Σελίδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΨΕΙΣ: Και σ’ αυτή την περίπτωση κύριοι, ο φόρος είναι κλοπή…….



Posted: 12 Sep 2011 11:16 AM PDT
Το χειραγωγούμενο από τους τροϊκανούς και αναξιόπιστο κυβερνητικό εξάμβλωμα, το συμμορφούμενο πλήρως προς τις εντολές των τοκογλύφων δανειστών μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώνει μέτρα εις βάρος του κοσμάκη αναγκαία ώστε να μην καταστραφεί το κράτος!
Συνεπώς ο Έλληνας πολίτης, ευρίσκεται συνεχώς κάτω από την εκβιαστική δαμόκλειο σπάθη των κρατούντων και πρέπει να πληρώσει, ματώνοντας για την σωτηρία του!
Μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, μειώσεις μισθών και συντάξεων, φόροι παντού, ακρίβεια, ανεργία, απελπισία.
Το σχέδιο είναι καλοστημένο και με την συμβολή της «πρόθυμης» νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, η Ελλάδα γονατίζει εκλιπαρούσα αναμένουσα την καταστροφική «υποδούλωσή της». Η μεσαία τάξη εξαφανίζεται οδηγούμενη προς την εξαθλίωση, η φτώχεια προς την απελπισία και οι ελάχιστοι από τους πλούσιους θα γίνουν πλουσιότεροι. Η Εθνική Άμυνα, η Παιδεία, η Υγεία, η ασφάλεια, οι κοινωνικές παροχές, υποχρεώσεις σαφέστατες ενός ευνομούμενου κράτους, ψαλιδίζονται, περικόπτονται, αδυνατίζουν, πεθαίνουν.
Η χθεσινή νέα εξαγγελία για την επιβολή του ειδικού τέλους σε 7.000.000 ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα, αυξάνει το «λογαριασμό» που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες τουλάχιστον κατά 7 δισ. ευρώ μέσα στους επόμενους 15 μήνες.
Πέραν των αποδοχών τους, οι Έλληνες πολίτες κάνουν κοινή και την περιουσία τους με συνέταιρο το κράτος των τροϊκανών. Ένα κράτος αντιπαραγωγικής ανευθυνότητας, μεγαλωμένο με τα μεταπολιτευτικά ψεύτικα νάματα του αριστερισμού του συρμού της εποχής εκείνης, της πολιτικής απάτης και ρεμούλας, του ψεύδους και της κουτοπονηριάς, το πελατειακό κράτος υφαρπαγής των ψήφων των εύπιστων Ελλήνων, της αρπαχτής λαδιάς και του πάρε να έχεις, ένα κομματικό κράτος που άπλωσε τα βρώμικα χέρια του για να καθοδηγεί, την παιδεία, τα συνδικάτα, τους νέους, τους τόπους εργασίας, τους υπαλλήλους του, ακόμη και τους αγρότες. Ένας ψευτοδημοκρατικός αχταρμάς στυγνών καθοδηγούμενων κομματανθρώπων και αχυρανθρώπων έχοντας την κομματική ταυτότητα αλωνίζουν παντού.
Όλοι αυτοί, οι της μεθυσμένης μεταπολιτεύσεως, ψευτοαντιστασιακοί γανωματζήδες χαλκωμάτων κατεύθυναν τα θέλω και τα πρέπει των Ελλήνων επί σειρά ετών και άδειασαν κυριολεκτικά την ψυχή τους από κάθε τι εθνικό, ηθικό, πνευματικό, πολιτιστικό, ωραίο και την έκαναν γκρίζα και την ψυχή και την ελπίδα…...
Και τώρα βάζουν φόρους επί φόρων για να πληρώσουν άλλοι τα λάθη τους και τις κλοπές τους. Και σ’ αυτή την περίπτωση κύριοι, ο φόρος είναι κλοπή…….  

Δεν υπάρχουν σχόλια: