Σελίδες

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μας δουλεύουν δέκα (10) ολόκληρα χρόνια οι πούστηδες και οι λεσβίες.


Θεωρώ τον εαυτό μου αντιρατσιστή με την έννοια που δίνουν στην λέξη τα διάφορα λεξικά. Επίσης αντιμετωπίζω την "διαφορετικότητα" με κατανόηση καθώς επίσης και το δικαίωμα των μειονοτήτων (εθνικών ή θρησκευτικών) να ασκούν ελεύθερα αυτό που θεωρούν δικαίωμά τους λόγω πατρογονικών καταβολών τους. Δεν ξέρω βέβαια πώς θα αντιμετώπιζα την κατάσταση αν η κόρη μου ερχόταν μια μέρα και μου έλεγε... "ξέρεις, είμαι λεσβία και θα παντρευτώ την.... ", ή.... "ξέρεις αποφάσισα να γίνω ισραηλίτισσα, μουσουλμάνα..... βουδίστρια" αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα την "σκότωνα" και μάλλον, αν δεν έπαιρνα τα βουνά, θα έδειχνα "κατανόηση"!!! 

Δεν μπορώ όμως να "κατανοήσω" αυτό που γίνεται στην πατρίδα μου μόνιμα είτε λόγω ανικανότητας είτε πλήρους αδιαφορίας όλων των κατά καιρούς κυβερνήσεων (μηδεμιάς εξαιρουμένης) της Ελλάδας "μου". Δεν μπορώ να κατανοήσω τον τρόπο που αντιμετώπιζαν οι κυβερνήσεις τον Έλληνα  σε όλα τα ζητήματα που τον απασχόλησαν κατά καιρούς είτε αυτά αφορούσαν την αμεσότητα (υγεία, εργασία, επιβίωση) είτε το μέλλον του (παιδεία-μόρφωση, ανάπτυξη) μέχρι και αυτήν ακόμη την δυνατότητά του να επιζήσει έστω και σαν "ανάδελφος" λαός σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία με τις αρχές και τις αξίες  οι οποίες τον βοήθησαν να επιβιώσει σε μια σκλαβιά τετρακοσίων χρόνων.

 Και σήμερα, εννοώ τα τελευταία τριάντα χρόνια, βιώνω μια προσπάθεια μετάλλαξης του Έλληνα προσπαθώντας να του στερήσουν την αγνότητα και τα συναισθήματα που τον έκαναν διαφορετικό από τους άλλους λαούς. Να τον κάνουν να απαρνηθεί τις αξίες όπως η οικογένεια, η θρησκεία και η πατρίδα προεξάρχοντος του αρχιπροδότη Ανδρέα Παπανδρέου και της συζύγου του Μάργκαρετ Τσαντ και άξιο συνεχιστή του έργου του τον αρχιαποστάτη Μητσοτάκη για να ολοκληρώσει την προσπάθεια το κατασκεύασμα made in USA Γιωργάκης με τους διαφόρων ειδών "συνεργάτες" και "ειδικούς συμβούλους" τις κάθε ειδών ανώμαλες της Συγγρού και του Κολωνακίου.

 Έρχεται και η ΕΕ, πιο προχωρημένη, να γκετοποιήσει την πλειονότητα. Απαγορεύει την λέξη "μητέρα" για να μην πληγώνονται οι ανώμαλοι. Για να μπορούν να υιοθετούν παιδιά και οι πούστηδες και να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους γιατί, πέστε μου, τι διάολο παράδειγμα θα   έχουν στην τρυφερή τους ηλικία τα παιδιά αυτά. Και γιατί πληγώνονται παρακαλώ; Αυτοί δεν διακηρύσσουν ότι η ανωμαλία τους δεν είναι ανωμαλία αλλά επιλογή ζωής;
Με πήρε και με σήκωσε όταν  ο Θάνος (koukfamily) μου έστειλε το mail του με τίτλο "Η ΕΕ απαγόρευσε  την λέξη Μητέρα προς χάριν των ομοφυλοφίλων" και διαβάζοντας τα γραφόμενα , σε συνδυασμό δε με την άλλη γραμμή της ίδιας ΕΕ που δεν αναφέρει στο νέο ημερολόγιο τις επίσημες χριστιανικές εορτές σε αντίθεση με τις μουσουλμανικές και τις εβραϊκές, μου άναψαν τα λαμπάκια. Τι είδους ΕΕ είναι αυτή που γκετοποιεί την πλειονότητα προς χάριν των μειονοτήτων; Τι είδους κόσμος δημιουργείται συντεταγμένα όταν το ορθό και φυσικό (πλειονότητα) υποχωρεί στο λάθος και στο αφύσικο (μειονότητα); Δεν έχουμε το δικαίωμα εμείς οι πολλοί να γιορτάζουμε σύμφωνα με την θρησκεία μας για χάριν μιας μειονότητας το μέγιστο ποσοστό της οποίας εισήλθε στην χώρα μας βίαια και λαθραία; Να μην χρησιμοποιούμε εμείς, οι πολλοί την γλυκύτερη λέξη του κόσμου, την λέξη "μανούλα", επειδή θέλουν μερικοί πούστηδες και μερικές λεσβίες (κυρίως οι δεύτερες) να αποκτήσουν παιδιά; Να μην έχουμε Χριστούγεννα ή Πάσχα εμείς οι εκατοντάδες εκατομμυρίων Χριστιανών σε όλη την Ευρώπη για να μην έχουν πρόβλημα μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων;
Τελικά τώρα, σβύνοντας και ξαναγράφοντας  προσπαθώντας να εκτονωθώ, κατέληξα σε ένα τελικό αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι αυτοί (οι πούστηδες και οι λεσβίες) είναι αετοί, μυαλά τετραπέρατα και μπράβο τους. Κοιτάζοντας το νέο μου δελτίο ταυτότητος κατάλαβα ότι όλα αυτά τα χρόνια με δουλεύουν ψιλό γαζί άνθρωποι που το μυαλό τους δουλεύει πολύ πιο αποτελεσματικά από το δικό μου (ήθελα να πιστεύω ότι έχω το κοινό μυαλό αλλά άρχισα να αμφιβάλω) και ότι για αρκετά χρόνια αγωνιζόμουν για λάθος πράγματα ή, το σωστότερο, με έκαναν να αγωνίζομαι για λάθος πράγματα.
'Οταν με έβαζαν να τρέχω για την μη απαλοιφή του θρησκεύματος από τα νέα δελτία ταυτότητος, να μαζεύω υπογραφές και να μαλώνω για το θρήσκευμα με τα άλλα τα όρνια, τα δήθεν προοδευτικά και κατασταλαγμένα (άλλοι ηλίθιοι και αυτοί),  το θέμα δεν ήταν το θρήσκευμα. Δεν θέλει και πολύ μυαλό και δεν χρειάζεται να είναι αναγεγραμμένο για να καταλάβει κανείς το θρήσκευμα του άλλου αρκεί να προσέξει τα επί μέρους στοιχεία της ταυτότητας. Άλλο Αβραάμ Παπαδόπουλος του Ιωάννη και της Ιωάννας και άλλο Αβραάμ Ροζενστάιν του Μωσέ, άλλο Νίκος Μακρυχαλιλάκης ή Κουναλάκης από την Κρήτη και άλλο Χουσεΐν Μακρυχαλιλάκης ή Κουναλάκης (γεια σου Χουσεΐν) από την Κω, έτσι δεν είναι; Άρα δεν χρειαζόταν να γίνει καμιά απαλοιφή θρησκεύματος. 
Το δεύτερο σοβαρό (γιατί λείπει και το επάγγελμα έτσι .... για ξεκάρφωμα) στοιχείο που λείπει από τις νέες ταυτότητες είναι το όνομα συζύγου. Το παλιό μου δελτίο έγραφε : όνομα συζύγου Ιωάννα. Το σημερινό τι να γράψει; Σύζυγος του Οδυσσέα....... ο Αγαμέμνων; Άρα λοιπόν όλα έγιναν γι' αυτό. Για να μπορούν έχουν σύζυγο οι ανώμαλοι γενικώς. Για να μπορεί η Σούλα να παίζει τον ρόλο του πατέρα (γονικός α΄) και η Τούλα τον ρόλο της μητέρας (γονικός β΄). Ο Σάκης μπαμπάς και ο Λάκης μαμά.
Και ερωτώ: Πόσοι είναι τελικά αυτοί οι πούστηδες και οι λεσβίες στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο που έχουν τόση δύναμη; Ποιος ήταν ο εμπνευστής του σχεδίου της απαλοιφής αυτών των στοιχείων από τις ταυτότητες; Ποιος ο εισηγητής της τότε κυβερνήσεως και οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ποια η "ειδική" σχέση τους με το κίνημα των ομοφυλοφίλων; Η δικαιολογία ότι "μας το επέβαλε η ΕΕ" μάλλον δεν αρκεί.
Καιρός να πούμε τα "σύκα", "σύυυκααα" γιατί αρκετά με δούλεψαν όπως δούλεψαν και τον μακαριστό Χριστόδουλο οι άγιες εν Χριστώ "αδελφές" του που μάλλον θα γέλαγαν πίσω από την πλάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: