Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Εκεί όλα είναι υπό κατοχή. Σε κάθε σημείο εγκατεστημένοι στρατιώτες. Επιβάλλονται εκεί στους πολίτες δια των όπλων.



Posted: 29 Sep 2011 07:47 AM PDT
Ιστοσελίδα askerhaber 29-9-2011



Μίλησε σαν εκπρόσωπος του ΠΚΚ
Ο επικεφαλής της Γερμανικής επιτροπής κουράστηκε να υπερασπίζεται το ΠΚΚ
Επιτροπή 15 ατόμων που ήρθε από το Βερολίνο στο Χακκάρι και περιλάμβανε βουλευτές, ιστορικούς και φοιτητές επισκέφτηκαν το Τμήμα της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο πρόεδρος της επιτροπής ιστορικός Μίκαεμ Κνοπ μιλώντας σαν εκπρόσωπος του ΠΚΚ ισχυρίστηκε πως η τρομοκρατική οργάνωση δεν είναι υπεύθυνη για τις συγκρούσεις και τους θανάτους πολιτών, αλλά υπεύθυνο είναι το κράτος.
Η επιτροπή επισκέφτηκε το Μπάτμαν, το Ντιγιαρμπακίρ και μετά πήγε στο Χακκάρι όπου επισκέφτηκε διάφορους συλλόγους που τους ενημέρωσαν για το (δήθεν) Κουρδικό θέμα, για την (δήθεν) δημοκρατική αυτονομία καθώς και για τους πολίτες που έχασαν τις ζωές τους στις συγκρούσεις. Τα μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΙΗD Ισμαήλ Ακμπουλούτ και αργότερα έκαναν δηλώσεις στον τύπο. Ο πρόεδρος της επιτροπής Μίκαεμ Κνοπ ανέφερε πως έκανε...
έρευνα σχετικά με τις απώλειες πολιτών στο Σέμντινλι και υπερασπίστηκε την τρομοκρατική οργάνωση.
Ο Μίκαεμ Κνοπ χαρακτήρισε τις επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας του κράτους ενάντια στους τρομοκράτες του ΠΚΚ ως ¨επίθεση σε πολίτες¨. Ανέφερε : ¨Πριν δύο μέρες ήμασταν στο Μπάτμαν. Εγώ βλέπω το εξής, το τουρκικό κράτος απέτυχε ενάντια στο Κουρδικό κίνημα. Για αυτό τον λόγο ο τουρκικός λαός ασκεί τρομοκρατία στον κουρδικό λαό. Ήρθαμε εδώ για να ερευνήσουμε αυτά τα περιστατικά. Ερευνήσαμε τον θάνατο της γυναίκας και του βρέφους στην κοιλιά της στο Μπάτμαν. Εκεί ο λαός λέει πως το κράτος πιέζει τον κόσμο και κρύβει την αλήθεια. Εμείς πήγαμε και επισκεφτήκαμε εκείνη την οικογένεια στο Μπάτμαν. Εκεί όλα είναι υπό κατοχή. Σε κάθε σημείο εγκατεστημένοι στρατιώτες. Επιβάλλονται εκεί στους πολίτες δια των όπλων. Εκτελέστηκε και αυτός που δούλευε στην κατασκευή όπου έγινε η σύγκρουση. Αυτό δείχνει ότι το διέπραξε το κράτος¨.
Ο επικεφαλής της επιτροπής Μίκαεμ Κνοπ σχετικά με τον φόνο των 4 νέων κοριτσιών στην Σίιρτ είπε πως ¨Οι αντάρτες(!) ανακοίνωσαν πως το έκαναν χωρίς να το ξέρουν¨ και πρόσθεσε ότι θα ετοιμάσουν αναφορά που θα την παρουσιάσουν στην Γερμανική βουλή και στην Ε.Ε. Ανέφερε επίσης πως ερχόμενοι στο Χακκάρι δέχτηκαν απειλές, Είπε : ¨ Χτες ερχόμενοι εδώ στο σημείο αστυνομικού ελέγχου Ντέπιν ήταν σαν μια κατάσταση έκτακτης περιόδου. Δεν θέλανε να μας αφήσουν να περάσουμε. Σήκωσαν τα όπλα πάνω μας και μας απείλησαν, φώναξαν μίλησαν απότομα, και γενικά προσπαθούνε να κάνουν τα πάντα. Θέλανε με κάποιο τρόπο να μας απομακρύνουν¨.
πηγη: TourkikaNea 

Δεν υπάρχουν σχόλια: