Σελίδες

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μετά την Ελένη Τσαλιγοπούλου, την Μελίνα Κανά, τον Γιώργο Ανδρέου και τον Δημήτρη Μακρή .... ΚΑΙ η Μελίνα Ασλανίδου δεν θα μετάσχει στην φιέστα του Τουρκόφια...


Ούτε η Μελίνα Ασλανίδου θα συμμετάσχει στις μακάβριες φιέστες του καθεστώτος Χριστόφια

melina-aslanidou-akyrwsh
Εμπροσθοφύλακας’ 
«Ούτε η Μελίνα Ασλανίδου θα συμμετάσχει στις μακάβριες φιέστες του καθεστώτος Χριστόφια» 
15 Οκτωβρίου 2011
Μετά την Ελένη Τσαλιγοπούλουτην Μελίνα Κανάτον Γιώργο Ανδρέου και τον Δημήτρη Μακρή, η Μελίνα Ασλανίδου προστίθεται στους καλλιτέχνες που δηλώνουν πως δεν θα συμμετάσχουν στη νέα μακάβρια φιέστα που στήνει η ομιχλώδης “Κίνηση Πολιτισμού” με ομιλητή τον Δημήτρη Χριστόφια.
Σε δημόσια τοποθέτησή εκ μέρους της Μελίνας Ασλανίδου στον «τοίχο» του Facebook της, αργά το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου 2011 (http://www.facebook.com/pages/Melina-Aslanidou/27447099466), αναγράφεται:
«Λοιπόν παιδιά, ας πάρει ένα τέλος αυτή η ιστορία με την συναυλία. Μίλησα με την Μελίνα και έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ μ’ αυτό γιατί μου είπε ότι δεν έχει κάνει συμφωνία η ίδια για να συμμετέχει στη συναυλία. Ποτέ δεν έχει μιλήσει με κανέναν και απορεί πως και γιατί έχει μπλεχτεί το όνομά της σε κάτι τέτοιο. Η Μελίνα δεν θα λάβει μέρος σ’ αυτήν την συναυλία και ούτε έχει συζητήσει για να πάρει μέρος. Ράδιο αρβύλα και τζάμπα τόση φασαρία και τόση στεναχώρια.»
Μελίνα Ασλανίδου - Ακύρωση συναυλίας -- 16οκτ2011
Λίγο αργότερα, σε προσωπικό της μήνυμα και πάλι στο Facebook, η Μελίνα Ασλανίδου έγραψε:
«Καλησπέρα σε όλους… Θέλω να ενημερώσω όλους τους φίλους πως η αρχική μου απόφαση να μη συμμετέχω στη συναυλία της 24ης στην Κύπρο είναι η μόνη αλήθεια. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.»
Ελένη ΤσαλιγοπούλουΜελίνα ΚανάΓιώργος ΑνδρέουΔημήτρης Μακρής και τώρα Μελίνα Ασλανίδουως τώρα. Καλλιτέχνες που τα ονόματά τους βρίσκονταν στην διαφημιστική αφίσα της συναυλίας υπέρ του Χριστόφια, και που τελικά δηλώνουν πως δεν θα συμμετάσχουν. Είτε διαφωνούν είτε δεν διαφωνούν οι καλλιτέχνες με τον Πρόεδρο Χριστόφια, η απόφαση για μη-συμμετοχή τους σε ένα τέτοιο πάρτυ-αποθέωσης της αντιλαϊκής, πλέον, κυβέρνησης, δείχνει πως σέβονται όλους τους Κύπριους, ανεξαρτήτως πολιτικών απόψεων και τάσεων.
Μένει τώρα να δούμε αν μετά από τους 5 πιο πάνω ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες. Το έχουμε πει και πριν, θα το λέμε συνέχεια:
Ο. Αλμπαιράκ, Γλυκερία, Γ. Ζουγανέλη, Π. Θαλασσινέ, Κ. Θεοδώρου, Κ. Θωμαΐδη, Π. Κατσιμίχα, Χ. Κατσιμίχα, Τ. Κικίδου, Κολλεκτίβα, Β. Κορακάκη, Γ. Κούτρα, Β. Κωνσταντίνου, Β. Λέκα, Λ. Μαχαιρίτσα, Όναρ, Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Τσακνή, Μ. Πασχαλίδη, και Δ.Φανή: Μην γίνετε συνένοχοι μιας αντιλαϊκής, μονοκομματικής κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που έχασε κάθε λαϊκό αίσθημα, μια κυβέρνησης που ευθύνεται για την ανθρωποκτονία 13 συμπολιτών μας στο Μαρί.
Σκεφτείτε λίγο. Θέλετε να τραγουδήσετε στην μακάβρια φιέστα ενός κόμματος που βρίζει συνεχώς την Ελλάδα και που οι μηχανισμοί του καίνε ελληνικές σημαίες, προσβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό, ουρλιάζουν πανταχόθεν πως “είναι Κύπριοι και δεν είναι Έλληνες” και πως “η Ελλάδα εισέβαλε στην Κύπρο”;
Αγαπητοί μας καλλιτέχνες, αντιληφθείτε πως στην Κύπρο δεν σας ακούν μόνο οπαδοί του ΑΚΕΛ, σας ακούν και σας αγαπούν άνθρωποι όλων των κομμάτων και όλων των ιδεολογιών. Σας αγαπούν άνθρωποι που αγαπάνε και λατρεύουν την Ελλάδα μας. Μην γίνεστε στρατιώτες του ιδιότυπου ψυχολογικού πολέμου που ασκεί αυτή η κυβέρνηση κατά του λαού της.
maxalleparis ομονοια κάψιμο ελληνικής σημαίας
Θαυμάστε ένα οπαδό της κυβέρνησης εν δράση. Σας βρίσκουν σύμφωνους τέτοιες συμπεριφορές;Πως να μην αντιδρούμε ενάντια σε τέτοια φαινόμενα που προσβάλλει την κοινωνία, τον πολιτισμό και την δημοκρατία μας;

Ηλεκτρονική διεύθυνση άρθρου: http://www.efylakas.com/archives/10259 

Δεν υπάρχουν σχόλια: