Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Επιθεώρηση στη τοπική κυβέρνηση από τα "κεντρικά"...


ImageΕπιθεώρηση στα μέλη της τοπικής κυβέρνησης κάνει αύριο η τρόϊκα: Στις 10.30 το πρωί, στελέχη της τρόικας θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, στο γραφείο του στη Βουλή. Μια ώρα αργότερα (11.30) θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού. Την Κυριακή θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Απόψε είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της κυβέρνησης των τραπεζιτών Λουκά Παπαδήμο, οι Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), Μάτιας Μορς (ΕΕ), και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ). Προηγήθηκε συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών ενώ αύριο, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
Αντικείμενο της συνάντησης με τον Ε.Βενιζέλο  ήταν "να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις της χώρας και να οργανωθεί η συνεργασία μεταξύ ελληνικής Κυβέρνησης και Τρόικας για την εκτέλεση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, την εκταμίευση της έκτης δόσης, την προετοιμασία του νέου προγράμματος, της νέας δανειακής σύμβασης, καθώς και της συμμετοχής των ιδιωτών στο νέο σχήμα μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους".
Στην συνάντηση από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης, ο ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών κ. Η. Πλασκοβίτης και ο Πρόεδρος του ΣΟΕ καθηγητής κ. Γ. Ζανιάς.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: