Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Άραγε... ο Σαμαράς θα έχει την τύχη Καραμανλή με αυτά που συμφώνησε με τον Πούτιν;


Αποκλειστικό:Η συμφωνία Πούτιν Σαμαρά που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας...

Πολλοί βιάστηκαν να διαψεύσουν ακόμα και ότι ο Σαμαράς  συνάντησε τον Πούτιν όταν βρέθηκε προ ημερών στην Ρωσία.
Σήμερα θα μάθουν και τι συμφώνησε ο Σαμαράς με τον Πούτιν.

Ξεκινώντας από την πρώτη σημαντική σημερινή εξέλιξη ο Σαμαράς πρότεινε να εφαρμοστεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΊΚΑΙΟ για να υπογράψει τον εφαρμοστικό νόμο, αντι του αγγλικού!
Σημαντική εξέλιξη που σημαίνει και το τέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου Παπαδήμου.
Τι συμφώνησε ο Σαμαράς με τον Πούτιν;;;
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε στον Αντώνη Σαμαρά δάνειο... ανεξαρτήτου ποσού άτοκο ώστε η χώρα να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο που την έφερε η κυβέρνηση Παπανδρέου Παπαδήμου, με αυτό το σημαντικό χαρτί λύνονται τα χέρια του προέδρου της Ν.Δ και προχωράει ακάθεκτος σε πορεία εξουσίας...

Εξάλλου δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Σαμαρά στα Ρωσικά ΜΜΕ:

«Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν βρίσκονται στο επίπεδο, που θα μπορούσαν και θα έπρεπε, γι’ αυτό και στόχος της Ν.Δ., εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στις ερχόμενες εκλογές, είναι να αλλάξει τα υπάρχοντα αρνητικά δεδομένα, αρχής γενομένης από την ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι έργα όπως ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη «όλοι ξέρουμε ότι σήμερα, είτε έχουν ανασταλεί είτε έχουν βαλτώσει. Εμείς προτιθέμεθα να τα ξεμπλοκάρουμε και να τα θέσουμε ξανά σε προτεραιότητα μαζί με κάθε μορφής μεγάλα έργα μεταφοράς ενέργειας που διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα και περνούν από το ελληνικό έδαφος. Πιστεύουμε ότι αυτά βοηθούν και την ανάπτυξη της χώρας μας και τον ασφαλή ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης».

«Η Ελλάδα, μπορεί να γίνει κόμβος για τη μεταφορά ενέργειας», τόνισε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας επίσης και «ευρύτερα έργα υποδομής, σε ενέργεια, μεταφορές και υπηρεσίες που επιτρέπουν στην Ελλάδα και να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο, αλλά και να αναπτύξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε μια σειρά διαφορετικούς τομείς, από την παραγωγή και εξαγωγή οπωροκηπευτικών ως την τουριστική κατοικία και τις μαρίνες». Συμπλήρωσε επίσης ότι «υπάρχει ευρύ φάσμα επενδυτικών δυνατοτήτων για ξένες επενδύσεις γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για επενδύσεις που μπορούν να προσελκύσουν το ρωσικό ενδιαφέρον. Στην ενέργεια και τις υποδομές της, αναμφίβολα, αλλά και πέραν αυτών…».

«Όσοι με γνωρίζουν, θα σας πουν, ότι όταν δίνω τον λόγο μου, τον κρατάω. Και όταν λέω “we mean business” το εννοώ», τόνισε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι, περιγράφοντας «πολλές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, οι οποίες ξεκίνησαν στο παρελθόν και στη συνέχεια βάλτωσαν ή και καταργήθηκαν πλήρως», καθώς και «εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν ήδη υπογραφεί, αλλά βάλτωσαν. Και όλα αυτά πρέπει να τα ξεμπλοκάρουμε».

Υ.Γ. Άραγε ο Σαμαράς θα έχει την τύχη Καραμανλή με αυτά που συμφώνησε με τον Πούτιν μια και μιλάμε εκτός του δανείου και για την συνέχεια της συμφωνίας Καραμανλή για τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια: