Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ...! ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...!!!



Υπάρχει και η πλευρά των ανθρώπων, των ανθρώπων που λιμοκτονούν στη Βόρεια Κορέα.

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα περιμένει την επόμενη κίνηση της Πιόνγιανγκ, το CNN αποκαλύπτει σήμερα δηλώσεις Βορειοκορεατών που αυτομόλησαν και οι οποίοι ομολογούν ότι τρώνε γρασίδι και φύλλα για να επιβιώσουν.

Σε συνέντευξή της στο CNN, μία γυναίκα που αυτομόλησε στη Νότια Κορέα, αφότου ο νεαρός δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε τα ηνία της χώρας είπε: "Η οικογένειά μου είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, επειδή για τρεις μέρες δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Το ένστικτο της επιβίωσης όμως με έκανε να πουλήσω το σπίτι μου για 30 κιλά ρύζι. Για να επιβιώσουμε, τρώγαμε χόρτο. Οι άνθρωποι βράζουν γρασίδι και φύλλα για να κάνουν σούπα".

Περισσότερο από το 25% των παιδιών στη Βόρεια Κορέα, κάτω των πέντε ετών υποφέρει από χρόνιο υποσιτισμό, ενώ μία στις τρεις γυναίκες υποφέρει από αναιμία.

Έως 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σοβαρού λιμού στη Βόρεια Κορέα από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα.

Πηγή: CNN/enikos.gr, Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: