Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Που είσαι Χριστόδουλε να τον «θαυμάσεις». Σε αγωγές κατά Μ.Μ.Ε. προχωρεί ο Ιερώνυμος!!!!

Την πληροφορία δημοσίευσε πρώτο το ROMFEA.GR στις 8 Μαΐου αλλά εγώ την έμαθα από το mySatellite.gr σήμερα μόλις. Το ότι ο Ιερώνυμος είναι εκτός κλίματος και εκτός αποστολής το ήξεραν όλοι σχεδόν οι Έλληνες και τώρα το παρακάτω κείμενο έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη του ελληνικού λαού ότι ο συγκεκριμένος είναι «πολύ λίγος»  για το αξίωμα στο οποίο τον τοποθέτησε η Ιερά Σύνοδος. Το να μετέρχεται ένας ιερωμένος, οποιουδήποτε βαθμού, τις μεθόδους των πολιτικάντηδων δείχνει και το επίπεδο και το «βάθος» του. Είναι αξιοθαύμαστο το κριτήριο του ελληνικού λαού που «δεν τον πάει» καθόλου, δεν τον αποδέχεται σαν αρχιεπίσκοπο, σε αντίθεση με τον λατρευτό μας Χριστόδουλο. Θέλετε και το άλλο; Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα διαθέσει, αν βέβαια κερδίσει τις αγωγές, τα ποσά που διεκδικεί στα συσσίτια κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δεν πήγαν πολλές διεκδικήσεις πολιτικών στους σκοπούς που διατυμπάνιζαν με την κατάθεση αγωγών κατά διαφόρων ατόμων, εφημερίδων κτλ. Διαβάστε την είδηση. «Ήπειρος, η πατρίδα μας»

Συκοφαντικές και υποβολιμαίες χαρακτήριζαν κύκλοι της Αρχιεπισκοπής Αθηνών όλες τις “πληροφορίες” που κυκλοφόρησαν, ως επί το πλείστον στο διαδίκτυο, σχετικά με την υποτιθέμενη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Καλαμάτα δια ελικοπτέρου, προκειμένου να περάσει δήθεν τις “διακοπές του” σε πολυτελές κατάλυμα.
Οι ίδιες πηγές, απαντώντας στη Romfea.gr, διευκρίνισαν πως “ο Αρχιεπίσκοπος έχει ήδη δώσει εντολή στις αρμόδιες νομικές υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα στην κατάθεση αγωγών σε βάρος των υπευθύνων των διαφόρων ηλεκτρονικών και άλλων Μ.Μ.Ε.”.
Στις αγωγές, υπογράμμισαν, “θα αιτείται η επιδίκαση ποσού ύψους 500.000 ευρώ για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που υπέστη, ποσό το οποίο προτίθεται να διαθέσει για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα των συσσιτίων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: