Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τα ...κουτσομπολιά των κρίσεων για τους νέους. To ΠΑΣΟΚ εν δράσει...



Κρίσεις χωρίς...κουτσομπολιό δεν γίνεται. Όσο ικανοί κι αν είναι οι αξιωματικοί που επιλέγονται για τις θέσεις των Αρχηγών είναι αδύνατον να μην υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι κάτι έχουν να πουν. Να κάνουν το σχετικό...κους-κους.
Έχουμε και λέμε λοιπόν τι ακούσαμε , χωρίς να σημαίνει ότι υιοθετούμε:


•Με την επιλογή του Αντιστράτηγου Κωσταράκου Μιχαήλ μέχρι τώρα Διοικητού του του ΓΣΣ/ NDC-GR (Τάξεως 1978) και του Αντιστράτηγου Ζαζιά Κωνσταντίνου Διοικητής του Δ΄’ΣΣ (Τάξεως 1978) ο οποίος ήταν και τελευταίος Αντιστράτηγος στην επετηρίδα αποστρατευτήκαν συνολικά επτά Αντιστράτηγοι. Αριθμός ρεκόρ, όντως δεν θυμόμαστε ξανά τόσο βαθειά τομή”.

•Αν και τις τελευταίες ημέρες οι φήμες έφεραν το όνομα του Αντιστράτηγου Κωσταράκου για
Α/ΓΕΣ (προέρχεται από το ΠΒ) αποτελεί έκπληξη η επιλογή του για Α/ΓΕΕΘΑ. Κατ’ αρχήν δεν έχει διοικήσει μείζονα επιχειρησιακό σχηματισμό , διότι το ΓΣΣ/NDC –GR είναι απλά ένα Στρατηγείο που διατίθεται στην δομή δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Σε ότι αφορά στο εθνικό τμήμα, μπορούμε να πούμε ότι περισσότερους άνδρες διοικεί ένας Ταξίαρχος στον Έβρο παρά στο ΓΣΣ. 


•Κάποιοι άλλοι θέλουν τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ να έχει και την ευλογία της Εκκλησίας και μάλιστα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου. Θεωρείται τουλάχιστον μέχρι τώρα άνθρωπος του Φράγκου ενώ μερικοί ισχυρίζονται ότι πέρσι και πρόπερσι έπαιξε σημαντικό ρόλο στις κρίσεις αλλά και στις τοποθετήσεις “εξουδετερώνοντας” έγκαιρα μάλιστα αρκετούς συμμαθητές του προκειμένου να μην είναι ανταγωνιστές στην κούρσα. Είχε έγκαιρα αποκαταστήσει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΥΕΘΑ από το καλοκαίρι ενώ έμαθε πως «δουλεύει το σύστημα» από το διάστημα που ήταν Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αντιστράτηγου Παναγιωτάκη. Διαθέτει ΝΑΤΟικη εμπειρία αλλά όχι διακλαδική αντίληψη. Ίσως τώρα να αποκτήσει.

•Ο Αντιστράτηγος Ζιαζιάς Κωνσταντίνος προέρχεται από το Όπλο των ΤΘ, μόλις με 7 μήνες Διοίκηση Μείζονος Σχηματισμού είναι επιχειρησιακός Αξιωματικός όπως όμως και αρκετοί άλλοι. Θεωρείται καλός επαγγελαμτίας. Λένε όμως ότι έχει καλή σχέση με παράγοντα του κυβερνώντος κόμματος ο οποίος με τη σειρά του έχει πολύ καλή σχέση με τον Μπεγλίτη. Δεν γνωρίζει καμία ξένη γλώσσα και πολλοί εκτιμούν ότι έχει ισχυρή κλαδική συνείδηση. Θα δούμε πως θα συνεργασθεί με τον συμμαθητή του Α/ΓΕΕΘΑ. OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: