Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Βοά η Αθήνα ότι πέφτει η κυβέρνηση από την "ανταρσία" Β. Παπανδρέου - Φλωρίδη και ΜακρυπίδηΆναψαν τα τηλέφωνα και ισχυρές φήμες κυκλοφορούν σε όλα τα γραφεία της πρωτεύουσας, ότι η κυβέρνηση ίσως να γλυτώνει την πτώση της σήμερα λόγω της άρνησης Β. Παπανδρέου - Φλωρίδη και Μακρυπίδη να δεχτούν το νομοσχέδιο για την εκποίηση των τυχερών παιχνιδιών του Υπ. Οικονομικών, επειδή έχουν απεργία τα κανάλια και οι εφημερίδες. Να δείτε που θα αποδώσουν και δόλο στην απεργία της ΕΣΗΕΑ, αφού κρύφτηκε η ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - γράφετε όμως στο διαδίκτυο που στην πλειοψηφία του δεν απεργεί -  και δεν είχε τον ανάλογο κοινωνικό και πολιτικό αντίκτυπο.

Ως φαίνεται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ( που δεν έχουν υπουργοποιηθεί ) σκληραίνουν τη στάση τους στα όρια της ανταρσίας, βάζοντας κατά τη γνώμη μας σοβαρή υποψηφιότητα για τον ανασχηματισμό που σίγουρα θα κάνει ο Παπανδρέου, χτυπώντας παράλληλα μαζί με κάποια ΜΜΕ τον υπουργό Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα όταν ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια και για τον ΟΠΑΠ στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έγινε  έκρηξη. Η Βάσω Παπανδρέου όταν πήρε το λόγο για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα...
τυχερά παιχνίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».

Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», το εν λόγο νομοσχέδιο, ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης σε ήπιους τόνους άσκησε κριτική για το πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τους Βουλευτές λέγοντας: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;». Το βασικό θέμα που θέτουν οι Βουλευτές είναι να έχει τον έλεγχο ο ΟΠΑΠ και να μην περάσει στα χέρια ιδιωτών. Επίσης θεωρούν ότι η επιτροπή που προβλέπεται στο νομοσχέδιο δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

greekmoney.

Δεν υπάρχουν σχόλια: