Σελίδες

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τα Σκόπια και το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου προχωρούν σε ...συνεργασία !

 
Μέτρα υπέρ της ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού έλαβαν τα Σκόπια και το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου. Για το σκοπό αυτό τα δύο ψευδεπίγραφα κρατίδια έχουν ήδη υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την οργάνωση πτήσεων τσάρτερ για πακέτα επτά ημερών με τα οποία οι Σκοπιανοί τουρίστες θα επισκέπτονται τα Κατεχόμενα και το αντίστροφο.
"Είχαμε συνομιλίες με την υπουργό Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και...

Τουρισμού της Βόρειας Κύπρου, Unel Ustun, οι οποίες οδήγησαν στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού," δήλωσε ο Σκοπιανός υπουργός Οικονομίας Valon Saraqini σε δημοσιογράφους την Τετάρτη, στο περιθώριο της συνάντησης με τίτλο "Βασικοί παράγοντες για Δεκτική Τουριστική Ανάπτυξη" που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Τουρισμού των Σκοπίων.
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομίας της πΓΔΜ έχει ξεκινήσει ήδη πολυάριθμες δραστηριότητες για την προώθηση της χώρας ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, πρόσθεσε ο Saraqini.
"Ο φίλος μας (Τούρκος ηθοποιός και Επίτιμος Πρόξενος στα Κατεχόμενα) Necati Sasmaz, ο οποίος πραγματοποιεί μια δεύτερη επίσκεψη στην χώρα μας, προωθεί επίσης την πΓΔΜ ("Μακεδονία" στο πρωτότυπο άρθρο) ως μια φιλόξενη, φιλική και ζεστή χώρα για όλους τους τουρίστες", κατέληξε ο Σκοπιανος υπουργός.


MacedoniaHellenicLand.Eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: