Σελίδες

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στην απάντηση Πάγκαλου.

Τελικά ο Πάγκαλος (αλλού το όνομα και΄ αλλού η χάρη) καταδέχθηκε να απαντή- σει σε όσα του έσουραν εν ενεργεία και αποστρατεία αξιωματικοί όλων των βαθ- μών και των τριών κλάδων των ΕΔ.
Σε προηγούμενη ανάρτησή μου τον απεκάλεσα τραμπούκο και ψευτόμαγκα ως κληρονόμος του ίδιων ιδιοτήτων και "προσόντων" παππού του ενώ δεν κατηγό- ρησα  ούτε τον πατέρα, ούτε  τον θείο του.
Τελικά  πώς σας φάνηκε η απάντηση του "πάγκαλου" αντιπροέδρου; Δεν υποκρύ- πτει τραμπουκισμό και ψευτομαγκιά η όλη απάντησή του; 
Δεν καταδέχεται ο αποτυχημένος σε όλα τα πόστα διακυβέρνησης της χώρας να μας απαντήσει γιατί μας θεωρεί αδαείς, υστερόβουλους , άσχετους  και σε τελική ανάλυση αγράμματους σαν να μη μπορούμε εμείς να "πιάσουμε" τα υψηλά διανο- ήματα του πιο αστοιχείωτου  μέλους αυτής της κυβέρνησης (μετά τον Γιωργάκη βέβαια). Λες κι εμείς δεν τελειώσαμε ανώτατο ίδρυμα με μεταπτυχιακό και γλώσ- σα. Λες κι εμείς το μόνο που μάθαμε 25 χρόνια στο στράτευμα είναι το εν-δυο ενώ αυτός εκεί που σπούδαζε έμαθε τίποτε περισσότερο από εμάς.
Και για ποιον λόγο δεν καταδέχεται να μας απαντήσει; Για να μην του θυμίσουμε ότι όταν ευρίσκετο στην Ισπανία πριν από πάρα πολλά  χρόνια υπερηφανευόταν για τον "δημοκράτη" δικτάτορα παππού του εξασφαλίζοντας την στήριξη των "φρανκιστών" που τότε αποτελούσαν το μεγαλύτερο ποσοστό του ισπανικού λαού; Λέω ψέματα χοντρούλη;
Αν δεν ήθελες να σε αποκαλούμε τραμπούκο και ψευτόμαγκα θα μπορούσες ήρε- μα  να μας εξηγήσεις πώς ακριβώς εκφράσθηκες κι εμείς απλά θα σε αποδεχόμα -σταν. Τώρα όμως, και με τον τρόπο που απάντησες σου επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς του αδαή, υστρερόβουλου και άσχετου. Κι ενώ εσύ προσωπικά δεν μπορείς να μας προσάψεις τίποτε εμείς μπορούμε να σε κατηγορήσουμε για το μηδενικό έργο σου σε όποια θέση κι αν υπηρέτησες εκτός του ότι σου πληρώ- νουμε και το κινητό σου για να μπορείς να ανταλλάσσεις βλακείες με άλλους που σου μοιάζουν.
Αυτά προς το παρόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: