Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η Τεστοστερόνη της Ζωής Κωνσταντοπούλου... τρόπος συγκάλυψης των ευθυνών!!! Ή είστε συνένοχοι ή προσδοκάτε στο μέλλον...


Είναι ολοφάνερο  από τις εν γένει εκδηλώσεις της, ότι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου περισσεύει η τεστοστερόνη και δεν χρειαζόταν να μας πει ο Βενιζέλος ότι στα μέλη της επιτροπής υπάρχει η αντρική αυτά ορμόνη ενώ είναι ολοφάνερο ότι ο συγκεκριμένος δεν εννοούσε  την τεστοστερόνη  ούτε του Άδωνη, γιατί πόση  μπορεί να διαθέτει ο Άδωνης(;), ούτε του Κασιδιάρη.

Όσο περνά ο καιρός  η καθημερινότητα του κοινοβουλίου μου φέρνει στο μυαλό την πρακτική της προ του 1967 βουλής των Ελλήνων με τις βρισίες, τις κατηγορίες, τους ξυλοδαρμούς των βουλευτών , τα υπονούμενα σχεδόν επί καθημερινής βάσεως  αλλά και την «συγκάλυψη .  

Είμαι σίγουρος επίσης ότι πολύ σύντομα η αίθουσα της βουλής θα μετατραπεί σε ριγκ κατά τα πρότυπα του 1965 και αυτά που μας κάνουν εντύπωση από το ξύλο που πέφτει πότε-πότε σε κάποια ξένα κοινοβούλια δεν θα είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που θα συμβαίνουν στο δικό μας έστω και λιγάκι να επαναληφθούν τα γεγονότα του τότε και που πολύ καλά προσπαθεί να κρύψει το σύστημα. Δύο όμως είναι πράγματα είναι σίγουρα. 

Πρώτον ότι η πρακτική των βουλευτών τότε και σήμερα  είναι η ίδια και τα συναισθήματα αηδίας που προκαλούσαν τότε,  τα ίδια...
και σε μέγιστο βαθμό  προκαλούν  σήμερα. Όλοι τους, όλων ανεξαιρέτως των παρατάξεων.

Δεύτερον ότι και αυτοί που θέλουν «συγκαλύψουν» και αυτοί που θέλουν να «αποκαλύψουν» θέλουν στην ουσία να συγκαλύψουν «παίζοντας καθυστέρηση» τώρα όπως και η τότε η αστική τάξη αλλά και... «οι αγνοί, αθώοι και αμόλυντοι»  κουκουέδες με πρωτοστατούντες τον Γλέζο και την τότε φυλλάδα ΑΥΓΗ συγκάλυπταν τα σκάνδαλα της εποχής (διαβάστε εδώ ).

Πότε θα το καταλάβετε ότι όλοι οι Έλληνες ξέρουμε και τους ενόχους και τις αιτίες; Πότε θα αποφασίσετε να ικανοποιήσετε το δημόσιο αίσθημα; Όλοι μας ξέρουμε τις ευθύνες των Παπανδρέου, των Καραμανλήδων, του Μητσοτάκη και του Σημίτη, τις έχουμε ζυγίσει (με το βάρος να πέφτει στους Παπανδρέηδες) και απλά πειριμένουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη. 

Από σας κύριοι (λέμε τώρα...) του κοινοβουλίου αυτό που θέλουμε είναι να κάνετε τρία απλά πράγματα:
Πρώτον να βγάλετε τον ΣΚΑΣΜΟ.
Δεύτερον να ΣΟΒΑΡΕΥΘΕΙΤΕ και 
Τρίτον να ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ για πρώτη φορά στην ζωή σας για να μας, τους Έλληνες.

Η πολιτική δεν είναι θρησκεία. Οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέηδες δεν είναι  θεοί ούτε έχουν το αλάθητο ώστε αν αποδειχθούν οι ευθύνες τους να κινδυνεύει να καταρρεύσουν  το οικοδόμημα που λέγεται Ελλάδα και το πολιτικό της σύστημα. Εδώ βέβαια έχω μια ένσταση μόνον όσον αφορά  τους οπαδούς των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά, οι συνειδητοί είναι τόσο λίγοι οι φουκαράδες που και πάλι δεν κινδυνεύουν τα κόμματα αυτά της μειοψηφίας ...

Βγάλτε λοιπόν τον σκασμό, σοβαρευθείτε και δουλέψτε  όπως έχετε καθήκον, πάψτε να συγκαλύπτετε και αποδόστε σήμερα ευθύνες. Πάψτε πια μ' αυτή την καραμέλα των πολιτικών ευθυνών και τα περί αποδόσεως ευθυνών από την Ιστορία. Είδαμε και με τον Ελβενιζέλο!!!! 

Με αυτό που κάνετε, την συγκάλυψη δηλαδή, μου δίνετε το δικαίωμα να σκέπτομαι ότι αν δεν είστε συνένοχοι μέχρι τώρα προσδοκάτε σίγουρα να τους μοιάσετε στο μέλλον (με το αζημίωτο φυσικά...)

«Ήπειρος, η πατρίδα μου» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: