Σελίδες

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ. Σήμερα το "Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού" κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.


Κλείνει σήμερα το ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Μαύρου Ιστολογίου Κομμουνισμού.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την υποστήριξη σας στο έργο που επιτελούμε, προσπαθώντας για πρώτη φορά σε τέτοια κλίμακα, να συγκεντρώσουμε, να αξιολογήσουμε και να παρουσιάσουμε όλα τα ντοκουμέντα και τα στοιχεία που αποτελούν την “απαγορευμένη” νεότερη ιστορία της Ελλάδας, και όχι μόνο.
Θα θέλαμε επίσης από βάθος καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους διαδικτυακούς ερασιτέχνες ιστορικούς που πρώτοι έφεραν στην επιφάνεια διάφορα “απαγορευμένα” στοιχεία που περιέχει το αρχείο μας, είτε αυτοί είναι “αριστεροί” είτε είναι “δεξιοί”.
Μερικά στατιστικά του ιστολογίου μας (όπως τα δείνει το wordpress, τρέχουσα ώρα): 266,445 Εμφανίσεις - 301 Δημοσιεύσεις  - 668 Ετικέτες.
Έχουμε στη διάθεση μας αρκετό υλικό και ντοκουμέντα για να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι το τέλος του έτους και θεού θέλοντος και την νέα χρονιά που θα έρθει.

Για την ιστορία, οι πέντε δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις μας είναι οι: Το τέλος του Άρη ΒελουχιώτηΑνδρέας Τζήμας: "απάτη ο Κομμουνισμός",Ο πρώτος νεκρός του ΠολυτεχνείουΟ Μπελογιάννης διέταξε την σφαγή του ΜελιγαλάΠόθεν έσχες του ΚΚΕ - Κόκκινες Μπίζνες.
Συνεχίστε να παρακολουθείτε το Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού για την ιστορία που δεν σας παρουσίασε ποτέ κανείς. Να είστε όλοι καλά.
Γενέθλια Μαύρο Ιστολογίου Κομμουνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: