Σελίδες

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Ποίον σε έπος φύγεν έρκος οδόντων» Νικολάκη; Εξακολουθεί να ρετάρει ο Δένδιας και μάλλον η γλώσσα του δεν επικοινωνεί με το μυαλό του!


Τι εννοεί δηλαδή όταν λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού;  Δηλαδή η Χρυσή Αυγή τίνος την ψήφο πήρε; Μήπως των Αλβανών ή των Αφρικανών και των Ασιατών. Μήπως μας τα λέει ανάποδα ο Δένδιας, μήπως μας σχεδιάζουν κάτι εν όψει εκλογών ή ετοιμάζουν κάτι χειρότερο για σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες πατριώτες; 
Ο.Π.  
Να απομονώσει και να αποβάλλει τα ακραία στοιχεία από το εσωτερικό του καλεί το ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«Έχω πει επανειλημμένα ότι υπάρχουν μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακραία στοιχεία. Και έχω καλέσει τα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τα απομονώσει και να τα αποβάλει. Αν με ρωτάτε όμως αν είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ , στο σύνολό του, είναι ‘’άκρο’’ αυτό αξιωματικά δεν μπορεί να το δεχτεί κάποιος. Ειδικά αν υπολογίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού», δηλώνει σε συνέντευξή του στα Νέα ο Νίκος Δένδιας .Ο υπουργός διαψεύδει κατηγορηματικά, για ακόμα μία φορά, ότι παρακολουθείται το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα και απαντά τους υπαινιγμούς της αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις λέγοντας πως «φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει υπονοούμενα για το φαίνεσθαι και όχι γιατί διαθέτει πληροφόρηση πως συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: