Σελίδες

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αντώνη Σαμαρά..... Ανοιχτή επιστολή υπ' αριθμόν 2, ή στου κουφού την πόρτα.....

Αγαπητέ Αντώνη καλημέρα.
Ελπίζω πλέον, μετά και τον ανασχηματισμό στην οργάνωση του κόμματος, να σου μένει και λίγος χρόνος  να τον διαθέσεις στην βάση ώστε να ακούσεις τους προβληματισμούς της, τις ελπίδες της, τις επιδιώξεις της και ό,τι τέλος πάντων μπορεί να απασχολεί τον μισό πληθυσμό της χώρας που παραμένουν ΝΔκρατες παρά το "πρέσινγ" που επιχειρείται για την "αποπλάνησή" του από την γκιόσα της Δημοκρατικής Συμμορίας.
Τα πράγματα παραμένουν ίδια όπως στην προηγούμενη "ανοιχτή επιστολή" μου της 30/12/2010 (που κοινοποιήθηκε σε πολλά ιστολόγια αλλά και στο Κόμμα, όπως θα κοινοποιηθεί και τούτη) με τάση να χειροτερέψουν. Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για τα δρώμενα και διερωτώμαι αν έχεις καθόλου πληροφόρηση από τους αρμοδίους αλλά μάλλον όχι. Απ' ότι καταλαβαίνω το κόμμα παραμένει σταθερά προσηλωμένο στις αξίες του και την εφαρμογή δοκιμασμένων από τον αρχιαποστάτη Μητσοτάκη τακτικών δηλαδή στην "τακτική του ώριμου φρούτου"  , στο  "γράψε την βάση εκεί που δεν πιάνει μελάνη", στο "ωχ αδελφέ..." , και στο " το μοναστήρι να είναι καλά.....", μόνο που τα μοναστήρια πληθαίνουν και ο ΝΔκρατης έχει βαρεθεί να μην τον υπολογίζουν και τα τυχόν προβλήματα να μην φθάνουν στα αρμόδια αυτιά.
Εδώ στα Γιάννινα τα ίδια και χειρότερα. Η ΝΟΔΕ να λειτουργεί με το 1/3 των μελών της πότε σε καφετέριες και πότε στα γραφεία της αλλά με πλήρη συσκότιση για να μην τους πάρουν χαμπάρι τα υπόλοιπα 2/3. Ο πρόεδρος της να αποδεικνύται "Γιαννάκης" κι εμείς που τον στηρίξαμε, και το ξέρει, να έχουμε  σκυλομετανιώσει για τα πεπραγμένα μας γιατί δεν μπορεί ένας πρόεδρος να μην παίρνει καμιά πρωτοβουλία και να περιμένει να δώσει λύσεις η Αθήνα. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος να μην στηρίζεται στα δοκιμασμένα (τα περισσότερα) μέλη της ΝΟΔΕ και να στηρίζεται στον κάθε τυχαίο και τυχάρπαστο, θα μπορούσα να πω, τομεάρχη ή περιφερειάρχη και ούτε τα δύο αυτά όργανα έχουν το δικαίωμα να παραπληροφορούν τα κεντρικά γιατί... τόσο μυαλό έχουν.
Αντώνη είμαστε στο πλευρό σου (το ιστολόγιο αυτό το έχει αποδείξει) αλλά θέλουμε δράση. Αν νομίζεις εσύ ότι είναι σωστό μια ΝΟΔΕ να συγκαλείται σε ένα χρονικό διάστημα οκτώ μηνών ΜΟΝΟΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ή ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ πάμε πάσο μόνο που έτσι δεν βγαίνει έργο αλλά βλέπεις Αντώνη μου ο πρόεδρος πρέπει να τρέξει να παρακαλέσει τους νεοεκλεγέντες ΠΑΣΟΚους δημάρχους μην του κόψουν την δουλειά από την οποία ζει και δεν του μένει καιρός ούτε τα μέλη της ΝΟΔΕ να προστατέψει από συκοφαντικά δημοσιεύματα έστω με μια λιτή ανακοίνωση υποστήριξης. Άσε που πολλοί πιστεύουν ότι τις συκοφαντικές αυτές δημοσιεύσεις τις κάνει ο ίδιος βοηθούμενος από κάποιον αποτυχημένο ως δήμαρχο και αποτυχόντα κατά τις πρόσφατες εκλογές ΤΑ  στην περιοχή μας.
Τώρα Αντώνη πώς κατάφερε αυτός ο άνθρωπος που τον στήριξε το σύνολο των μελών της ΝΟΔΕ (εκτός τριών) να χάσει την εμπιστοσύνη των 2/3 του συνόλου μόνο στην αστάθεια του χαρακτήρα του μπορεί να αποδοθεί εκτός πια, και αν το κόμμα απεφάσισε να "διαγράψει" το παρελθόν του κάνοντας αρχή από τα στελέχη τρίτης και τέταρτης γραμμής και τους οπαδούς του οπότε πάμε και πάλι "πάσο" μόνο που στην περίπτωση αυτή έχουμε την εντύπωση  Αντώνη ότι θα έπρεπε να αρχίσεις από λίγο ψηλότερα. Από τον Χατζηδάκη να πούμε και κάτι άλλους "πρωτοκλασάτους";
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς περιμένοντας την ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: