Σελίδες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητοί μου κυρία Νέα Δημοκρατία και κύριε Αντώνη Σαμαρά....

Ανεχθήκαμε τις κυβιστήσεις σας γιατί είπαμε άντε, ας σας δώσουμε άλλη μια ευκαιρία μήπως και διορθώσετε τα όσα σε βάρος μου, εμένα του λαού, δρομολόγησαν από το 1974 και μετά όλοι ανεξαιρέτως οι προηγούμενοι, άλλος σκόπιμα από προδοτική διάθεση και άλλος λόγω διαγνωσθείσας, κατόπιν εορτής βέβαια, ανικανότητας.
Ανεχθήκαμε την σύμπραξη με το υπεύθυνο για την κατάντια μας προδοτικό ΠΑΣΟΚ και είπαμε, «ε! αφού είναι για το καλό του τόπου»....
Δεχθήκαμε σχεδόν αγόγγυστα (η καρδούλα μας το ξέρει) και τα όσα επιπρόσθετα μέτρα λάβατε με την ελπίδα κάθε φορά ότι θα είναι τα τελευταία. Έτσι τουλάχιστον μας λέγατε.
Εσείς όμως εκμεταλλευθήκατε την ανοχή μας και ξεπεράσατε κάθε όριο αναλγησίας κάνοντάς πλέον να διαπιστώσουμε ότι δεν διαθέτετε ίχνος αξιοπιστίας και κύρους και ότι απλά υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
Και φθάσατε που; Να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο εσωτερικός εχθρός της πατρίδας μου δεν είναι αυτός που εσείς μας κάνατε να πιστεύουμε τόσα χρόνια αλλά αυτοί που μέχρι τώρα θεωρούσαμε, λαθεμένα απ' ότι φαίνεται, ότι μας προστάτευαν.
Εύγε σας. Και εκεί που παίζατε χωρίς αντίπαλο, ή μήπως κάνω λάθος, στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας έρχεστε σήμερα να βάλετε, με το ζόρι, στο προσκήνιο τον θρασύ ψευτόμαγκα και «ευαίσθητο μέχρι δακρύων» Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει τσίπα. Που κι αυτός παίζει χωρίς αντίπαλο στο στρατόπεδο της αριστεράς λόγω αρτηριοσκλήρωσης του χώρου (οπαδών, ηγετών και ιδεών).
Και ας το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος ότι δεν είναι στα μέτρα του το «συνταγματικό τόξο». Εσείς εκεί, να τον πείσετε ότι δεν ξέρει αυτός.
Και ας λέει από την άλλη ο «πανέξυπνος» Κουτσούμπας, ο νέος «ηγέτης» της «ορθόδοξης αριστεράς» , αυτής του 4%, ότι και αυτός δεν είναι του «συνταγματικού». Εσείς εκεί. Ούτε

αυτός ξέρει τι θέλει και τι του γίνεται.
Για σας ούτε κι εμείς ξέρουμε τι μας γίνεται. Δεν φθάνει που τα κάνατε ρόιδο στα οικονομικά αλλά και τα Εθνικά Θέματα και σαν πολιτικάντηδες και σαν κόμμα. Δεν σας φθάνει το ότι είσθε ανεύθυνοι, ανίκανοι, ανεπαρκείς, αριβίστες, τυχοδιώκτες και άχρηστοι πολιτικάντηδες. Δεν σας φθάνει που στο κόμμα επιπλέουν ακόμη οι φελλοί σαν τον Πανοζάχο και τον Γεροντόπουλο, την Ντόρα, τον Αβραμόπουλο και τον Δένδια...  έρχεστε τώρα να μας πείσετε ότι η χώρα κινδυνεύει από τους απόστρατους και εν ενεργεία στρατιωτικούς και αστυνομικούς-λιμενικούς.
Σας έδωσε την ευκαιρία το στημένο σκηνικό με την δολοφονία του Φύσα και η επιπολαιότητα της Χρυσής Αυγής. Αυτή ειδικά η δεύτερη έχει μεγάλη ευθύνη γιατί θα έπρεπε από καιρό να ξέρει ότι εκεί, στο παράρτημα της ΜΟΣΣΑΝΤ στην χώρα μας το ΚΙΣΕ, εξυφαίνονταν σοβαρή προβοκάτσια σε βάρος της με την συμμετοχή πολιτικάντηδων και κομμάτων-τύπου ώστε να πάρει τα μέτρα της για να μην γίνει, δεν έχει σημασία αν άθελά της, μέρος του προβλήματος και να σας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσετε αυτό που άρχισε το ΠΑΣΟΚ επί βλάκα Γιωργάκη και υπουργεύοντος του πανηλίθιου κοντοπίθαρου Μπεγλίτη.
Να υποβιβάσετε Στρατό και ΣΑ. Να κάνετε στρατιωτικούς και αστυνομικούς-λιμενικούς δακτυλοδεικτούμενους, φοβισμένους με σκυμμένο το κεφάλι, γονατισμένους μπροστά στην «λαμπρότητα» της μεγαλειότητάς σας. Μόνο που η δικιά σας λαμπρότητα έχει ξεθωριάσει και αντικαταστήστε σας παρακαλώ το «μεγαλειότητα» με την μικροπρέπεια που διέπει το σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Εμείς, ο λαός, αυτούς τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς-λιμενικούς τους θέλουμε ψηλά. Να τους ανεβάσουμε από την ανυποληψία στην οποία τους έχετε οδηγήσει επιλέγοντας ότι πιο άχρηστο διαθέτει η φυλή μας για την ηγεσία τους, έρμαια στα σχέδιά σας.
Εμείς δεν τους θέλουμε φοβισμένους μπροστά σας γιατί, αν φοβούνται εσάς τα τσόφλια, πώς θα αντιμετωπίσουν τον Τούρκο στρατηγό απέναντι ή τον εγχώριο και εισαγόμενο εγκληματία; 

Εμείς τους θέλουμε υπερήφανους και αξιοπρεπείς όπως ήταν μέχρι πριν λίγες μόλις δεκαετίες έτοιμους να πεθάνουν για να υπερασπίσουν την πατρίδα και την ελευθερία μου.
Θα σας πολεμήσω και σας κυρία ΝΔ και σας κύριε Αντώνη Σαμαρά.Θα πολεμήσω κι εσάς και όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της χώρας. 
Εσείς το μόνο που μπορείτε πλέον να μου κάνετε, μετά από όσα ήδη μου έχετε κάνει, είναι να μου στερήσετε την ταυτότητα μέλους και να με διαγράψετε από το κόμμα.
Ξέρετε; Δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου.

Οδυσσεύς Πάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: