Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Το Σκοπιανό είναι «παρωνυχίδα» για τον βουλευτή κ. Χατζηγάκη


Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής κ.Χατζηγάκης σε μία πρόσφατη  τηλεοπτική του συνέντευξη ,αναφερόμενος στο θέμα της αποπομπής του από το κόμμα του, θεώρησε  προφανώς σκόπιμο να αναφερθεί και στην Σλαβική επιβουλή κατά της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας  τουτέστιν της Ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού και χαρακτήρισε το πρόβλημα ως «παρωνυχίδα».
Ο χαρακτηρισμός αυτός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Μακεδονικών οργανώσεων οι οποίες εξέδωσαν το κατωτέρω Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα τρία εκατομμύρια των Μακεδόνων με έκπληξη και αγανάκτηση άκουσαν, στις 15 τρέχοντος στο βραδινό δελτίο
ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, πρώην βουλευτή της Ν. Δ. και τώρα ανεξάρτητο, να αναφέρεται στο θέμα των Σκοπίων ως ένα πρόβλημα «παρωνυχίδα» που έπρεπε να έχει λυθεί πριν από πολλά χρόνια, προφανώς με συνοπτικές διαδικασίες ως δευτερεύον ζήτημα.
Είναι λυπηρό ένας πολιτικός ο οποίος εκπροσώπησε τον ελληνικό λαό επί δεκαετίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καταλαμβάνοντας μάλιστα και υπουργικά αξιώματα, να έχει παντελή έλλειψη εθνικής ευαισθησίας στο πλέον κρίσιμο εθνικό θέμα. Η σλαβική επιβουλή κατά της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας δεν αποτελεί υπόθεση που αφορά άλλο έθνος αλλά το ελληνικό, το οποίο, αν ευοδωθούν οι στόχοι των Σλάβων των Σκοπίων, προφανώς με την βοήθεια και του κ. Χατζηγάκη, θα συρρικνωθεί καθ’ όσον θα σλαβοποιηθεί η ιστορία, ο πολιτισμός των Μακεδόνων αλλά και ολόκληρη η Ελληνιστική περίοδος.
Προφανώς για τον κ. Χατζηγάκη και για όσους συντάχθηκαν με όμοιες θέσεις, η καταστροφή της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας από ένα σλαβικό κατασκεύασμα των Βουλγάρων, Σέρβων και τώρα των Σλάβων των Σκοπίων είναι αμελητέα υπόθεση.
Με αποτροπιασμό καταδικάζουμε τις απόψεις του κ. Χατζηγάκη και των ομοίων του και λυπούμαστε που τόσα χρόνια «εκπροσωπούσε» τον ελληνικό λαό. Δεν άξιζε αυτής της τιμής.
Ο ελληνικός λαός θα φροντίσει οι Χατζηγάκιδες της ελληνικής πολιτικής να μην λάβουν την τιμή να τους εκπροσωπήσουν ξανά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
(εκπροσωπούσα 150 και πλέον Μ. Ο.) 
1. Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη, πρόεδρος, 0016037420466
2. Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσ/νίκης, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, πρόεδρος,2310 220700
3. Σωματείο «Παναγία Σουμελά», Γεώργιος Τανιμανίδης, πρόεδρος,6944 724646
4. Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, πρόεδρος,6977 410432
5. Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων, Γεώργιος Τζούλης, πρόεδρος,6977 201384
6. Έ. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γάκης, 2310 211700
7. «Ομάδα 21» Μακεδονίας – Θράκης, Αντώνης Δασκόπουλος, πρόεδρος,6944 328901
8. Σύλλογος Απανταχού Πισοδεριτών «Η Αγία Τριάς», Μιχαήλ Λιάκος, πρόεδρος,6932 906767

Δεν υπάρχουν σχόλια: