Σελίδες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν "ασφαλές καταφύγιο" για τους Ναζί

Oι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν «ασφαλές καταφύγιο» για τους Ναζί

Για μας δεν είναι νέο αλλά ίσως για κάποιους αριστερούς που θεωρούν τον Soros ... "αριστεριστή" και "φιλάνθρωπο" μπορεί το άρθρο στο ΒΗΜΑ να ξυπνήσει τυχόν ίχνη λογικής που τους απέμειναν.
Ίσως ψάξουν κι ενημερωθούν από ΜΗ ΕΠΙΣΗΜΕΣ πηγές για το ΠΟΙΟΣ χρηματοδότησε τον Χίτλερ προκειμένου να αποκτήσει την τεράστια πολεμική ισχύ που κόστισε τόσες ζωές... ελάχιστα χρόνια μετά από τον καταστροφικό Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ίσως μάθουν ΠΟΙΟΣ πλήρωσε και υπέθαλψε όλους τους Γερμανούς επιστήμονες των ΝΑΖΙ για να αποκτήσει όλη τη γνώση που αποκτήθηκε πάνω σε ανθρώπινα πειραματόζωα χωρίς συνέπειες, λόγω πολέμου.
Ίσως ξυπνήσουν οι κουλτουριάρηδες οι αριστεροί. Αυτοί που δεν αντιλήφθηκαν ότι πίσω από την σημερινή αριστερά που έγινε ξαφνικά της μόδας και ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις, βρίσκονται οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι , οι ίδιοι χρηματοδότες , που έφεραν την χούντα στην Ελλάδα κι άλλες "τυχερές" χώρες. (Kissinger, Brzezinski κλπ).
Τα ίδια όρνια που χρησιμοποιούσαν τη Δεξιά στην Ελλάδα για να αποτρέψει επέκταση των Σοβιετικών στο Αιγαίο, καβάλησαν τώρα το όχημα των αριστερών.Όλα τα Βαλκανικά κράτη γύρω μας (Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία) έχουν "εκλέξει" αμερικανάκια πρωθυπουργούς, οπότε για να ΜΗΝ διαλυθούν τα πολυεθνικά Σκόπια ... θα πρέπει να χρηματοδοτούνται οι διεθνιστές στην Ελλάδα και οι εθνικιστές της FYROM ώστε να ΜΗΝ υπάρξουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδιασμών.
Τα ίδια κέντρα που μας επέβαλλαν τη Χούντα, τη διδασκαλία Τουρκικών στη Θράκη και αποφάσισαν να δώσουν την Κύπρο ως αντάλλαγμα στους Τούρκους για τις διευκολύνσεις που παρείχαν οι Τούρκοι στις επιδρομές των Αμερικανοεβραίων στην Ανατολή ... είναι τα ίδια που χρηματοδότησαν τον εθνικισμό στη Γιουγκοσλαβία, τον εθνικισμό της FYROM και τους αριστεριστές στην Ελλάδα.
Μην αναρωτιέστε από που ξεφύτρωσε η Χούντα και πως πήραν την εξουσία χωρίς να πέσει πυροβολισμός στρατιωτικοί που δεν ήταν καν ανώτατοι σε βαθμό.
Για τον ίδιο λόγο ΜΗΝ αναρωτιέστε ΤΙ δουλειά έχει ο clubber Βαλλιανάτος στο πλάι του Γιωργάκη, ο Κωνσταντίνου στη ΔΕΘ, ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη, ο Κακλαμάνης κι ο Καμίνης στην Αθήνα, η Ρεπούση και η Δραγώνα στην Παιδεία κλπ.
Τη σούπα την φτάχνει ο ίδιος "μάγειρας" ... αλλά τα "συστατικά" αλλάζουν ! Την ώρα που επιλέγονται και πέφτουν στην κατσαρόλα νομίζουν ότι τους έφεξε κι επιτέλους αναγνωρίστηκε η αξία των ιδεών τους!
 
macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια: