Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Σας επιστρέφω το μίσος σας φτύνοντας στα μούτρα σας την περιφρόνησή μου...

....ΘΛΙΒΕΡΑ, κακόψυχα και ψυχανώμαλα καθάρματα είτε είστε πολιτικοί, είτε είστε «μεγαλοδημοσιογράφοι» και δημοσιογράφοι (αγράμματοι και της πλάκας εδώ που τα λέμε), όλων των ειδικοτήτων «καλλιτέχνες» (και πάλι της πλάκας μιας και δεν θα στεκόσαστε σε κανένα θέατρο, καμμία σκηνή ή πίστα, καμμία έκθεση του εξωτερικού), « αριστεροί πνευματικοί άνθρωποι» όλων των τομέων που ότι παρουσιάζετε σαν δημιουργία σας είναι προϊόν κλοπής ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας, όλοι σας επαγγελματίες εκμεταλλευτές , με τον τρόπο σας ο καθένας, της ιδεολογίας της αριστεράς, εσείς που σε κάθε λόγο προφορικό και γραπτό ξερνάτε τον βρώμικο και σάπιο ψυχισμό σας και φτύνετε τον εμετό του ανύπαρκτου μυαλού σας.
Που πουλάτε μια ανύπαρκτη, ξεφτιλισμένη και καταδικασμένη ψευτοϊδεολογία ελπίζοντας ότι, όταν έλθει η ώρα να «καταλάβετε πραγματικά την εξουσία», εσείς θα είστε η εξουσία ή έστω «δίπλα» στην εξουσία και όχι στον όχλο του προλεταριάτου το οποίο (προλεταριάτο) θα το χρησιμοποιήσετε για το κτίσιμο του κράτους της αρεσκείας σας όπως συνέβη σε όλα τα κράτη του αλήστου μνήμης ανύπαρκτου «υπαρκτού» της Αν. Ευρώπης, της Κίνας, της Β. Κορέας, της Κούβας και όπου αλλού ο άνθρωπος έχασε την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά του γιατί εσείς και οι όμοιοί σας τον μετετρέψατε σε εργαλείο στήριξης ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Που, γεννημένοι δούλοι, πάντα υπερασπίζετε τα συμφέροντα ξένων λαών και κρατών όπως της Τουρκίας, των Σκοπίων, της Γερμανίας, παλαιότερα της ΕΣΣΔ, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας με το αζημίωτο βέβαια οι πιο έξυπνοι από εσάς και καλά θα κάνει το κράτος να ψάξει τραπεζικούς λογαριασμούς σας στις προαναφερθείσες χώρες.
Που ενώ δεν έχετε την ικανότητα να μεγαλώσετε σωστά τα ίδια σας τα παιδιά αφού ο γιος σας διαπρέπει ως ληστής τραπεζών και η κόρη σας έμπορος ναρκωτικών, φιλοδοξείτε με δήθεν μεταρρυθμίσεις να «εκπαιδεύσετε» τα παιδιά των Ελλήνων ώ καθίκια....
Υποκριτές του κερατά που ενώ καταπίνετε την δική σας κάμηλο (δολοφόνοι της οργάνωσης 17Ν και των άλλων αριστερών εγκληματικών οργανώσεων), διυλίζετε τον κώνωπα της Χρυσής Αυγής.
....ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ τσογλανόπαιδα των «αριστοκρατικών προαστίων» που αντί να λερώσετε τους τοίχους του σπιτιού και να καταστρέψετε την κινητή και ακίνητη περιουσία των μανάδων σας λερώνετε τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ τοίχο και καταστρέφετε την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ακίνητη και κινητή περιουσία είτε αυτή είναι το αυτοκίνητό μου ή οι τζαμαρίες του καταστήματός μου είτε είναι τα πεζοδρόμια ΜΟΥ, οι κάδοι απορριμμάτων ΜΟΥ, τα ακυρωτικά μηχανήματα ΜΟΥ, τα λεωφορεία ΜΟΥ και οποιαδήποτε άλλη δημόσια περιουσία  ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ έστω και στο ένα δεκάκις εκατομμυριοστό (1/10,000,000) όσο σε όλους τους άλλους Έλληνες.
Και επιμένω να λέω των μανάδων σας και όχι των πατεράδων σας γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό σας είστε μπάσταρδα, καρποί της μολυσμένης κοιλιάς των μανάδων σας που ασφαλώς δεν την μόλυναν  οι φερόμενοι ως πατέρες σας. Ψάξτε πρώτα να μάθετε ποιος είναι ο πατέρας σας και μετά, είμαι σίγουρος, δεν θα χρειάζεται να φοράτε κουκούλα όταν «τα σπάτε» και τα «καίτε».
Κι ενώ βρίσκω ελαφρυντικά  στην δράση της νεολαίας της φτωχολογιάς
αναγνωρίζοντάς της το δικαίωμα ακόμη και να εκτραπεί διεκδικώντας αυτό  που θεωρεί δίκαιο, σ' εσάς δεν αναγνωρίζω τίποτε απολύτως μικρά κακομαθημένα καθάρματα επειδή ότι κάνετε, το κάνετε για να γεμίσετε την ανούσια ζωή σας και,  αφού «τα σπάσετε» και τα «κάψετε»,  σπεύδετε να ξεκουραστείτε στην σάουνα και τους μαλακούς καναπέδες του αρχοντικού σας, αναπληρώνοντας με πλουσιοπάροχα γεύματα τις καμένες θερμίδες και απολαμβάνοντας την ασυλία για τις πράξεις σας στην αμαρτωλή αγκαλιά της μανούλας η οποία θεωρεί ότι ο ρόλος της τελειώνει με το να σας «χαρτζιλικώνει» και με το να καλλιεργεί σε σας αισθήματα υπεροχής και ατιμωρησίας. 
Αλήθεια, μήπως έπρεπε να διωχθεί ποινικά για «πλημμελή επίβλεψη ανηλίκου» εκείνη  η μανούλα που έχασε τον γυιό της από την σφαίρα αστυνομικού τότε που κάηκε η Αθήνα και όλη η Ελλάδα  ; 
Δεν ξέρω, ρωτάω....
.....ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ κερατάδες των «αριστοκρατικών προαστίων», εσείς που καμαρώνετε τα φυντάνια σας και τρέχετε από υπουργό σε εισαγγελέα για να απαλλάξετε της κατηγορίας αυτά που θεωρείτε καμάρια και συνεχιστές του «ένδοξου ονόματός σας».... που ψάχνετε μάταια στο πρόσωπό τους να βρείτε χαρακτηριστικά ομοιότητας με τον πατέρα, τον παππού και την γιαγιά σας .... που δεν αναρωτιέστε γιατί όταν έμεινε έγκυος η κυρά σας έπαψε ξαφνικά να μαγειρεύει καλά ο σεφ, να μην κλαδεύει καλά τα φυτά ο κηπουρός, να μην οδηγεί σωστά ο οδηγός σας, να έγινε απότομα αγενής ο μπάτλερ με αποτέλεσμα να απολυθούν κακήν κακώς μαζί με το γυμνασμένο «pοοl boy» και αντί να ανατρέξετε φέρνοντας στην μνήμη σας τα πρόσωπά τους μήπως και βρείτε τα στοιχεία που ΔΕΝ θέλετε να βρείτε, προτιμάτε «να κλείνετε τα μάτια σας»γιατί φοβάστε να χαλάσετε την ησυχία σας αλλά.... έτσι είναι οι κυριλέ κερατάδες. Εφησυχασμένοι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι για το σύνολο και την χώρα.
....ΑΝΩΜΑΛΑ, κομπλεξικά και ενοχικά ανθρωπάκια, εσείς οι χωρίς ιδεολογία και ιδανικά κεντρώοι και κεντρογενείς φιλελέδες υποκριτές που κάνατε κατάληψη στο κόμμα μου αλλάζοντας εντελώς την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας , που ενώ εκμεταλλεύεστε την παράταξη γιατί μόνοι σας θα είσαστε σκέτα μηδενικά στην ουσία μισείτε και την παράταξη και τον λαό της και αυτό φαίνεται από το ότι, αντί να κοινοποιήσετε προς έγκριση το πρόγραμμά σας (που ένας Θεός ξέρει τι σκαρώνετε) στον ελληνικό λαό, σπεύδετε ώ δουλοπρεπείς να το υποβάλετε στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε δείχνοντας απερίφραστα την περιφρόνηση που τρέφετε για εμάς.
Εσείς που αισθάνεστε ντροπή επειδή οι πατεράδες και οι παππούδες σας είτε πολέμησαν, είτε, χωρίς οι ίδιοι να πιάσουν το όπλο (φύλαγαν το τομάρι τους), έστειλαν από θέσεως εξουσίας τον ελληνικό λαό να σκοτωθεί πολεμώντας τα κομμούνια στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, εσείς που σήμερα «αναγνωρίζετε τους αγώνες της αριστεράς ( κι εσείς καταπίνετε  την κάμηλο της 17Ν ενώ δυσκολεύεστε με τον κώνωπα της ΧΑ ) συμπλέοντας μαζί της όταν δεν πρέπει προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ο απέθαντος πατέρας, ενώ τώρα που πρέπει αντιδράτε για να γίνει πρωθυπουργός ο γιος Κούλης τρομάρα μας!!!!

Με ποιο δικαίωμα άραγε και τι ανταλλάγματα ; Ποιος σας εξουσιοδοτεί γελοίοι;
Και ποιους αγώνες χρήσιμοι πανηλίθιοι; Πείτε για να μάθουμε κι εμείς. 

Εσείς που σήμερα στηρίζετε τα λαμόγια μεγαλοεκδότες - μεγαλοκαναλάρχες, τους ίδιους που πολέμησαν ανηλεώς την ΝΔ οσάκις  κυβέρνησε την χώρα, που αντί να βοηθήσετε να εξαφανιστούν από προσώπου ελληνικής γης τους δίνετε το φιλί της ζωής για να τους βρείτε αύριο - μεθαύριο και πάλι απέναντί σας αποδεικνύοντας πόσο επιπόλαιοι, ολιγόμυαλοι και αμοραλιστές είστε.
Πάντως να ξέρετε. Εμείς οι απλοί άνθρωποι του μόχθου ή της σύνταξης όσο βλέπουμε να σας στηρίζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τόσο σας υποψιαζόμαστε και τόσο μας δημιουργείτε συναισθήματα απέχθειας και αναρωτιόμαστε...
...Ως πότε θα πληρώνουμε το τρίτο μεγαλύτερο σφάλμα του Κων/νου Καραμανλή που σας νεκρανέστησε και σας δέχθηκε στο κόμμα την στιγμή που πνέατε πολιτικά τα λοίσθια.... εσάς την οικογένεια Μητσοτάκη που με την μορφή του πατρός, του υιού και της κόρης προκαλέσατε την μεγαλύτερη καταστροφή στην παράταξη και στην χώρα στηρίζοντας τότε αλλά και σήμερα ακόμη, με κάθε τρόπο την ύπουλη και προδοτική πολιτική των Σημίτη (Άκη , Γιάννου) και Παπανδρέου νομίζοντας ότι θα πλήξετε τον Κώστα Καραμανλή (απλή διαπίστωση κάνω), εσείς που τώρα θέλετε να αποτελειώσετε παράταξη και χώρα γελοία πολιτικά καθάρματα;
Αλήθεια Κούλη. Δεν σου αξίζει, δεν πρέπει να γίνεις και δεν θα γίνεις πρωθυπουργός ούτε τώρα, ούτε ποτέ.
Αυτά και τι λέτε;
Μήπως είναι καιρός να το διαλύουμε σιγά σιγά.


Κων/νος-Οδυσσεύς Πάτσης

2 σχόλια:

Dimitris D είπε...

Η ΝΔ ήταν ριζοσπαστική (όπως η εφημερίδα του ΚΚΕ), φιλελεύθερη και ευρωπαϊκή (αντί πατριωτική) από το 1974.
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ την επέλεγαν με μόνο κριτήριο ότι δεν είναι κομμουνιστές, δεν καταλάβαιναν τι αντιπροσωπεύει.

ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είπε...

Φίλε Dimitri το ότι η ΝΔ κληρονόμησε το σύνολο της Λαϊκής Δεξιάς δεν ήταν (είναι) τυχαίο ιδίως αν αναλογιστούμε τις συνθήκες αμέσως μετά την αντιπολίτευση. Η λαϊκή δεξιά ήταν ριζοσπαστική δηλ. επαναστατική, ήθελε να ανατρέψει τα καθιερωμένα προς όφελος πάντα του ανθρώπου του μόχθου τον οποίο άνθρωπο η δεξιά ιδεολογία τοποθετεί πάνω από κόμματα και συγκυρίες σε αντίθεση με τα ολοκληρωτικά αριστερά καθεστώτα όπου ο άνθρωπος αποτελεί απλό γρανάζι της κρατικής μηχανής.
Με άλλα λόγια η λαϊκή δεξιά ήθελε το κράτος να δουλεύει για τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο.
Όντως αργήσαμε να καταλάβουμε ότι ο Κων/νος Καραμανλής γύρισε από το Παρίσι αλλαγμένος, περισσότερο σοσιαλιστής απ' όσο έπρεπε (οι αρχικές του βιαστικές ενέργειες όπως το προγκρόμ εναντίον υγειών και αποδοτικών επιχειρήσεων και των σοβαρών επιχειρηματιών τους) μας υποψίασαν αλλά...οι συγκυρίες βλέπεις. Και... «δεθήκαμε» με αποτέλεσμα να ανεχθούμε πολλά χωρίς όμως να πάψουμε να πιστεύουμε στα ιδανικά και στις επιδιώξεις μας ελπίζοντας ότι κάποτε αυτό το κόμμα θα απαλλαγεί από τα χωρίς ιδανικά κεντρώα λαμόγια που ενέσκηψαν σαν «φερτά υλικά» καταλαμβάνοντας το κόμμα. Το μητσοτακέϊκο εννοώ και τους πάσης φύσεως τυχοδιώκτες που ενέσκηψαν από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και μετέπειτα.
Η λαϊκή δεξιά εξ αιτίας της ΝΔ κατακερματίστηκε βέβαια αλλά χρειάζεται απλά να βρεθεί ένας σοβαρός ηγέτης για να ξεναενωθεί και να μεγαλουργήσει. Πιστεύω ότι αν ο Κώστας Καραμανλής διδάχθηκε από τα σφάλματα της πρωθυπουργίας του και αν κατάλαβε τον προορισμό του τότε όλα θα πάνε καλά.
Διαφορετικά κάποιος άλλος θα βρεθεί.