Σελίδες

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Σκοπιμότητες με στοχο την ΝΔ τα περί επιστροφής μου

Σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν το εσωτερι κό της ΝΔ βλέπει ο Κώστας Κραμανλής τα σενάρια περί επιστροφής του. Αυτό τονίζει ο πρώην Πρωθυπουργός στους βουλευτές που συνομιλούν μαζί του.
 Πίσω από αυτά τα σενάρια συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή φωτογραφίζουν ότι βρίσκονται το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Καρατζαφέ ρης αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς βουλευτές που πρόσκεινται στην πρώην υπουργό κάνουν δηλώσεις περί επιστροφής του Κώστα Καραμανλή.
 Βουλευτές που συνομιλούν μαζί του τόνιζαν ότι ο Κώστας Καραμανλής αποχώρησε οικειοθελώς από την ηγεσία του κόμματος που υπηρέτησε σε όλη του την ζωή και φυσικά δεν διανοείτο να πράξει οτιδήποτε που αφορά στην ενότητα και στην πορεία του κόμματος υπό την νέα του ηγεσία.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τα σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ειδικά από την άστοχη οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Παράλληλα προσπαθούν – όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές – να οδηγήσουν τον Αντώνη Σαμαρά και τους βουλευτές της ΝΔ να ασχολούνται με την επιστροφή του πρώην Πρωθυπουργού.
Ρηγίλλης και Πλ. Μαβίλης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή σε επίπεδο συνεργατών των δύο πλευρών προκειμένου να ακολουθηθεί κοινή γραμμή. Πάντως ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής σε συνομιλίες που έχει όλο αυτό το διάστημα με βουλευτές αλλά και με δημοσιογράφους δεν αφήνει κανένα παράθυρο ανοιχτό για την επιστροφή του. Άλλωστε όπως έχουν πει και στο παρελθόν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ο Κώστας Καραμανλής δεν θα έβλαπτε ποτέ την ενότητα της παράταξης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: