Σελίδες

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ





Posted: 02 Sep 2011 01:30 AM PDT
Το θέατρο με δύο πρωταγωνιστές κι έναν κομπάρσο συνεχίζεται ακόμη και μέσα από τη δακρύβρεχτη …διακοπή του.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αν πιστέψουμε λοιπόν το επικοινωνιακό πυροτέχνημα που συμφωνημένα εκτόξευσαν οι δυνάστες σε συμφωνία με τους κοτζαμπάσηδες, τότε δύο πράγματα μπορούν να  συμβούν:

  1. Οι δυνάστες τίναξαν στον αέρα τη συνέχιση της εμπορικής συναλλαγής με τους ντόπιους εκποιητές της εθνικής μας αξιοπρέπειας, και με κίνδυνο να απολέσουν την προκαταβολή που έδωσαν για το πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας.
  2. Οι κοτζαμπάσηδες κινδυνεύουν να χάσουν οριστικά το πολυδιαφημισμένο «βοήθημα» της 6ης δόσης από τα αργύρια της προδοσίας και μαζί με αυτό κάθε ελπίδα για την απρόσκοπτη συνέχιση της δυνατότητάς τους να συνεχίσουν να εξαπατούν θρασύτατα αυτό το λαό.
Γίνεται λοιπόν φανερό πως τόσο τη μία όσο και την άλλη εκδοχή, μόνο αφελείς ή «μιλημένοι» μπορούν να την πάρουν (ή να εμφανίσουν ότι την παίρνουν) τοις μετρητοίς.

Οι δυνάστες, ξέρουν καλά πως με τους αχυρανθρώπους που διαπραγματεύονται, όσο περισσότερο πιέζουν τόσο περισσότερα θα αποσπούν. Και αυτό κάνουν.

Οι κοτζαμπάσηδες, έχουν ανάγκη από ένα επικοινωνιακό θέατρο... «πολιτικής πυγμής». Και σ αυτό ακριβώς το θέατρο επιχειρούν εναγωνίως να επενδύσουν.

Και οι δυο έχουν στο στόχαστρο "κλειδωμένο" το ίδιο θύμα. 

Την Ελληνική κοινωνία. Αυτό το λαό που κουδουνίζει καθημερινά το μυαλό του από την άθλια αναπαραγωγή των επικοινωνιακών σαλταδόρων τόσο της πολιτικής, όσο και των μέσων μαζικής ενημέρωσης...
Ένα είναι βέβαιο...
Όταν οι «συνομιλητές» επιστρέψουν στο κρεματόριο κατατεμαχισμού της εθνικής αξιοπρέπειας…
Οι όροι θα είναι ακόμη πιο δυσβάσταχτοι…
Το τίμημα της επανόδου ακόμα πιο βαρύ και εξοντωτικό...

Και η Ελληνική κοινωνία ακόμη πιο σφιχτά πιασμένη στημέγγενη της γενικευμένης εξαθλίωσης.

Ας κλείσουμε λοιπόν όλοι τ αυτιά μας στα παπαγαλάκια της«μεγάλης συμφοράς» που μας βρήκε για τη δήθεν διακοπή των διαπραγματεύσεων.

Η λύση δε βρίσκεται στο να ικετεύσει η Ελληνική κοινωνία τους δυνάστες και τους ντόπιους δημίους της.

Η λύση βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα της για την οριστική τους ανατροπή και την παραδειγματική τους τιμωρία.

Μη μασάτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: