Σελίδες

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ...


 Posted: 20 Sep 2011 06:40 AM PDT


Eφ. Ραντικάλ 20-9-2011



Έκρηξη στο Κιζίλαϊ της Άγκυρας

Ισχυρή έκρηξη συνέβη σε όχημα που ήταν παρκαρισμένο στην περιοχή του Κιζιλάι στην Άγκυρα. Αναφέρεται ότι στην έκρηξη πέθαναν τρία άτομα και τραυματίστηκαν 15. Η Εισαγγελία Άγκυρας ανακοίνωσε πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Η έκρηξη συνέβη σε όχημα-μινιμπάς που ήταν παρκαρισμένο επί της οδού Κουμρουλάρ, μπροστά στο κτίριο της επαρχίας Τσάνκαγια. Αξιωματούχοι της αστυνομίας ανέφεραν πως κατά την έκρηξη που συνέβη στις 11.05 σκοτώθηκαν 3 και τραυματίστηκαν 15 άτομα.

Ο υπουργός εσωτερικών Ιντρίς Ναίμ Σαχίν δήλωσε πως κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, και ότι συνέβη στο υπ.αρ. 06 BS 099 όχημα που ακόμη δεν είχε καταγραφεί. Ο Σαχίν δήλωσε πως καταδικάζει την επίθεση αυτήν στην οποία σκοτώθηκαν τρία άτομα.

4 ώρες μετά τη έκρηξη τα πρώτα επίσημα στοιχεία ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών Ιντρίς Ναίμ Σαχίν. Ο Σαχίν ανέφερε πως 5 λεπτά μετά την έκρηξη αστυνομία και πυροσβεστική έφτασαν στον χώρο και είπε : ¨ Με βάση τα πρώτα ευρήματα η δυνατή έκρηξη που συνέβη σε όχημα μάρκας Laguna με αρ. πινακίδας 06 BS 099 προκάλεσε δυνατές εκρήξεις και στα διπλανά αυτοκίνητα καθώς και αυτά λειτουργούσαν με υγραέριο¨. Ο υπουργός Σαχίν αναφερόμενος στο συγκεκριμένο όχημα είπε πως ¨ Και αυτό επίσης κινείτο με υγραέριο. Το όχημα αγοράστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και δεν είχε καταχωρηθεί ακόμη. ¨
ΠΗΓΗ: TourkikaNea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: