Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η "δολοφονία" του Χριστόδουλου.....η "δολοφονία" της Ελλάδος....


Κανένας πολιτικός λοιπόν στο μνημόσυνο του Χριστόδουλου, κανένας και καμιάς παρατάξεως Μα δεν ήταν δυνατόν να πάνε. Βλέπεις το κατεστημένο δεν θέλει Χριστόδουλους και Χριστό γιατί προτιμούν τους Ιούδες και τους Βαραβάδες.
Το κατεστημένο δεν θέλει Χριστόδουλους αλλά Σεραφείμ (τον αποδημήσαντα και για μένα όχι μακαριστό) και Ιερώνυμο. Δεν θέλει ανθρώπους αγωνιστές για την πίστη τους που να μοιράζονται τον εαυτό τους και την αγάπη τους προς τον Χριστό με το ποίμνιο της εκκλησίας που είναι ταυτόχρονα και λαός της Ελλάδος. Δεν θέλει ήρωες αλλά κινούμενα σχέδια.
Δεν θέλει ανθρώπους που τα λεγόμενά τους να εκφράζουν τον πόνο, την πίστη, τον φόβο, την ελπίδα του πονεμένου και προδομένου Ελληνικού λαού αλλά ανθρώπους που να αγωνίζονται για τον εαυτούλη τους και να αρκούνται στην κατάκτηση της "πολυθρόνας" χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε και για κανέναν άλλο. Δεν θέλουν στην θέση του αρχιεπισκόπου, που έχει και το προνόμιο να "ακούγεται" στο πλατύ κοινό, ανθρώπους με οράματα  που να ενδιαφέρονται για την βελτίωση των τωρινών γενεών αλλά ανθρώπους αδιάφορους αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο και χωρίς έλεγχο στα λαμόγια που μας κυβερνούν, αρκούμενους στον ρόλο του υπηρέτη αυτής εδώ της "επίγειας" εξουσίας με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται οι μαριονέτες της δημοσιογραφίας που υπακούουν απλά στην άσπονδη και ασπόνδυλη λογική του "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο..... μας", άνθρωποι καταγέλαστοι στην συνείδηση του ελληνικού λαού.
Έλα όμως που ο λαός έχει και κρίση και συναίσθημα  αλλά απ' ότι φαίνεται έχει και την θέληση να απαλλαγεί από την απύθμενη μετριοκρατία που κυβερνάει αυτόν τον τόπο και το απέδειξε με πολλούς τρόπους με αφορμή το μνημόσυνο του λατρευτού μας Χριστόδουλου. Και το αποδεικνύει καθημερινά με την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει στους βουλευτές (Πάγκαλο, Χατζηδάκη και σύντομα σε όλους τους), τους δημοσιογράφους και σε λιγάκι και στους ανάξιους να φέρουν το σχήμα του ιερωμένου όλων των βαθμίδων.
Έχει κρίση για να καταλάβει ότι ο Χριστόδουλος δεν πέθανε έτσι απλά γιατί αρρώστησε αλλά γιατί κάποιοι τον ¨δολοφόνησαν". Δεν βγήκε ο καρκίνος από μόνος του αλλά κάποιοι, με την συμπεριφορά και τις πράξεις τους, ήταν η αιτία που ο άνθρωπος απέκτησε τον καρκίνο και αυτοί οι κάποιοι δεν περιορίζονται στους κόλπους του πολιτικού κατεστημένου αλλά και του εκκλησιαστικού. Το πολιτικό κατεστημένο απλά αμύνθηκε προκειμένου να συνεχίσει να ζει παρασιτικά και προνομιακά και είναι και κατανοητή και  έως ένα σημείο και αποδεκτή η συμπεριφορά του. Το εκκλησιαστικό κατεστημένο τι διακινδύνευε να χάσει από την παρουσία του Χριστόδουλου;
Τι ήθελαν οι "άγιοι" (ακόμη και οι λέξεις χάνουν την σημασία τους με τέτοιες προσωπικότητες ) Ιωαννίνων ή  Ζακύνθου ή ...... και τον πολέμησαν με τόσο μίσος; Τι νόμισαν ότι θα χάσουν; Την αγάπη του ποιμνίου τους που δεν την είχαν και δεν την έχουν; Την δόξα; Τι; Και είχαν το δικαίωμα να απαιτούν κάτι που δεν το άξιζαν; Σε πόσους απ' όλους αυτούς τους "αγίους της ντροπής" το ποίμνιο αναφώνησε το "ανάξιος" αλλά η γνώμη του δεν μέτρησε λόγω "αμακάριστου" Σεραφείμ; Πόσοι απ' όλους αυτούς τους "επίγειους αγίους" οφείλουν την αρχιεροσύνη τους και την "αγιοσύνη" τους στην Μιμίκα Παπανδρέου (της λαμπρής οικογενείας); Πόσοι απ' αυτούς δεν αξίζουν τον σεβασμό μας και δεν θα δουν την "πόρτα του παραδείσου" επειδή χρησιμοποιούν κατά κόρον την διάπλατα ανοιχτή  δικιά τους "πίσω πόρτα";
Και σας ρωτώ εσάς τους "αγίους":
Είσθε ικανοποιημένοι με τον Ιερώνυμό σας; Σας ικανοποιεί να μην έχει ρόλο η Εκκλησία στα δημόσια πράγματα; Και ποιος βρε χλεχλέδες θα φωνάξει για μένα τον φτωχό λαό που με καταδυναστεύει το πολιτικό κατεστημένο αν δεν φωνάξετε εσείς που ο λόγος σας περνάει από τα πουλημένα ΜΜΕ; Ποιος ρε προσκυνημένοι Χατζηβάτηδες θα ορθώσει το ανάστημά του στο ξεπούλημα τις πατρίδος μας; Φοβάστε να τα βάλετε με το κατεστημένο μήπως και χάσετε τις ανέσεις και την πηγή του πλουτισμού σας;
 Να φοβάστε, οι ανάξιοι, την στιγμή που ο Έλληνας θα αποφασίσει να γίνει ο ίδιος "ορκωτός λογιστής" και αποφασίσει να μάθει για τα πεπραγμένα σας και για τα κληροδοτήματα που ανήκουν στον λαό των Ιωαννίνων , της Ζακύνθου.... της Ελλάδος των οποίων δεν κάνετε απλά χρήση αλλά κατάχρηση.
Να φοβάστε, οι ανάξιοι, που δεν υψώνετε την φωνή σας τώρα που δολοφονούν την Ελλάδα οι αείποτε φυσικοί της δολοφόνοι, οι πολιτικοί, γιατί θα δικασθείτε και θα καταδικασθείτε σαν συνένοχοι και συναυτουργοί.
Στις 31/10/2010 ανάρτησα τις τότε σκέψεις μου με τίτλο "Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε. Μου θυμίζεις τον Ιούδα και τους ΄Αννα και Καϊάφα γιατί είσαι ένας από τους σταυρωτές του Ελληνικού Λαού".
Από τότε κύλησε αρκετός καιρός και η αγανάκτησή μου μεγάλωσε και απ' ότι είδα και όλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και σας θερμοπαρακαλώ. Ξυπνήστε, ορθώστε το ανάστημα σας και γίνετε "αρχιερείς" άξιοι του αξιώματός σας και όσοι δεν μπορείτε, ακολουθήστε απλά την διαδικασία. Τα μοναστήρια είναι εκεί και σας περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: