Σελίδες

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Προσυνέδριο και Συνέδριο του ΚΚΕ

Μου το έστειλε ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ERODOTOS WEBPOST) επειδή αμφισβητούσα την δημοκρατική διαδικασία λήψεως αποφάσεων στο ΚΚΕ. Οφείλω να κοιτάξω κατάματα την σκληρή πραγματικότητα  και να παραδεχθώ το λάθος μου ζητώντας συγγνώμην. Τα ποσοστά από την προσυνεδριακή διαδικασία αποδεικνύουν ότι οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται πλέον με ποσοστό 99,99999%. Δείτε και μόνοι σας!

19ο Συνέδριο ΚΚΕ, προσυνεδριακός διάλογος: το 96,8% των μελών ψήφισε υπέρ των Θέσεων και του Προγράμματος, το 97,3% υπέρ του Καταστατικού

by erodotos
κκε
Την Πέμπτη ξεκινούν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, μετά από 4μηνη διαδικασία, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προσυνεδριακά κείμενα στις κομματικές οργανώσεις, στην ΚΝΕ, καθώς και με χιλιάδες εργαζόμενους.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:
"Με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής από τη Γενική Γραμματέα της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αρχίζουν την Πέμπτη στις 10 το πρωί οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.
Στο 19ο Συνέδριο το ΚΚΕ έφτασε μετά από τετράμηνη διαδικασία, κατά την οποία συζητήθηκαν στις κομματικές οργανώσεις, στην ΚΝΕ, καθώς και με χιλιάδες εργαζόμενους τα προσυνεδριακά κείμενα.
Για τις θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής και το νέο Πρόγραμμα του ΚΚΕ ψήφισαν υπέρ το 96,8% των κομματικών μελών, κατά το 1,65% και λευκό το 1,55%.
Για το νέο Καταστατικό ψήφισαν υπέρ το 97,3% των κομματικών μελών, κατά το 1,21% και λευκό το 1,49%.
Θετικά για τα προσυνεδριακά κείμενα εκφράστηκε στις οργανώσεις της ΚΝΕ το 98,9% των μελών της και με κατά ή λευκό το 1,1%."
Κατά τ'άλλα, "εμφύλιος" στο ΚΚΕ...
Καλή επιτυχία στο Συνέδριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: