Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για Green Tree: «Ότι εσπείραμε, θα θερίσουμε»


"Ότι εσπείραμε, θα θερίσουμε, δήλωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση στο Greentree, υποδεικνύοντας ότι «πολλές φορές, και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, είπα ότι ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών Αλεξάντερ Ντάουνερ είναι απαράδεκτος και έπρεπε να φύγει».

«Δεν νομίζω ότι αυτό δεν το καταλάβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «ήθελε τον κ. Ντάουνερ (ο ΠτΔ), και θέλω να πιστεύω ότι ήξερε τι θα κάνει στο τέλος».

«Τώρα ευρισκόμεθα προ διλήμματος» ανέφερε, προσθέτοντας πως είμαστε άξιοι της τύχης μας αφού κυβέρνηση και κόμματα δεν τον καλέσαμε να εγκαταλείψει το νησί, όπως έπραξε η Εκκλησία.

Καταλήγοντας ο Αρχιεπίσκοπος είπε «ελπίζω ο Πρόεδρος (της Δημοκρατίας)να σταθεί στο ύψος του, να απορρίψει τις απαράδεκτες θέσεις, τις οποίες δεν γνωρίζω αλλά πρέπει να είναι απαράδεκτες και οι θέσεις των Ηνωμένων Εθνών και οι θέσεις των Τούρκων».

"Κλείνει το μάτι" στον Ομήρου

ο Αρχιεπίσκοπος όμως αναφέρθηκε και στις προεδρικές εκλογές, «κλείνοντας» μάλιστα το μάτι στο Γιαννάκη Ομήρου. Όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με το θέμα επιλογής υποψηφίου από την εκκλησία, απάντησε ότι θα στηρίξει εκείνον που θα έχει σωστή γραμμή στο Εθνικό Θέμα, τονίζοντας οτι του άρεσαν οι θέσεις του προέδρου της Βουλής, όπως αυτές παρουσιάστηκαν χθες ενώπιον της κεντρικής επιτροπής της ΕΔΕΚ. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: