Σελίδες

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Νέα Δημοκρατία: Ρωγμές στο προφίλ Παπανδρέου

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση του προέδρου της ΝΔ να ανεβά σει και άλλο τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον  κ. Παπανδρέ ου καθώς  στη Ρηγίλλης "βλέπουν" τα πρώτα σοβαρά  ρήγματα στο πρωθυπουργικό προφίλ.
"Η δυσαρέσκεια των πολιτών ακουμπά πλέον και τον ίδιο" λένε στη ΝΔ.
Στο "γαλάζιο" στρατόπεδο μιλούν για "πανικό του Μαξίμου" στον οποίο αποδίδουν την πρόσφατη "απολογία", όπως λένε,του πρωθυπουργού για τα συχνά ταξίδια του εξωτερικό, τις εξηγήσεις που αναγκάστηκε να δώσει για τα όσα υποστήριξε ο πρώην "τσάρος" της Μέρκελ και κυρίως την εκτενέστατη αναφορά του στους πολίτες, τις θυσίες και τους κόπους τους στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
"Πέρυσι μας έλεγε ότι 'λεφτά υπάρχουν' και μετά μας είπε ότι θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Σήμερα λέει ότι για τα δικά του σφάλματα φταίει και πάλι η ΝΔ. Και τότε έλεγε ψέματα. Και τώρα λέει ψέματα. Με μία διαφορά: Τώρα πια τον έχει καταλάβει όλος ο κόσμος", δήλωσε από την Κόρινθο ο κ. Σαμαράς απαντώντας στην επίθεση του πρωθυπουργού.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζει και σήμερα την περιοδεία του στην Πελοπόννησο. Το πρωί επισκέ -πτεται το Ναύπλιο, το μεσημέρι θα βρεθεί στο νομό Αρκαδίας και το απόγευμα στην Σπάρτη. Τις επόμενες μέρες ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί την Κέρκυρα αλλά και νομούς της Κεντρικής Ελλάδας.
Ο κ. Σαμαράς ο οποίος έχει πάρει "από το χέρι" την υποψηφιότητα Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιτέθηκε και στον Π. Τατούλη τον οποίο χαρακτήρισε "πολιτικά μεταλλαγμένο".
"Ο ένας είναι αποδεδειγμένα και πετυχημένα αυτοδιοικητικός και ο άλλος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ που δεν ξέρω καν αν τον θέλει" τόνισε μεταξύ άλλων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ προσδοκά σε υψηλή συσπείρωση ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Η μάχη στην Πελοπόννησο αναμένεται "σκληρή" και ήδη τα στελέχη της ΝΔ σε όλους τους νομούς έχουν κινητοποιηθεί για να αποδείξουν τις "σχέσεις ΠΑΣΟΚ και Τατούλη".
Χθες πάντως ανακοινώθηκε πως ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία, κ. Ηλίας Στρατηγάκος, θα είναι αντι-περιφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο Τατούλη.
                                                  Aπό το real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: