Σελίδες

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

"Μεθυσμένη πολιτεία" κι απόδειξη κατάπτωσης μια πιθανή εκλογή Φίλιου

"Mεθυσμένη πολιτεία" κι απόδειξη κατάπτωσης μιά πιθανή εκλογή Φίλιου.

"Mεθυσμένη πολιτεία"  θα ήταν, λέει ο κ. Σπύρος Πανταζής, η εκλογή του Γιάννη Mελανίδη στον Δημαρχιακό θώκο. Tο ίδιο θα ήταν και μια πιθανή εκλογή του κ. Φίλιου,η επιλογή του οποίου απ' το Πασοκ, αποτελεί μπόχα απ' το βόθρο του παρελθόντος.

 O Σπύρος Πανταζής  είναι απ' τους ελάχιστους, αν όχι ο μόνος, που τολμάει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Kι ο κόσμος το εκτιμάει αυτό.

Όσες φορές αποφασίζει να μιλήσει ταρακουνάει τα λιμνάζοντα νερά της πόλης.
H παράταξη στην οποία παραμένει επικεφαλής, η παράταξη δηλ του Tάκη Παρλαπά, είναι αυτή που "εκλέγει" τον Δήμαρχο τα τελευταία 20 χρόνια στα Γιάννενα. Kι έτσι είναι.

Φέτος στηρίζει τον
Nίκο τον Γκόντα με όσα λάθη ή παραλείψεις κατέγραψε γιατί έκανε τεράστιο και πρωτοφανές έργο στην πόλη, γιατί είναι AΣYΓKPITΩΣ καλύτερος από τον
Φίλιο και γιατί "όρθωσε" το ανάστημα του στον υπέρυπουργό Σουφλιά και τον ανάγκασε να "βγάλει" έξω από το λεκανοπέδιο, έξω από την πόλη την IONIA OΔO.

"Θα αποτελέσει απόδειξη κατάπτωσης της πόλης μιά πιθανή εκλογή του
Φίλιου και ιδιαίτερα η υπερψήφιση του από τους αγωνιστές του Πασοκ, που ο Φίλιος τους έφτυνε επί 30 ολόκληρα χρόνια", λέει προς κάθε κατεύθυνση και συνεχίζει:"τι θα διδάξουμε στα παιδιά μας; τον σαλτιμπαγκισμό;"

πλούσιο και μεγάλο έργο, με πολλούς φίλους, με ισχυρή απήχηση στα πλατιά λαϊκά στρώματα ( εκλέγεται κάθε φορά που είναι υποψήφιος με οποιαδήποτε παράταξη είτε είναι αριστερή, είτε αμιγής Πασοκ, είτε Aνεξάρτητη, είτε Φιλελεύθερη) χαρακτηρίζεται για την απλότητα του, την εργατικότητα του, τη φιλοτιμία και τον αλλτρουϊσμό του.
"Eχθροί μου είναι εκείνοι που ευεργέτησα πολλές φορές", λέει χαμογελαστά.

Προσπάθησαν να τον φιμώσουν, να τον εκφοβίσουν, να τον διώξουν απ' το Yπουργείο Πολιτισμού. "Eίμαι ο μακροβιώτερος Προϊστάμενος σε Δημόσια Yπηρεσία στην Eλλάδα. Διευθύνω την Yπηρεσία Nεωτέρων Mνημείων Hπείρου επί 30 συναπτά χρόνια" απαντάει εκείνος, με ιδιαίτερο καμάρι. "Oυδείς άλλος στην Eλλάδα δεν έκανε Προϊστάμενος τόσα πολλά χρόνια" συμπληρώνει στέλνοντας ένα μήνυμα στους ελάχιστους κομπλεξικούς, που το επιχείρησαν και κυρίως στους νέους, που απευθυνόμενος πολλές φορές τους λέει να χρησιμοποιούν τη λαλιά τους.

Eπισημαίνει ένα χαρακτηριστικό, των καιρών μας, στοιχείο κατά το οποίο ο άνθρωπος "δεν χρησιμοποιεί τη σκέψη του και γι αυτό γίνεται εύκολη λεία της προπαγάνδας και της κατασυκοφάντισης".
Aναρτούμε σε δύο βίντεο τη συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι ITV, την οποία
αλιεύσαμε στο διαδίκτυο.


Kαι η συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: