Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μας θέλουν πρόβατα


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΒΕΛ.ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ

Posted by ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ στο 24/01/2011
 
 
Rate This
Σιγά σιγά η αλήθεια αποκαλύπτεται όπως αποκαλύπτονται και οι επιδιώξεις αυτών που μας “βοηθούν” αλλά και των ντόπιων που θέλουν να “σώσουν” την χώρα.
Μια έκθεση κυκλοφόρησε χθές που φέρεται να έχει συνταχτεί απο οικονομολόγους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Σύμφωνα με αυτήν συμβουλεύουν τις χώρες της ευρωζώνης να μιμηθούν σε κάποια σημεία την αμερικανική οικονομία.
Οπως η “ελάφρυνση των κανονιστικών ρυθμίσεων” και η δημιουργία “ιδιωτικών συνταξιοδοτικών συστημάτων”.Η έκθεση που υπογράφεται απο 8 οικονομολόγους αν και δεν έχει εγκριθεί απο την διεύθυνση του ΔΝΤ….Ανάμεσα στους συντάκτες είναι και ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ που “συμβουλεύει” την Ιρλανδία. Οι συντάκτες της έκθεσης εκτιμούν ότι “για να φτάσει στο απόγειο των δυνατοτήτων ανάπτυξής της και για να προστατεύσει το κοινωνικό της μοντέλο, η ευρωζώνη πρέπει να εκμεταλλευτεί καλύτερα το διαθέσιμο εργατικό δυναμικό της”.
Με λίγα λόγια οι του ΔΝΤ ζητούν περαιτέρω εξαθλίωση των εργαζομένων.
Νέες αθρώες μεταγωγές “πολυπολιτισμένων” προς τις ευρωπαϊκές χώρες.
Ουσιαστική κατάργηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας με αντικατάσταση του αμερικανικού μοντέλου όπου αν δεν έχεις χρήματα πεθαίνεις σα το σκυλί στο δρόμο.
Ξεχνώντας ότι ήδη στην χώρα μας υπάρχουν μαζί με τους ανέργους περίπου 1 εακτομμύριο πολίτες ανασφάλιστοι που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο.
Ακόμα όμως και να δεχτούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα χρήματα να πληρώσουν για ιδιωτική περίθαλψη….Ποιος τους διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα τους δεν θα τα μαζέψουν οι “Ψωμιάδιδες” που ανέχεται και πριμοδοτεί το πολιτικό κατεστημένο;
Τέλος είναι φανερό ότι αυτή η ξαφνική “αναγκαιότητα” ανοίγματος εκατοντάδων κλειστών επαγγελμάτων δεν είναι τίποτα άλλο απο την πρόφαση για μελλοντική λειτουργία εταιρειών ακολουθώντας το σύστημα των Mall που κατέστρεψαν το μικρό επιχειρηματία.
Μάλιστα για το τελευταίο στα…ψιλά γράμματα οι ντόπιοι προσκυνημένοι έβαλαν και…υποσημείωση όπου οι νεοι “καλλικρατικοί” δήμοι καταργούν τα πληθυσμιακά κριτήρια και τα κριτήρια αποστάσεων που ίσχυαν μέχρι χθες για την δημιουργία πολυκαταστημάτων βάζοντας ουσιαστικά ταφόπλακα στον εμποράκο που κατα τα άλλα τον στέλνουν οι αγύρτες πολιτικοί στο ΤΕΜΠΕ για να δανειστεί.
.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, Τόνοι και Πνεύματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: