Σελίδες

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Πολιτικάντη της δεκάρας, αγράμματε τυχοδιώκτη της πολιτικής,υπηρέτη των κάθε είδους συμφερόντων, ανεμόμυλε και κολοτούμπα, ακούς...;;;;



ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ . . . ΕΦΕΔΡΕΙΑ ...!!!

ΠΡΟΔΩΣΕΣ-ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗ (ΔΟΞΑ καί ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ)...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

κ. Καρατζαφέρη, από τα πεπραγμένα σου φαίνεται, πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από το κόμμα, και να ασχοληθείς μ΄ αυτά που απέκτησες «με τον ιδρώτα του προσώπου του», όπως ισχυρίζεσαι και καμαρώνεις (τα οποία δεν είναι και λίγα)...!!!

Αρκετά έκανες στην πολύχρονη και πολυσχιδή δραστηριότητα σου.
Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος.
Όλα όμως για τον εαυτούλη σου, γιατί ως δημόσιο πρόσωπο τίποτα της... προσφοράς (άλλωστε η προσφορά, σου είναι άγνωστη έννοια).
Έστησες ένα κόμμα χωρίς να το πιστεύεις.
Έλεγες στους συνιδρυτές και φίλους σου:
«Eίπαμε να κάνουμε ένα περίπτερο κι εσείς το κάνατε S/M».
Στη διστακτικότητα και στην εγγενή ανασφάλεια σου προς τη δημιουργία του κόμματος, σ΄ έσπρωξαν τότε και σε βοήθησαν κάποιοι φίλοι, συνέβαλλε κι ο Καραμανλής με την διαγραφή σου από την ΝΔ.
Πάντως δεν έκανες το κόμμα για τις τότε πολιτικές ανάγκες – επιλογές του κόσμου, ούτε τοκανες για τον λαό, ούτε έδωσες λόγο ποτέ σ΄ αυτούς τους ψηφοφόρους.
Έτσι έκτισες το κόμμα με μαγιά ένα ποσοστό ακροδεξιών, όπου στην πορεία προστέθηκαν οι δυσαρεστημένοι, τους οποίους έστελναν με τα καμώματα τους, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Έφτιαξες έναν προσωποπαγή - ιδιοκτησιακό μηχανισμό και μάλιστα επιδοτούμενο από το κράτος για να αναδειχθεί ο Αρχηγός του και η αυλή του.
Το κόμμα, ως ιδέα καλά ξεκίνησε.
Με πατριωτικές παρεμβάσεις, με τον χαρακτηριστικό καταγγελτικό λόγο της «ρήξης και ανατροπής», με την προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του κόσμου από τα μεγάλα αστικά κόμματα από την καθεστωτική αντίληψη, την διαφθορά και την διαπλοκή, έχοντας αρχικά στην ιδεολογία του ως επίκεντρο τον μέσο και αδικημένο πολίτη και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Όλα αυτά εγκαταλείφθηκαν, ή παραδόθηκαν στα αριστερά κόμματα, γιατί στην πορεία τα «βρήκες» με αυτούς που κατηγορούσες ως διαπλεκόμενους, απορροφήθηκες από το σαθρό πολιτικό σύστημα κι έτρεξες πρόσφατα να προλάβεις στο μοίρασμα των καρεκλών.
Κοντολογίς πρόδωσες, πρόσβαλλες και χρησιμοποίησες τον χώρο για την προσωπική του ανέλιξη (δόξα και πλουτισμό).
*--Έκτισες το κόμμα στην άμμο και μάλιστα με στηρίγματα ψηφοφόρους και αποτυχημένα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το κάνεις ακόμη και σήμερα, επειδή:
*-- Δεν ήθελες ποτέ μια στερεή οργανωτική δομή,
*-- Δεν συνέταξες μια σταθερή ιδεολογική πλατφόρμα, αλλά σου άρεσαν οι παλινδρομήσεις – κολοτούμπες και οι ανούσιες κορώνες,
*-- Δεν μερίμνησες για ένα στοιχειώδες πρόγραμμα,
δεν φρόντισες για την στελέχωση του με αξιόλογους και καταξιωμένους ανθρώπους και όσοι τέτοιοι βρέθηκαν δίπλα σου τους απαξίωσες, ή τους περιφρόνησες, γιατί προτίμησες τους... κατώτερους από σένα...!!!
Όλα αυτά ήταν τα απαραίτητα υλικά, τα γερά θεμέλια για ένα σοβαρό κόμμα να κυβερνήσει με αξιώσεις, όταν θα ερχόταν «το πλήρωμα του χρόνου».
Αντί αυτών αρκέστηκες σ΄ ένα ιδιόρρυθμο κόμμα με το οποίο βολεύτηκες και βόλεψες, όλα για τον «μοναχοφάη» εαυτόν σου, τίποτα δεν λειτούργησε και δεν λειτουργεί, συνέδρια, κεντρικές επιτροπές γίνονταν για το θεαθήναι, τα λιγοστά αξιόλογα στελέχη (όπου με την υπουργοποίηση βουλευτών φάνηκε η γύμνια) τσαλακώνονται, ή απομακρύνονται, αρκούμενος σε «παρεούλες», σε φερέφωνα και σε υποτακτικούς.
Τώρα δε με το μυαλό στην όποια συγκυβέρνηση εγκαταλείφθηκαν και οι ελάχιστες δράσεις λειτουργίας του κόμματος, κάτι, που το ήθελες άλλωστε.
Δεν είχες ποτέ σοβαρές στρατηγικές με βάση την προσφορά, ως οφείλει κάθε δημόσιο πρόσωπο, για να φτάσεις στον διττό στόχο του κοινωνικού και πατριωτικού παρεμβατισμού.
Την όποια επίπλαστη και υποκριτική «προσφορά», απορρόφησαν τα εφήμερα ενδιαφέροντα σου, του πλουτισμού και της δόξας.
Σήμερα «φουσκώνεις», όταν επαίρεσαι, ότι είσαι πλούσιος και, όταν σε αποκαλούν «ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων» σε μια πρόσκαιρη συγκυβέρνηση που θα σου κοστίσει πολιτικά και η οποία δοκιμάζει κι αυτή «στου κασίδι το κεφάλι».
Απομάκρυνες έτσι τον ιστορικό να σε κατατάξει δίπλα σ΄ έναν Πλαστήρα ή σ΄ έναν Καποδίστρια ή ακόμη και στο πρότυπο σου τον Μεταξά.
Άλλωστε δεν είχες ποτέ την αποδοχή του κόσμου και φρόντισες ο ίδιος γιαυτό.
Παρά τις καλές και φιλότιμες προσπάθειες να ηθικολογείς και να δίνεις οδηγίες προς κάθε «ναυτιλλόμενο» δεν σου έβγαινε γιατί δεν ήσουν... ποτέ αληθινός...!!!
Αυτός ο πολιτικός χώρος δεν ονειρεύτηκε να παίξει ρόλο «κομπάρσου ή τσόντας» στα μεγάλα και φθαρμένα ποικιλοτρόπως κόμματα.
Απεμπόλησες την ευκαιρία να κάνεις το ΛΑ.Ο.Σ τον πολιτικό πόλος έλξης και του πολιτικού ενδιαφέροντος, αν δεν έπαιζες πολιτικά παιγνίδια μακριά από το επίκεντρο του γενικότερου συμφέροντος και κυρίως του πατριωτικού συμφέροντος.
Ήρθε λοιπόν ο καιρός να «βγεις στην εφεδρεία», για να βρει:
*--Ο πολιτικός χώρος τον γνήσιο χαρακτήρα του, μακριά από ιδεοληψίες και ξευτοπατριωτικούς παρεμβατισμούς,
*--Οι παγιδευμένοι να ελευθερωθούν από τις δολιχοδρομίες ιδεών και απόψεων, τις ηθικολογίες και τις πολιτικές κορώνες χάριν εντυπώσεων,
*--Να ανοίξει ο δρόμος σε κάποιον άλλο «σωτήρα» αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: