Σελίδες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σενάριο Εθνικής συμμαχίας!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ!

Posted by ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ στο 12/11/2010
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ Δ. ΚΑΡΑΣ
Άκουγα , το πρωί ,τον γνωστό και μη εξαιρεταίο   , κ. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑOΥ , στην εκπομπή του , σε ένα παραλήρημα περί εθνικής συναίνεσης!   Και διερώτηθηκα εγώ ο βλάξ. Τον έπιασε ξαφνικά πόνος; Ξαφνικά έγινε  πατριώτης;  Πραγματικά δεν έβγαζα άκρη ή μάλλον έβγαλα!

Τί έλεγε , ο εν λόγω κύριος; Ότι μέσα απο τον ΠΑΣΟΚ ,πιέζουν τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, να μιλήσει με τον  Σαμαρά και μπροστά στον κίνδυνο που έχουμε ,  να τα βρούν!  Επίσης έλεγε ότι οι πολιτικοί όλων των κομμάτων  είναι κάτι σαν ανεύθυνοι που δεν καθόνται στο ίδιο τράπεζι να βρούν λύση!Αλλά δεν είπε ποιά λύση.

Την λύση , που προωθεί  , ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με εντολές  ΔΝΤ; Δηλαδή ,κατάργηση του κοινωνικού κράτους, της ασφάλισης,της ισοπέδωσης των μισθών ,της ανεργίας ,το ξεπούλημα το εθνικού πλούτου και όλων των δεινών που μας επιβάλλουν  σαν γνήσιο πειραματόζωο η παγκοσμοιοποίηση;
Φαίνεται  ,παρά τα λεγόμενα τους , το μηνύμα των εκλογών το έπιασαν ,αλλά όχι όπως το παρουσίαζουν, αλλά το πραγματικό . Φοβούνται δε,  το μήνυμα  της ΚΥΡΙΑΚΗΣ , ότι θα είναι  πιο  δυνατό και προετοιμάζουν το έδαφος!

Βάζουν σιγά σιγά ,τα ελέγχομενα και υπερχρεωμένα ΜΜΕ , να ετοιμάσουν τον κόσμο να αποδεχθεί πιθανή συμφωνία κομμάτων και να πάνε όλοι  μαζί  στο τελειωτικό  χτύπημα κατά της χώρας!  Αν δεν τους  βγεί  το  νέο κόλπο , να πουν  στον λαό , πάντα μέσα απο τα αιχμάλωτα ΜΜΕ  , ότι έμεις θέλουμε αλλά η κακιά αντιπολίτευση , δεν θέλει , να σε σώσει ! Και γι αυτό στηρίχτε μας στο καταστροφικό μας έργο!

Φίλε ,το νέο σενάριο ξεκίνησε!
Σήμερα ,ο παπαγάλος ,του υπερχρεωμένου ΑΛΤΕΡ , αύριο το ΜΕΓΑ, και θα  ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι θα σου πιλίζουν το μυαλό ότι όλοι μαζί  για να  σωθούμε !  Αλλά δεν διευκρινίζουν από τι;

Το κατοχικό ΔΝΤ μέσω των ντόπιων αντιπροσώπων θα σε εκβιάσει  με άλλο  τρόπο τώρα. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΟΛΩΝ!
Εμείς σε όλους αυτούς απαντάμε την ΚΥΡΙΑΚΗ με ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στα σχέδια των αθέατων (ΔΝΤ) ώστε να πάρουν μήνυμα και αυτοί όλοι αλλά και οι πολιτικοί μας!

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ ,μην δώσεις  την  χαρά , να βγούν οι ντόποιοι εκπρόσωποι του ΔΝΤ   και να πούν,  ότι μας στηρίζει ο λαός!
Υ.Γ. Τα κόμματα να ξέρουν ότι ο λαός βράζει!  Οι κολοτούμπες δεν περνάνε πιά!  Η σφαλιάρα θα πάει  σύννεφο  με τις 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Τόνοι και Πνεύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: