεί να εργαστεί ημέρα Κυριακή και χωρίς καν να έχουν ληφθεί τα …….  απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει ο νόμος, για εργασία σε ύψος! Η εταιρία καθαρισμού στην οποία απασχολούνταν(Dyna Clean), τον κάλεσε να καθαρίσει τα εξωτερικά τζάμια κτιρίου που ανήκε στο υπουργείο Εργασίας, την προπερασμένη Κυριακή. Μόνο που δεν του παρείχε καμία ασφάλεια κι ας χρειάστηκε να «κρεμαστεί» 15 μέτρα από το έδαφος για να κάνει τη δουλειά του. Η Αστυνομία ενημέρωσε για το δυστύχημα το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας την επομένη κλιμάκιο του Κέντρου Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου (ΚΕΠΕΚ) διενήργησε αυθημερόν έλεγχο για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος. Κατά τον έλεγχο προέκυψαν σοβαρές ευθύνες της εταιρείας καθαρισμού που είχε υπογράψει τη σύμβαση με τη Γενική Γραμματεία. Η εταιρεία προσπάθησε να παρουσιάσει τον εργαζόμενο σαν υπεργολάβο επικαλούμενη προφορική συμφωνία, χωρίς όμως να μπορεί να παρουσιάσει συμφωνητικό ανάθεσης έργου. Εντός των επόμενων ημερών, το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς η υπόθεση θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ενώ θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις. Η υπόθεση που πήγαινε για θάψιμο, είδε το φως της δημοσιότητας μόλις την Τρίτη, σχεδόν 10 μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του ανασφάλιστου εργάτη.

πηγή Κι άλλο ρεπορτάζ και σχόλιά σας για το συμβάν σε προηγούμενη ανάρτησή μας  ΕΔΩ

Κι ερωτούμε  τώρα τον συμπολίτη μας  υφυπουργό Εργασίας που είναι και αρμόδιος πολλαπλώς στο θέμα:  Γιατί σύντεκνε 10 μέρες τώρα το είχατε θάψει το γεγονός και  ξεμυτήσατε με ανακοινώσεις της συμφοράς και της κοροϊδίας, μόλις οι Bloggers  άρχισαν να σας τα χώνουν κανονικά απ’ το διαδίκτυο, που όντως είν’ η αλήθεια : το τρέμετε !!! (Αφού οι δημοσιοκάφροι είναι “κολυτάρια” σας).    Γιατί, ε -γιατί???    Κρίμας που χρημάτισες κι εργαροπατέρας  επι σειρά ετών και όχι μόνον…   Ετσι είναι:  Ολα  καλά μέχρι ν’αρπάξετε την κυβερνητική καρέκλα με τη  “κουτάλα” και μετά  στα π@π@ρια σας … … …  Πίσω έχ’ η αχλάδα την ουρά όμως … έτσι δε λέν’ στα χωριά μας βασιλειώ  ???

Και για να πάμε τώρα και στο θέατρο μιας άλλης καρεκλοκένταυρης του πασόκ σε παραπλήσιο (για μεταναστες) υπουργείο, που καθημερινά μας έχει φλομώσει στα δελτία τύπου με φανφαρονιές και μεγαλεία γύρω απ’ το “έργο” της !!!        Τι  μας  λέει,λοπόν κι ετούτη :

“απόadmin <info@annadalara.gr>
απάντηση-προςadmin <info@annadalara.gr>
προςinfo@annadalara.gr
ημερομηνία29 Δεκεμβρίου 2010 1:15 μ.μ.
θέμα[Αννα Νταλαρα] Ανακοίνωση Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το θάνατο του 44χρονου Αιγυπτίου
λίστα αλληλογραφίαςΑννα Νταλαρα Φιλτράρισμα μηνυμάτων από αυτήν τη λίστα αλληλογραφίας
απόκρυψη λεπτομερειών 1:15 μ.μ. (Πριν από 6 ώρες)
‘Ανακοίνωση Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για το θάνατο του 44χρονου Αιγυπτίου’” ————————————————————–
Η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,  θέλοντας να εκφράσει και εμπράκτως τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της για  το θάνατο του 44 ετών Αιγύπτιου Emad Aziz, έχει εντείνει τις προσπάθειές  της προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να αποσαφηνιστούν όλες οι πτυχές  της υποθέσεως που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν. Το θλιβερό [...]  Ακολουθείστε τον σύνδεσμο για να ενημερωθείτε http://www.annadalara.gr/2010/12/anakinosi-ipourgiou-ergasias-ke-kinonikis-asfalisis-gia-to-thanato-tou-44chronou-egiptiou/ Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σου και το ενδιαφέρον σου για τον έργο μου, Άννα Ραγκούση – Νταλάρα Υφυπουργός Εργασίας Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Τιμoλέοντος Βάσσου 17, Πλατεία Μαβίλη, 1ος όροφος τηλ: 210-6471175, 210-6465201, 210-6524704 fax: 210-6471176 info@annadalara.gr, anna.dalaras@gmail.com   “
——————————————————————————————————————–

Αυτά μας λέει η κ. Αννα Νταλάρα – κι αν πάτε και στην ιστοσελίδα της που μας παραπέμπει, εκει να δειτε χαρές και πανηγύρια, πόσο δαφημίζει την ύπαρξή της, απο την ημέρα που γεννήθηκε ίσαμε με σήμερα!!! Μας λέει πως ήταν λάτρης και της μουσικής, μόνο που δεν μας έβαλε και κανένα  “αμανέ” του συζύγου της ν’ ακούσουμε!!!     Αυτοί κυρίες και κύριοι μας κυβερνάνε ακόμα …

ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: