Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα Νεολαίας Βορειοηπειρωτών για μαζική συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της Αλβανίας!

Στις 23 Ιουνίου 2013 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι Βουλευτικές Εκλογές στην Αλβανία. Η διαδικασία της ανάδειξης των νέων μελών της κυβέρνησης αποτελεί πάντοτε σημαντική εξέλιξη για την κοινότητά μας, διότι απ’ αυτήν εξαρτάται η εκπροσώπησή των βορειοηπειρωτών στο Αλβανικό Κοινοβούλιο και η διεκδίκηση των απαιτήσεών μας.

Είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό, όχι μόνο να συμμετέχουμε αλλά και να προτιμήσουμε με την ψήφο μας, Έλληνες υποψηφίους, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ηχηρή η παρουσία μας στη Βουλή. Ταυτόχρονα, η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, αποδεικνύει πως οι βορειοηπειρώτες είναι ενεργοί πολίτες που δεν απέχουν από διεκδικήσεις, νοιάζονται για τον τόπο τους και δεν αφήνουν το πεδίο ελεύθερο να δράσει το κράτος χωρίς αυτούς.

Η "Νεολαία Βορειοηπειρωτών" καλεί τα μέλη της, καθώς και όλους τους βορειοηπειρώτες να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκλογές, ψηφίζοντας τους Έλληνες υποψηφίους της επιλογής τους. Η συμμετοχή όλων αποτελεί ανάγκη και αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση του κάθε βορειοηπειρώτη.

Ουδεμία ψήφος χαμένη. Ψηφίστε μαζικά, ψηφίστε Ελληνικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: