Σελίδες

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Προδοσία ή Άγνοια;

..Το γεγονός είναι ένα. Η σημερινή τραγική κατάσταση στη Ελλάδα δεν είναι αποτέλεσμα της κακής διαχείρησης των τελευταίων 10-15 ετών αλλά σχεδίου που σχεδιάσθηκε πολύ νωρίτερα, ίσως και πριν το 1974, στα σκοτεινά γραφεία ποιος ξέρει ποιων υπηρεσιών, ποιων σκοτεινών δυνάμεων. Η εφαρμογή του πρέπει να άρχισε νωρίτερα, τότε με την εισβολή στην Κύπρο, κυρίως όμως από το 1982 με βασικό εντολοδόχο-εκτελεστή τον Ανδρέα Παπανδρέου και τους πειναλέους τότε, γιατί σήμερα....., ακολούθους του.
Οι σημερινοί σαραντάρηδες δεν πρέπει να θυμούνται, αλλά αν δεν ήταν σχεδιασμένη η καταστροφή της Ελλάδας τότε ο Ανδρέας θα έκανε σωστή εθνική πολιτική. Με ποιους όμως; Από τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μόνο τρεις είχαν ανάλογη πείρα, ενώ οι υπόλοιποι ήταν ρεμπεσκέδες που γυρνούσαν από χώρα σε χώρα, χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και ταυτόχρονα χωρίς να έχουν τελειώσει τις σπουδές τους που ήταν και η αιτία του ξενιτεμού τους.
Να θυμηθούμε λοιπόν:
Η άγνοια του Ανδρέα Παπανδρέου μας οδήγησε στο "Ψευδοκράτος του Ντενκτάς" το 1983 και αργότερα στο Νταβός όταν ο αρχιπροδότης κάλυψε την νέα προδοσία του με ένα "mea culpa" που κατάπιαν αμάσητο οι Έλληνες.
Η πολιτική των ανθρώπων αυτών βούλιαξε τον τουρισμό επειδή ο Λαλιώτης, ο άνθρωπος που δεν είχε δουλέψει ποτέ στην ζωή του και που το πτυχίο του το πήρε όντας υπουργός, είχε την άποψη ότι ο τουρισμός θα μετέτρεπε τους Έλληνες σε γκαρσόνια της Ευρώπης.
Η προδοτική συμπεριφορά αυτών των μαθητευόμενων μάγων οδήγησε ανθούσες βιομηχανικές μονάδες, με πολύ προσωπικό και σοβαρή παραγωγή, να κλείσουν επειδή καλλιέργησαν την άποψη ότι τα εργοστάσια ανήκουν στους εργάτες και όχι στους εργοστασιάρχες. Θυμηθείτε πότε έκλεισαν μεγάλες τσιμεντοβιομηχανίες, δύο μεγάλες μονάδες συναρμολόγησης αυτοκινήτων στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη, η ΜΙΣΚΟ, η Πειραϊκή Πατραϊκή, εργοστάσια στο Αίγιο-Πάτρα-Βόλο-Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αφού προηγουμένως το προδοτικό ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε σε όλα αυτά τα εργοστάσια πειναλέους και αγράμματους πρασινοφρουρούς με παχυλούς μισθούς , τους περίφημους "ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ" που είχαν πλήρη άγνοια του αντικειμένου του εργοστασίου απλά και μόνον για "να τελειώσουν την δουλειά".
Η άγνοια σε συνδυασμό με την αρπαχτή μετέτρεψε τον πακτωλό των χρημάτων που πήρε η χώρα μας μέσω των μεσογειακών ολοκληρωμένων προγραμμάτων (ΜΟΠ) σε βραχνά γιατί, αντί να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό που μας δόθηκαν, τα έφαγαν οι ίδιοι και οι παρατρεχάμενοί τους. Και να σκεφθείτε ότι τα χρήματα των ΜΟΠ ήταν πολλαπλάσια του περίφημου Σχεδίου ΜΑΡΣΑΛ.
Το σχέδιο της αγρανάπαυσης, τρόπος κατασπατάλησης κοινοτικών κονδυλίων, υπήρξε η αιτία να αυτοκτονήσει άνθρωπος εδώ στα Ιωάννινα.
Το κτηματολόγιο ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο Λαλιώτης αφού εξαφάνισε δις € μας έβαλε να τα πληρώσουμε εμείς ως κατέχοντες.
Το αεροδρόμιο των Σπάτων που έπρεπε να είναι έτοιμο από το 1982.
Τα δώρα των 500 εκατ. δραχμών που δώριζαν οι κρατικοδίαιτοι και ταυτόχρονα κομματικοδίαιτοι υπάλληλοι.
Τα Ολυμπιακά έργα των 21 δις €.
Ότι όλοι αυτοί οι αλήτες μπήκαν στην πολιτική χωρίς να έχουν δεύτερη αλλαξιά εσώρουχα και σήμερα είναι πολυεκατομμυριούχοι εκμεταλλευόμενοι την δίψα του Έλληνα για το "καινούργιο", το "διαφορετικό", το άσπιλο και ιδανικό, αφήνοντάς τον κάθε φορά με το παλιό, το βρώμικο και το τιποτένιο. Αφήνοντας τον να μένει με την πικρία στο στόμα να εξιδανικεύει νεκρούς σαν τον Γιώργο Γεννηματά ο οποίος όμως, δυστυχώς, δεν έζησε για να τον δούμε σε δράση την εποχή Σημίτη.
Στις 26 Σεπτεμβρίου η FreeSunday έγραψε για τις δύσκολες ώρες που περνά η στρατηγικής σημασίας για την χώρα μας βιομηχανική μονάδα FULGOR. Με παρουσία σε 50 χώρες και στις πέντε ηπείρους, και πολύ αξιόλογο έργο στην Ελλάδα, κινδυνεύει να κλείσει χάρις στην ηλίθια πολιτική ΓΑΠ_ΠΑΠ και λοιπού σιναφιού που ήλθαν να ολοκληρώσουν το έργο του πρώτου ΠΑΣΟΚ.
Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το παιχνίδι είναι στημένο; Υπάρχει ακόμη αμφιβολία ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει την πλήρη εξαθλίωση της Ελλάδας μας και ίσως και τον διαμελισμό της; Υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γιωργάκης εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία εξισώνοντας Βορειοηπειρώτες με τους Αλβανούς;
Αμφιβάλει κανείς ότι δεν χρειάζεται να μας βομβαρδίσουν οι Τούρκοι γιατί, όπως έγραφε ο Θάνος στο KoukFamily, μας φθάνουν οι δικοί μας εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων για να "σιγουρέψουν την δουλειά" χωρίς απώλειες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: