Σελίδες

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Παπαδημοσκοπήσεις για τον Παπαδημέσκου





Δώδεκα μόλις ώρες μετά την αποχώρηση του Πανύβλακα, τον σχηματισμό Κυβέρνησης – Τραβεστί (Πασόκ – Λαός στην εξουσία, πασπαλισμένης από τους Αβραμόπουλους της ΝΔ), και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από το μέλος της κομπανίας Σημίτη – Goldman Sachs, Λουκά Παπαδήμο, οι πρόθυμοι εργολάβοι παρουσίασαν διάφορα “γκάλοπ” στο οποίο παρουσιάζονται συγκλονιστικά δημοσκοπικά “ευρήματα”.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Παπαδημοσκοπήσεων ο Παπαδήμος πρέπει στο εξής να ονομάζεται Παπαδημέσκου, αφού τόση (δημοκρατική) αποδοχή είχε να δεί πολιτικός από την εποχή του Μεγάλου Σοσιαλιστή Ηγέτη Νικολάϊ Τσαουσέσκου:
 - Το 75 με 80 τοις εκατό των ερωτηθέντων βλέπουν ΘΕΤΙΚΑ τον Παπαδήμο.
 - Το 50 με 55 τοις εκατό ΔΕΝ θέλει εκλογές.
Σε μια πρώτη ανάγνωση τα παραπάνω αποτελέσματα είναι για πολλά γέλια και αποτελούν την
αναμενόμενη αντίδραση του ημιθανούς συστήματος παπαγάλων.
Το Αμαν Το Μάτι μου όμως, πάντα διερευνητικό, έψαξε και βρήκε το πως προέκυψαν τα αποτελέσματα στα γκάλοπ αυτά. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ – ανταποκριτές του Ματιού σε όλη την Ελλάδα αποκαλύπτουν τί συνέβη τις 12 πρώτες ώρες της Κυβέρνησης Τραβεστί:
 - Στο Θέρμο Αγρινίου, με το που κούμπωσε ο Παπαδήμος για Πρωθυπουργός, δύο μουγγοί μίλησαν
 - Στις Ράχες Τυμφρηστού ένας παραπληγικός, όχι μόνο περπάτησε αλλά χόρεψε και ρούμπα όλο το βράδυ
 - Στα Σύβωτα Θεσπρωτίας, η μορφή του Λουκά Παπαδήμου εμφανίστηκε σε μπαρμπίζ τρακτέρ ενός αγρότη της περιοχής.
 - Στην Κάλυμνο ένας ψαράς αποκάλυψε οτι στην βραδυνή ψαριά, εκτός από τα συνηθισμένα (μπαρμούνια, γλώσσες, σαφρίδια κλπ) έπιασε και ένα μυστηριώδες ψάρι με μορφή που παρέπεμπε στον Πάγκαλο και σώμα ίδιο ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 - Και το κυριώτερο: Σε ΜΜΕ όλης την Επικράτεια (εφημερίδες, αθρογράφους, “διαμορφωτές γνώμης”, ρεποστάζ, σε τηλεοράσεις και blogs)  η λέξη “Καρατζαφύρερ” εξαφανίστηκε ως δια μαγείας! Στη θέση της, τοποθετήθηκε το: “ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Κύριος Γιώργος Καρατζαφέρης”.
Ύστερα από όλα αυτά, είναι να θέλεις εκλογές;   Αμάν το μάτι μου

Δεν υπάρχουν σχόλια: