Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Έλληνες Αντισταθείτε



Οι επιπτώσεις της οικονομικής εξάρτησης της Ελλάδος από τους διεθνείς τοκογλύφους, σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας δεν αποτελούν πλέον ενδεχόμενη απειλή αλλά εν εξελίξει πραγματικότητα .
Η επικείμενη συνάντηση Παπανδρέου και Ερτογάν, με θέμα την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου , είναι μόνο η αρχή μιας σειράς υποχωρήσεων που θα οδηγούν ολοένα στην ολοκληρωτική αναίρεση της εθνικής κυριαρχίας. Το εθνικό κράτος που κτίστηκε με το αίμα του ελληνικού λαού, καταλύεται από μια ολιγαρχία πολιτικάντηδων και τραπεζιτών , χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αντίσταση στα ολέθρια σχέδια τους. Πότε επιτέλους θα ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός , πότε θα διεκδικήσει την αυτονομία του , πότε θα αναδείξει τη σκέψη και την ηγεσία εκείνη που θα αναλάβει την δια πυρός και σιδήρου αναγέννηση του ελληνισμού; Κατάντησε να θεωρείται εθνική δράση, οι πόζες στα μνημόσυνα και τις παρελάσεις. Έλληνες αδελφοί , εθνική δράση σημαίνει χαλασμός των εχθρών του έθνους κάτω από μια στρατηγική πολυμέτωπης σύγκρουσης . Μόνο πάνω από τα συντρίμμια της προδοσίας θα ορθωθεί η καινούρια βεβαιότητα του έθνους , το νέο εθνικό κράτος που θα σταθεί στη αδιάσειστη βάση της λαϊκής οικονομίας και του ένοπλου λαού.
Οι συνέπειες αυτής της υποχώρησης για την Κύπρο, θα είναι τραγικές. Ο κυπριακός ελληνισμός θα ανακαταληφθεί στα χέρια των τουρκοπροσκυνημένων που σε συνεργασία με τους εθνοπροδότες της Ελλάδος , θα εξαφανίσουν κάθε ελληνική παρουσία στο νησί και θα μετατρέψουν την Κύπρο σε στάβλο μεταναστών , τούρκων εποίκων , εβραίων και άγγλων που θα αγοράσουν τη γη μας και θα εγκατασταθούν μόνιμα, υπό τη προστασία των αγγλικών βάσεων που θα παραμείνουν σε αυτό το τόπο ως ο μοναδικός στρατός.
Μπορούν όμως όλα να αποφευχθούν. Αν η ελληνική οικονομία στηριχτεί στην εργασία του λαού και όχι στο χρήμα των τοκογλύφων . Αν ο έλεγχος του κράτους περάσει από τα χέρια της τυραννικής και ληστρικής ολιγαρχίας στα χέρια του λαού που θα ασκήσει το θεμελιώδες εθνικοκοινωνικό δικαίωμα της ελεύθερης διαχείρισης του εθνικού πλούτου ενάντια στην τυραννία της ελεύθερης καπιταλιστικής αγοράς . 
Τότε θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε από κοινού την ανάπτυξη Κύπρου και Ελλάδος .Όταν θα οργώνουν τις θάλασσες μας τα πολεμικά πλοία της Ελλάδος , όταν στους ουρανούς μας θα υπερίπταται η πολεμική μας αεροπορία , τότε θα θέσουμε τις βάσεις της οικονομικής μας αυτοδυναμίας με την εξόρυξη του πετρελαίου και φυσικού αερίου από την ΕΘΝΙΚΉ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ (ΑΟΖ) και δεν θα συζητάμε όπως σήμερα στη Κύπρο , για εικοσαετή προγράμματα και συμφωνίες προμήθειας φυσικού αερίου από ξένους.
Η ισχυρή και ενιαία άμυνα Ελλάδος – Κύπρου είναι εκτός της διασφάλισης της εθνικής κυριαρχίας και βάση της οικονομικής μας ανάπτυξης. 
Η αποδυνάμωση της άμυνας μας οδηγεί σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και καταβαράθρωση της οικονομίας μας. Αντισταθείτε έλληνες σε αυτή τη πορεία που μας οδηγεί στην σκλαβιά και το θάνατο.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: